Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 16.05.2005, 14:32   #31
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Abuk sabuk konuşup duryosun be kardeşim. Şöyle demişsin...' SİZE CAHİL VS..DENDİĞİ ZAMAN KIZMAYİN '
Bize cahil diyen adamın alnını karışlarım.Artık yavaş yavaş 2b'ye doğru yollanda bizde sitemizin tadını çıkaralım.Güle güle...
'
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 14:36   #32
Sariyerliyim
Yeni Yiğido

Sariyerliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sariyerliyim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Abuk sabuk konuşup duryosun be kardeşim. Şöyle demişsin...' SİZE CAHİL VS..DENDİĞİ ZAMAN KIZMAYİN '
Bize cahil diyen adamın alnını karışlarım.Artık yavaş yavaş 2b'ye doğru yollanda bizde sitemizin tadını çıkaralım.Güle güle...
'
BİZ 2 YE DUSERİZ 3 E DUSERİZ 1 E ÇIKARİZ 2 YE DUSERİZ HİÇ FARK ETMEZ BİZ TURK FUTBOLUNA YILLARCA FUTBOLCU YETİŞTİREREK HİZMET ETMİŞ BİR TAKIMIZ VE DAHA DA COK EDECEĞİMİZE ŞÜPHEN OLMASİN SİZİN GİBİ HUKUMET DESTEĞİ MİLLETVEKİLİ VS...İLE ANLIK BAŞARILAR ZATEN BİZİ TATMİN ETMEZ :wink: ERZURUM VAN VB..BİR COK TAKIM SİYASİ İKTİDARLARLA VS..BİR SURE BİRİNCİ LİGDE OYNADILAR ŞİMDİ BU GİBİ TAKIMLARİN HEPSİ 3 LİGDE AMATÖRDE VS...
BENCE BU ANIN ZEVKİNİ ÇIKAR :wink: SON GÜLEN İYİ GÜLER MESELA 10 SENE SONRA GENE BU SİTE DURUYOR OLURSA SENLE GÖRÜŞÜRÜZ NE DERSİN...

HERKESE SAYGILAR ŞAMPİYONLUĞUNUZU EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM...KENDİ TAKIMINA VE SARIYERE ŞİKECİ DİYEN CAHİL ZAVALLILARİ KINIYORUM....
Sariyerliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 14:40   #33
GuNaY
Gast

[size=6]sarıyerli kardesim oncelikle hosgelmissin!!!
nasılki sende kendi takımına veya taraftarın hakaretten hoslanmıyorsan bizde aynı sekilde bunu bilesin!!! dahası burda mac skor tahmini yapan herkes istedigi gibi yapar buna kimse engel olamaz... skor tahminlerinin hicbirinde hakaret yoktur!!! ancak gonlunden geceni yazar...
ins super ligde kalıcı olmak icin ugrasacagız ve bunun icinde katetmemiz gereken yollar var bununda farkındayız!!!

yorumlarında tahrik etmekten cok yapıcı üslüp kullanırsan kimse sana hakaret etmez...
[/size]

Alt 16.05.2005, 14:40   #34
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEN SIMDI KOTU SOZU HAK ETTINMI ETMEDINMI?BIZ OYNADIGIMIZ FUTBOLLA,ALNIMIZIN TERIYLE GELDIK BURALARA,SIKEYLE HILEYLE OLMAZ ISIMIZ,HELE SIYASETLE HICMI HIC OLMAZ.HALEN HAKARET ETMEKTEN CEKINMIYORSUN.HERKES GORDU KIMIN CAHIL OLUP OLMADIGINI.
CAHIL UNIVERSITELI,OKUDUGUNU ANLAMAYAN ZAVALLI,UNIVERSITEYE TORPILLEMI GIRDIN YOKSA????????
Alt 16.05.2005, 14:47   #35
Sariyerliyim
Yeni Yiğido

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]sarıyerli kardesim oncelikle hosgelmissin!!!
nasılki sende kendi takımına veya taraftarın hakaretten hoslanmıyorsan bizde aynı sekilde bunu bilesin!!! dahası burda mac skor tahmini yapan herkes istedigi gibi yapar buna kimse engel olamaz... skor tahminlerinin hicbirinde hakaret yoktur!!! ancak gonlunden geceni yazar...
ins super ligde kalıcı olmak icin ugrasacagız ve bunun icinde katetmemiz gereken yollar var bununda farkındayız!!!

yorumlarında tahrik etmekten cok yapıcı üslüp kullanırsan kimse sana hakaret etmez...
[/size]
Tabiiki öyle ve haklısın ama o iddaaa muhabbetini dun gece okuyunca bir an kendime hakim olamadım yazdım zaten ondan sonra ana baci daldı saolsun arkadaşlarim...neyse benim aslında kimseyi kirmak gibi bir niyetim yoktu...ama birazcik öyle oldu....yani sariyere laf sokma cabasi içine girilmesine mana veremiyorum zaten şampion olmussunuz vs..
neyse ben derdimi anlatamadım sanirim..
Alt 16.05.2005, 14:48   #36
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bak kardeŞ!Dün Ş.saraçoğlu stadında 3 tane sarıyerli wardı.Bu taraftar saayısıda bulunduğunuz konumu çok belli ediyoR!Ha birde Dün Rüştü abiye ve Çağlayan abiye söz verdim bi daha sitede küfür etmiycem diye..İstersen Şansını zorlama Ne Dersin??
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 14:49   #37
Sariyerliyim
Yeni Yiğido

Alıntı:
Yigido58_NL Nickli Üyeden Alıntı
SEN SIMDI KOTU SOZU HAK ETTINMI ETMEDINMI?BIZ OYNADIGIMIZ FUTBOLLA,ALNIMIZIN TERIYLE GELDIK BURALARA,SIKEYLE HILEYLE OLMAZ ISIMIZ,HELE SIYASETLE HICMI HIC OLMAZ.HALEN HAKARET ETMEKTEN CEKINMIYORSUN.HERKES GORDU KIMIN CAHIL OLUP OLMADIGINI.
CAHIL UNIVERSITELI,OKUDUGUNU ANLAMAYAN ZAVALLI,UNIVERSITEYE TORPILLEMI GIRDIN YOKSA????????

torpille girilmeyen tek yer universite turkiyede :wink:
milletvekilin bile olsa almıyorlar sınavı kazanamayınca 8)
hakaret etmiyorum...sariyere laf edildi cvp verdim sadece okudunlarini anlayamayacak kadar basit bir arkadaşssin zaten aslinda ana baci dalan bir adamla ben neden muhattap oluyorum o da ayri mesele..
Alt 16.05.2005, 14:49   #38
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 972 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

ARKADAŞIMIZ UFAK ÇAPLI CAHİLLİK YAPIP SİVASLIYA CAHİL DEDİRTMEYİN DİYE İTELEMEDE OLSA CAHİL DEMİŞSİN BUNU KABUL ET SARIYERLİ, SENDE BİR KLAVYE DELİKANLISI VE İNTERNET KORSANI OLDUĞUNU BELLİ ETTİN AZDA OLSA, BİZİM TÜRKÇEMİZİN GÜZEL BENZETMELERİ VARDIR, BU HER DİLDEDE BULUNMAZ, BUNA BİZDE '' KUYRUK ACISI'' DERLER , DİLDE ADAM DÖVMEK SİVASLILARIN İŞİDİR BUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİ SEVGİLİ CEM YILMAZDIR, SİVAS CEM YILMAZLARIN YATAĞIDIR, BİZ DİLDE BİRÇOK İŞİMİZİ GÖRÜRÜZ, GÜLDÜRÜRÜZ, AĞLATIRIZ, SEVİŞİRİZ, KAVGAMIZI YAPARIZ, UMARIM BU SAATTEN SONRA SİTEMİZİN MUHALİF TAKİPÇİSİ OLARAK DEVAM EDER BİRÇOK GÜZELLİĞİ GÖRÜRSÜN. HOŞÇAKAL...
Alt 16.05.2005, 14:51   #39
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Biz diğer takımlar gibi sponsor desteğiyle çıkmadık süper lige,tırnaklarımızla kazıya kazıya , sezon başından beri lider olarak ve yıllardan beri gelen bir istikrarın sonucu olarak.Sen kafana takma biz temeli sağlam bir şekilde süper lige çıktıkve 7 milyon taraftarımızla 10 sene sonrada buradayız 20 sene sonrada .Ama sen ve senin gibi okumuş cahillerin taraftarı olduğu birkulübün orada olabileceğine inanmıyorum.
Ayrıca Abdüllatif Şener yeni bakan olmadı. Geçen senede bakandı,iki sene öncede. Yani elimizdeki şampiyonluğun Karadeniz takımları tarafından gaspedildiği senede.O zaman niye konuşmuyordunuz.İnsalları karalamayla hiç bir yere varamazsın.Sen varya cahilin dik alasısın.CAHİL.
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 14:52   #40
Sariyerliyim
Yeni Yiğido

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Bak kardeŞ!Dün Ş.saraçoğlu stadında 3 tane sarıyerli wardı.Bu taraftar saayısıda bulunduğunuz konumu çok belli ediyoR!Ha birde Dün Rüştü abiye ve Çağlayan abiye söz verdim bi daha sitede küfür etmiycem diye..İstersen Şansını zorlama Ne Dersin??
et kfür edince ne olcak ben de edeyim istersen??
nasil bir mantıktır bu...üç de olmayabilir hiç de olmayabilir...
konu ile alakasini anlayamadım...sen mesela sivas alt yapısından yetişmiş 3 tane futbolcu ismi söylesene bana turkiye birinci liginde oynayan bazi seyleri anlamaniz için daha cok yol katetmeniz lazim..adama bak küfür etmicem diyor ya :lol: et et rahatla boşal....cahil diyince de kızın ondan sonra...(bu arkadaşa söyluyorum tum sivaslilar alinmasin)
Konu Kapatılmıştır