--->: MUSA KUŞ GÖNDERİLDİ..
Musa Kuş Uygun'a kırgın!
Sivasspor ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Musa Kuş, maddi şartlarda anlaşamadıkları için takımdan ayrıldığını belirterek, bundan sonra kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini söyledi.
Konu ile ilgili İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Musa Kuş, 2 yıldır Sivasspor'da olduğunu ve 60'a yakın maçta forma giydiğini söyleyerek, "Sivasspor formasıyla iyi maçlar çıkardım. Sivasspor'a en ufak zararım dokunmadı. Sözleşme fesih olayı 2 hafta öncesinden başladı. 2 hafta önce başkan ile transfer görüşmesi yaptık. Ben maddi şartlar uymadığı için anlaşmayacağımı söyledim. Kendileri de bana anlaşma yapmamam durumda kadroya alınmayacağımı söyledi. Ben de sözleşmemi tek taraflı olarak feshettim. Bu konuda Bülent hocamın 'Formsuz olduğum ve sözleşmeyi kendilerinin tek taraflı feshettikleri' şeklinde bir açıklaması var. Ben bu suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Formsuzsam neden 60 maç oynadım. Bülent hoca geldikten sonra Ankaraspor maçına kadar bütün maçlarda 90 dakika oynadım. Formsuzsam neden beni oynattı. İkincisi de sözleşmeyi tek taraflı olarak kendim feshettim. Noterdeki ücreti de ben ödedim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Formsuz değilim, dimdik aslanlar gibi ayakta duruyorum" dedi.
Kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendireceğini belirten Musa Kuş, "Kadro dışı bırakılmak hiç beklemediğim bir olaydı. Ligin bitimine 2 ay kala kadro dışı kalmayı hiç düşünmedim ve düşünemedim. PAF Takımı ile antrenmana çık denilmesine bir anlam veremedim. Sözleşmeyi feshettim. Şu an 'yarın gel imza at' diyen kulüpler oldu. Ama ben Sivasspor forması giydiğimde ne ben ne de menajerim hiçbir takımla görüşmedik. Ama bundan sonra Sivassporlu olmadığım için beni isteyen birkaç takımla görüşeceğim" diye konuştu.
Teknik Direktör Bülent Uygun dışında kimseye kırgın olmadığını kaydeden Musa Kuş, Sivasspor'u Bülent Uygun'dan daha çok sevdiğinin altını çizerek, "Sivasspor'da yönetim, taraftar ve takım arkadaşlarımın hiçbirine kırgın değilim. Sivasspor camiasına da, taraftara da kırgın değilim. Ama yaptığı açıklamalar nedeniyle hocamıza kırgınım. Neden böyle bir açıklama yaptı bilmiyorum. Sivasspor'un menfaatini korumak istedi ise, Sivasspor'un menfaatini ben de korurum. Ben bu konuda bir açıklama yapmadım, Sivasspor'u hiçbir zaman kötülemedim. Ondan daha çok Sivasspor'u seviyorum. Ondan daha çok Sivasspor camiasını seviyorum" dedi.
Sivasspor'un hafta sonu oynayacağı Kayserispor maçından galibiyetle ayrılmasını dileyen Musa Kuş, "Karol Pecze geldikten sonra 12 hafta çok başarısız olmuştuk. Bülent hoca geldikten sonra büyük bir çıkış yakaladık. Şu an 35 puanımız var. Önümüzde de çok önemli bir Kayserispor maçı var. Kayserispor maçı Sivasspor için çok önemli bir maç. İnşallah bu maçı kazanırlar diyorum. Sivasspor camiasının, Sivas halkının UEFA'ya gitmesi en büyük hakkıdır diyorum" ifadelerini kullandı.
29.03.2007
Kaynak : İHA
|