Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: MUSA KUŞ GÖNDERİLDİ..
Alt 28.03.2007, 14:39   #41
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: MUSA KUŞ GÖNDERİLDİ..

Sivasspor, Musa Kuş'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

(A.A) - Sivasspor, Musa Kuş'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu kararıyla oyuncuları Musa Kuş'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini kaydetti.

İkinci yarı başladığında Musa Kuş ile görüştüklerini ve transferi konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını ifade eden Uygun, ''Daha sonra Musa ile tekrar görüşerek ve maddi olarak biraz daha artış yaparak yeniden anlaşma yaptım. Fakat bu anlaşmadan sonra Musa'nın performansında belli ölçülerde düşüş oldu'' dedi.

Musa Kuş'a moralinin bu anlaşmayla ilgili mi bozuk olduğunu sorduklarını ve onun da biraz daha düşünmek istediğini söylediğini ifade eden Uygun, şöyle konuştu:

''Dolayısıyla ben de kafasının problemli olması ve form durumu iyi olmadığından dolayı kendisini toparlaması için onu bir hafta kadroya almadım. Fakat ertesi gün basına açıklama yapması ve takımın içinde ahengin bozulmasına neden olabilecek her türlü olayın karşısında olduğum için yönetim kurulunda böyle bir ceza gündeme getirildi. Daha sonra alınan karar gereği kendisiyle oturarak karşılıklı olarak sözleşmesi feshedildi.''
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2007, 14:47   #42
CEVIK
YASAKLI ÜYE

CEVIK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOKCEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOK

musa kuşa verdiği hizmetden dolaayı teşekür ederiz keşke bu luzumsuz beyanatları vermeseydi diyede düşünüyorum yönetime daima saygılı olunması lazım
CEVIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MUSA KUŞ GÖNDERİLDİ..
Alt 28.03.2007, 17:50   #43
spidey58
Yiğido

spidey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 spidey58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: MUSA KUŞ GÖNDERİLDİ..

Musa Kuş gibi bir oyuncunun gönderilmesi gerçekten çok kötü.Tamam hiçbir oyuncu sivasspordan büyük değil ama ortada bir sebep yokken neden birden bire bu duruma gelindi.Bu durumun nedenleri iyice araştırılmalı bence...
spidey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2007, 19:07   #44
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Kimse Sivasspor'un İçinde Neler Döndüğünü Bilemez Bizlere Sadece Transferleri Yansıtırlar...Wooter Ve Son Olarak Musa Kuş;Sivassporun Açıklamasını Duyduk Ya Onlara Söz Hakkı Verilseydi Aradaki Uyuşmazlığı Ve Profil Ayrıcalığı Kolayca Gözler Önüne Serilebilirdi..Ne Entrikalar Var Siyasette Ve Sporda ...Ama Hiç Biri Su Yüzüne Çıkarılmıyor Maalesef...Musa Vermiş Olduğun Emeğe Alin Terine Şükranlığımı Ve Minnettarlığımı Bizr Borç Bilmekteyim....Gittiğin Yerde Başarıların Dewamını Dilerim...İnşallah Şahsi Adıma Muhammet Gibi Dizlerimiz Döwmeyiz!!!!!!Bülent Hoca Sırada Kim Var?Bileti Kesilecek?
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: MUSA KUŞ GÖNDERİLDİ..
Alt 28.03.2007, 20:00   #45
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1539 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: MUSA KUŞ GÖNDERİLDİ..

BU HAREKETİ MUSA KUŞ A HİÇ YAKIŞTIRAMADIM YAPTIĞI YEMEK YEDİĞİ ÇANAĞA TÜKÜRMEKTİR UMARIM HATASINI ANLAR!!!

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2007, 11:57   #46
SivasLady
Gast

Musa Kuş Uygun'a kırgın!

Sivasspor ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Musa Kuş, maddi şartlarda anlaşamadıkları için takımdan ayrıldığını belirterek, bundan sonra kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini söyledi.

Konu ile ilgili İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Musa Kuş, 2 yıldır Sivasspor'da olduğunu ve 60'a yakın maçta forma giydiğini söyleyerek, "Sivasspor formasıyla iyi maçlar çıkardım. Sivasspor'a en ufak zararım dokunmadı. Sözleşme fesih olayı 2 hafta öncesinden başladı. 2 hafta önce başkan ile transfer görüşmesi yaptık. Ben maddi şartlar uymadığı için anlaşmayacağımı söyledim. Kendileri de bana anlaşma yapmamam durumda kadroya alınmayacağımı söyledi. Ben de sözleşmemi tek taraflı olarak feshettim. Bu konuda Bülent hocamın 'Formsuz olduğum ve sözleşmeyi kendilerinin tek taraflı feshettikleri' şeklinde bir açıklaması var. Ben bu suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Formsuzsam neden 60 maç oynadım. Bülent hoca geldikten sonra Ankaraspor maçına kadar bütün maçlarda 90 dakika oynadım. Formsuzsam neden beni oynattı. İkincisi de sözleşmeyi tek taraflı olarak kendim feshettim. Noterdeki ücreti de ben ödedim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Formsuz değilim, dimdik aslanlar gibi ayakta duruyorum" dedi.

Kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini belirten Musa Kuş, "Kadro dışı bırakılmak hiç beklemediğim bir olaydı. Ligin bitimine 2 ay kala kadro dışı kalmayı hiç düşünmedim ve düşünemedim. PAF Takımı ile antrenmana çık denilmesine bir anlam veremedim. Sözleşmeyi feshettim. Şu an 'yarın gel imza at' diyen kulüpler oldu. Ama ben Sivasspor forması giydiğimde ne ben ne de menajerim hiçbir takımla görüşmedik. Ama bundan sonra Sivassporlu olmadığım için beni isteyen birkaç takımla görüşeceğim" diye konuştu.

Teknik Direktör Bülent Uygun dışında kimseye kırgın olmadığını kaydeden Musa Kuş, Sivasspor'u Bülent Uygun'dan daha çok sevdiğinin altını çizerek, "Sivasspor'da yönetim, taraftar ve takım arkadaşlarımın hiçbirine kırgın değilim. Sivasspor camiasına da, taraftara da kırgın değilim. Ama yaptığı açıklamalar nedeniyle hocamıza kırgınım. Neden böyle bir açıklama yaptı bilmiyorum. Sivasspor'un menfaatini korumak istedi ise, Sivasspor'un menfaatini ben de korurum. Ben bu konuda bir açıklama yapmadım, Sivasspor'u hiçbir zaman kötülemedim. Ondan daha çok Sivasspor'u seviyorum. Ondan daha çok Sivasspor camiasını seviyorum" dedi.

Sivasspor'un hafta sonu oynayacağı Kayserispor maçından galibiyetle ayrılmasını dileyen Musa Kuş, "Karol Pecze geldikten sonra 12 hafta çok başarısız olmuştuk. Bülent hoca geldikten sonra büyük bir çıkış yakaladık. Şu an 35 puanımız var. Önümüzde de çok önemli bir Kayserispor maçı var. Kayserispor maçı Sivasspor için çok önemli bir maç. İnşallah bu maçı kazanırlar diyorum. Sivasspor camiasının, Sivas halkının UEFA'ya gitmesi en büyük hakkıdır diyorum" ifadelerini kullandı.

29.03.2007

Kaynak : İHA
Alt 29.03.2007, 12:06   #47
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

Hayırlısı ne ise o olsun hadi bakalım ilerleyen zamanlarda başarılar..
PRoFeSSioNaL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: Musa Kuş Sivasspor'dan Ayrıldı
Alt 29.03.2007, 12:39   #48
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1100 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: Musa Kuş Sivasspor'dan Ayrıldı

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cok iyi futbolcuydu demek kı ahlak yokmuş bi mac yüzünden gitti...
Futbolcunun zeki çevik ve ahlaklı olanı lazım bize.. eger bu 3 ünü taşımıyorsa sivasta yeri yok!! saygılar....
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2007, 12:42   #49
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

musa kuşa bundan sonraki hayatında başarılar
bize emeği çok geçmişti
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2007, 16:38   #50
_bling_lady-
Acemi Yiğido

_bling_lady- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 _bling_lady- FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

musa kusa sivasspora verdigi hizmetten dolayi tesekür ederiz!!
eger musa kus futbol hayatinin sonuna kadar bi mac yüzünden böyle yaparsa(yapmayi düsünüyüsa)futbolculuk meslegi ona göre degil!!