Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 16.05.2005, 16:37   #91
Sariyerliyim
Yeni Yiğido

Sariyerliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sariyerliyim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
mesocan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sariyerliyim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
[size=6]Arkadaşım.. Sivasspor'un altyapısı şöyle.. Üstyapısı böyle.. Orası şöyle.. Burası böyle.. Bunlar seni ne derece ilgilendirir ki? Burada Sivas - Sarıyer arasında sidik mi yarıştırıyoruz..

Yazdıklarını komple okudum.. Bir noktada Sivas'ın bürokrasi desteğiyle geldiğini bile iğnelemişsin.. İstersen bol keseden atmadan önce Sivas'ın tarihini incele.. 99-2000'den beri 2.Lig'de verdiğimiz mücadeleyi bi bilmelisin önce...

Arkamızda kodaman holdingler olsaydı.. Arkamızda bakanlar bürokratlar olsaydı Süper Lig'e çıkacaz diye böylesine yırtınmazdık.. Sivasla yatıp Sivas'la kalkmazdık..

SivasSpor bir hemşehri takımıdır.. Taraftarı da SİVASLILARDIR.. Ve SivasSpor'umuza kanını canını veren de bu 12. Oyuncusu Sivaslı YİĞİDOLARIDIR...!!!

Geçmişimiz hakkında bilgiye sahip olmadan.. Bizi BİZ yapan değerleri bilmeden.. İşkembeden sıkmak yerine pencerenin sağ üst köşesindeki [X] (Kapat / Close) butonuna basarsan hem senin için hem de bizim için daha hayırlı olacaktır..

Bizim hiç bir takım veya taraftarıyla alıp veremediğimiz yoktur... Üslubuyla yazmasını bilen herkes gelir burda yazar.. Görüşünü bildirir.. Hatta stadımıza girer bizimle Sivas'ımızı destekler.. (Sarıyer maçına beraber geldiğimiz Konya'lı arkadaşım gibi..)

Hadi selametle güzel kardeşim...

(Türkiyenin en çok taraftara sahip 4. takımının sitesinde bu kadar bile ileri gidebildiğine de şükretmelisin bence...)[/size]

[size=7]Sivas'lı doğduk... Sivas'lı öleceğiz... Bize dil uzatanları, Orta saha'ya gömeceğiz...!!![/size]
U KNOW ENGLISH?
IF U KNOW? MAY BE WE MUST BE TALKING ENGLISH
YA CLOSE YAZMASAN OLMAZDİ DİMİ YİGİDOM BENİM :lol:
BU YAZDIĞIN UZUN MESAJ İLE EN BOL VE EN BOŞ TARAFTARLARDAN OLDUGUNU İSPATLADIN BENCE :lol:
Sarıyerli arkadaş

mesajımda sakin bir üslup kullanmaya ısrarla devam edeceğim.. Fakat komik olan uzun ve dolu bir yazıda takıla takıla "Close" kelimesine takılmandır ki kendisini de parantez içinde "Kapat" ile birlikte yazdım..

Kendin belki çok güngörmüş, zeki, ve mantıklı bir arkadaşımızsın ama inan ol şu sitede yaptıkların ve yazdıkların saçmalıkdan ibaret..

Yineliyorum..

Dostça meramını anlatan herkese kapımız açık... Biz % 100 yabancı ve Amerikalı bile taraftara kucak açmış bir kitleyken sana neden bu kadar yüklendik var gerisini sen düşün..

Lütfen "boş" ve amaçsız bir şekilde yazıp karşılıklı polemiklere girmeden "empati" olayını gerçekleştirmeyi dene...

Ya da en hayırlı olanını "Close" cümlesinde söyledim.. Hem snein hem bizim için...
ben neden o gereksiz ingilizceyi kullandığını anlamaya calistim sadece...
adminler umarim beni siler ben de zaten yeterince burda zaman kaybettiğimi dusunuyorum açıkcasi..
Sariyerliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 16:37   #92
kral58
Yiğido

kral58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kral58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Alıntı:
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Sen tabiki Sarıyer taraftarı olduğun için sadece Sarıyerin yetiştirdiği futbolculardan bahsedebilirsin.Diğer İstanbul kulüblerinide sahipleneceksen Sarıyerliyim deme...Bizim Sivas Demir spor,Divriği spor Sivas DSİ demediğimiz için...
Ayrıca benim amcam Sivas DSİ DE çalışıyor ve İ.Toramana verilen pirimlerde onunda parası vardır.Helal olsun.Bilmem anlatabildimmi.
BEN SADECE SARIYERLİLERİ SAHİPLENİYORUM ZATEN :wink:
hem sana ne oluyo sarıyerlileri sahiplenmek sana mı kalmış bi tek sarıyerli senmisin hem sen kimsin sarıyerlileri sahipleniyosun bu sitede senden başka sarıyerli bi ben varım ama ben sivaslıyım sadece evim sarıyer armutluda bundan sonra kimseyi sahiplenmeye kalkma öyle bi yetkin de yok zaten olsaydı bile ben burada alırdım yetkini
[size=7]ÖFKE GELİR GİDER, KELLE GİDER GELMEZ[/size] anlamışsındır herhalde ne demek istediğimi eeee okumuş OĞLAN ın hali başka oluyor naparsın
kral58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 16:42   #93
Sariyerliyim
Yeni Yiğido

Alıntı:
kral58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Sen tabiki Sarıyer taraftarı olduğun için sadece Sarıyerin yetiştirdiği futbolculardan bahsedebilirsin.Diğer İstanbul kulüblerinide sahipleneceksen Sarıyerliyim deme...Bizim Sivas Demir spor,Divriği spor Sivas DSİ demediğimiz için...
Ayrıca benim amcam Sivas DSİ DE çalışıyor ve İ.Toramana verilen pirimlerde onunda parası vardır.Helal olsun.Bilmem anlatabildimmi.
hem sana ne oluyo sarıyerlileri sahiplenmek sana mı kalmış bi tek sarıyerli senmisin hem sen kimsin sarıyerlileri sahipleniyosun bu sitede senden başka sarıyerli bi ben varım ama ben sivaslıyım sadece evim sarıyer armutluda bundan sonra kimseyi sahiplenmeye kalkma öyle bi yetkin de yok zaten olsaydı bile ben burada alırdım yetkini
[size=7]ÖFKE GELİR GİDER, KELLE GİDER GELMEZ[/size] anlamışsındır herhalde ne demek istediğimi eeee okumuş OĞLAN ın hali başka oluyor naparsın
ÇOK KORKTUM ALTİMA SIÇTIM İNAN... :lol: :lol: :lol: :lol:
ORDA BAHSEDİLEN SARIYERDEN YETİŞMİŞ TOPCULARDİ CUNKU ELEMANLA O KONU HAKKINDA KONUSUYORDUK AMA SEN DALDIN ARADAN LAFI KICINDAN ANLADIN AL İŞTE BİR EZİK CAHİL HAREKET DAHA....
Alt 16.05.2005, 16:45   #94
mesocan
Acemi Yiğido

mesocan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesocan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
adminler umarim beni siler ben de zaten yeterince burda zaman kaybettiğimi dusunuyorum açıkcasi..
Bilişim eğitimi alan herkese verilen önemli bir derstir.. Bilgisayar ve işletim sistemleriyle ilgili tüm terimleri yazarken ve ya anlatırken İngilizce ve Türkçelerini beraber kullanın diye öğrettiler bize.. Yani polemik konusu yapa yapa onu buldun ya helal olsun...

Keşke daha güzel şeyler yazsaydın da potansiyelini güzel yönlere sevkedip hem bizlere yardımcı olsaydın... Hem de bu "saçma" atışmalara muhatap olmak zorunda bırakmasaydın insanları...

Haydi selametle güzel arkadaşım... Bu konu uzadıkça kabak tadı vermeye başlıyor çünkü...
Alt 16.05.2005, 16:49   #95
serkankustarci
Yiğido

serkankustarci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkankustarci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Alıntı:
Bilişim eğitimi alan herkese verilen önemli bir derstir.. Bilgisayar ve işletim sistemleriyle ilgili tüm terimleri yazarken ve ya anlatırken İngilizce ve Türkçelerini beraber kullanın diye öğrettiler bize.. Yani polemik konusu yapa yapa onu buldun ya helal olsun...

Keşke daha güzel şeyler yazsaydın da potansiyelini güzel yönlere sevkedip hem bizlere yardımcı olsaydın... Hem de bu "saçma" atışmalara muhatap olmak zorunda bırakmasaydın insanları...

Haydi selametle güzel arkadaşım... Bu konu uzadıkça kabak tadı vermeye başlıyor çünkü...
Aynen katılıyorum .Kendi kendine yazsın dursun bu büzük Sarıyerli.Daha cevap vermeyelim.
serkankustarci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 16:49   #96
yengec34
Yeni Yiğido

yengec34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 yengec34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ORDA BAHSEDİLEN SARIYERDEN YETİŞMİŞ TOPCULARDİ CUNKU ELEMANLA O KONU HAKKINDA KONUSUYORDUK AMA SEN DALDIN ARADAN LAFI KICINDAN ANLADIN AL İŞTE BİR EZİK CAHİL HAREKET DAHA....
bende dıyorum bu koku nerden gelıyor ulen sarıyerlı demek altına kacırdın haa. su dok len su dok sıtede kokmaya basladı ben kacam barııııı :lol: :lol: :lol:
yengec34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 16:56   #97
Sariyerliyim
Yeni Yiğido

veremezsiniz zatensiz bana cvp...sadece mesocan biraz laftan anlayan bir tip 8)
Alt 16.05.2005, 17:03   #98
GuNaY
Gast

[size=6]BAK KARDESİM BURADA SANA CEVAP VERECEK BENDE DAHİL COK KİSİ VAR!!! AMA ONEMLİ OLAN NEYE CEVAP VERDİGİMİZDİR!!! BEN GEREKSİZ BULUYORUM BU YAZILARI AMA SEN BUNDAN ZEVK ALIYORSAN SORUN YOK TABİ!!! [/size]

Alt 16.05.2005, 17:03   #99
kral58
Yiğido

kral58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kral58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ya sen ne aptal bi adamsın o sarıyerliler dediğin laf ne anlamda kullanıldığı anlaşılıyor ama salaksın işte ben yorum yaptıktan sonra lafı değiştirdin sarıyerli futbolcular anlmadında kullandın biz senin gibi sonradan dönme değilizzzzz söylediğin lafın lafın arkasında durrrr bi daha da altına sıçma bütün sarıyer duydu götünün borazan gibi öttüğünü rezil oldun lannnn :lol: neyse ders almış oldun bi daha korktuğun zaman altına sıçmadan iyi bi düşün
kral58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.05.2005, 17:04   #100
mesocan
Acemi Yiğido

mesocan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mesocan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
veremezsiniz zatensiz bana cvp...sadece mesocan biraz laftan anlayan bir tip 8)
Güzel kardeşim aslında hepimiz laftan anlarız ama dediğim gibi üslub çok önemli..

SivasSpor 38 yıllık bir rüyayı gerçekleştirmiştir..

Sivasspor yıllardan beri kimsenin yapamadığını... Farklı farklı inanç ve etnik kökenden gelen Sivas halkını bir üst kimlik'de toplamayı becermişdir ve inan ol ki bizler bu takıma sahip çıkacağız ve en ufak bir provake'de bile kendimizden geçeceğizdir takımımızı ve kimliğimizi korumak için...

Lütfen bu sevgi yumağına saygı duy.... Ve senden son kez rica ediyorum kimseye cevap verme bu konuyla ilgili.... Kapansın gitsin.. Forum arşivinde kaybolsun gitsin...

Saygılarımla...