Alıntı:
|
Sariyerliyim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
agumus_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Alıntı:
|
agumus_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Alıntı:
|
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Biz diğer takımlar gibi sponsor desteğiyle çıkmadık süper lige,tırnaklarımızla kazıya kazıya , sezon başından beri lider olarak ve yıllardan beri gelen bir istikrarın sonucu olarak.Sen kafana takma biz temeli sağlam bir şekilde süper lige çıktıkve 7 milyon taraftarımızla 10 sene sonrada buradayız 20 sene sonrada .Ama sen ve senin gibi okumuş cahillerin taraftarı olduğu birkulübün orada olabileceğine inanmıyorum.
Ayrıca Abdüllatif Şener yeni bakan olmadı. Geçen senede bakandı,iki sene öncede. Yani elimizdeki şampiyonluğun Karadeniz takımları tarafından gaspedildiği senede.O zaman niye konuşmuyordunuz.İnsalları karalamayla hiç bir yere varamazsın.Sen varya cahilin dik alasısın.CAHİL.
|
Atlar havladi diye köpekler ölmez :wink:
inşallah dediğin gibi olur görecez bakalım neler yapacaksiniz mesela türk futboluna hangi yildizlari kazandıracaksınız cok merak ediyorum hem de çok...
bu sezon penaltidan kaç gol attiniz :lol: :lol: :lol: :lol:
|
BAK KOÇUM ŞU ANDA KONUYU ÖYLE SAPTIRDIN Kİ... BU DA SIRF VAKİT GEÇİRMEK VE KENDİNCE EĞLENMEK İÇİN BURDA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. HERHALDE BİR SİVASLA BİR SARIYERİ KIYASLAYACAK KADAR CAHİL (değilim diyorsun) UMARIM DEĞİLSİNDİR.
|
TABBİİİKİ KIYASLAYAMAM TARAFTAR POTANSİELİ VS..ORTADA SİVASİN AMA SU DA BİR GERCEK İKİ TAKIMIN TURK FUTBOLUNA YAPTIĞI HİZMETTE ORTADA :wink:
|
bi bellemişsin Türk futbolu. napalım yani sana göre Türk futboluna katkıda bulunamadık diye çıkamıyacak mıyız süper lige? Türk futboluna bi sebat ne kadar katkı sağlamış. ama adamlar 2 sezon ligde mücadele ettiler. ben fifanın kriterlerinde ''KENDİ ÜLKE FUTBOLUNA KATKIDA BULUNAMAYAN TAKIMLAR 1.LİGE ÇIKAMAZ.'' gibi bir kriter hiç duymadım.
|
YOOO TABİİKİ ÇIKABİLİR YA NEDEN ANLAMAYA CALISMIYORSUN VAN ERZURUM BUNLAR SU ANDA 3.LİGDE ALT YAPI VE BELİRLİ BİR FUTBOL KÜLTÜRÜ OLMAZSA İLERLEYEN YILLARDA UZULURSUNUZ BUNU ANLATMAYA CALISIYORUM AMA SEN SADECE SALDIRIYORSUN DEDİĞİM ŞEYLERDEKİ DOĞRULARİ NEDEN YAKALAMAYA CALISMIYORSUN....
SARIYER HADİ B'YE DOĞRU UZA FELAN YAZIYORSUN YAW UZARIM NE FARKEDER AMA BEN GENE CIKARIM A YA B YE BUNLAR KONU DEĞİL AN-LIORMUSUN,BELİRLİ BİR FUTBOL YAPISI KURMAK GEREK..
.
|
1) ''SARIYER UZA B'YE'' YAZAN BEN DEĞİLDİM.
2) BİZ NE VAN NE ERZURUM'UZ.BİZ SİVASIZ.
3) TAKIMIMIZI BU KADAR DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN SAĞOL. MERAK ETME İNŞALLAH BİZ LİGDE KALICI OLACAĞIZ.
4) BU SANA SON CEVABIMDI. LÜTFEN DAHA FAZLA UZATMA.