Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

En iyisi Sivas
Alt 04.08.2007, 10:56   #1
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart En iyisi Sivas

Sezon başlamadan aynı günde 4 takım daha seyretme şansı bulduk. Konya’da yapılan Hoşgörü Turnuvası’nın ilk maçında Sivasspor Ankaragücü’nü penaltı atışları ile geçerken sergilenen futbol, futbolseverlere pekala işkence niyetine seyrettirilebilir nitelikteydi. Ankaragücü ideale yakın bir kadro ile maça başlamıştı ama Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un tercihleri yedekleriydi. Yedekler, yedekliği o kadar içselleştirmişler ki, yedekliklerinin nedenini hocalarında değil kendilerinde aramalılar. Ön libero Mohammed Ali ile forvet hattı arasındaki fark “durarak yapılan hücumda” 30 metreydi. Durum buysa daha çok beklerler, forma da verilmez alınır. Ankaragücü’nde geçen sene pek forma şansı bulamayan Yasin göbekte oynadığı ilk yarıda oldukça başarılıydı. Yeni transferler Elyasa ve her ne kadar golü atsa da Cem Can hazır gözükmezken stoper Emre’nin yanındaki Andre Da Silva iyi bir izlenim bıraktı. Sivasspor’da ikinci yarıda Yasir ile başlayan ideal kadroya dönüş harekatı neticesini çabuk verdi. 60. dakikadan sonra Sivas her hattıyla üstündü. Yeni transferler Abdurrahman ve Musa hiç yabancılık çekmedi. Balili ve Mehmet Yıldız’ı kullanmayan Sivasspor ilk yarıda tamamen duran Chetkov’un şahane frikiğiyle beraberliği buldu. Penaltılarda Ankaragücü kalecisi Serkan’ın kurtardığı iki penaltı işe yaramadı. Çünkü Sivas kalecisi Akın da üç penaltıyı başarıyla çıkardı. Sözün özü Sivas hazır, Ankaragücü’nün yolu uzun.
Günün ikinci maçında ligin yeni takımı Kasımpaşa 5 yeni yabancısıyla ev sahibi Konya önündeydi. Daha yeni birlikte çalışmaya başlamalarına rağmen oldukça başarılı bir performans sergiledi. Konyaspor’da Nurullah Sağlam yeni bir sistem deniyor. Mustafa Er, Konya’nın yeni sisteminin en kritik elemanı. Bekleri hücuma sokan Nurullah Sağlam Mustafa Er’i stoperlerin arasına çekerek bir fazla kişiyle hücumda oynamanın formülünü bulmuş. Hem oyunu daraltacak hem de hücumda bir fazla oyuncuyla oynamayı sağlayacak bu sistem kaymalarda problem olursa çizgiden gelen ataklarda rakibin bir çuval gol bulmasını sağlayabilir. Çok riskli. Sağ bekte kullandıkları yeni transferleri Gomez hücumda çok katkı sağlayacak bir oyuncu olacağını gösterdi. Eski sisteme dönerlerse fazla sıkıntı yaşamazlar. Ama bu sistem tutarsa çok spekülatif sonuçlarla maçlar da kazanırlar. Kasımpaşaspor’un yeni transferlerinden kaleci Halit Sinouh çok kritik iki pozisyonda başarılıydı. Stoper Jens Askou çok iyi, zaten teknik direktör Kadir Özcan’dan beklenecek en son şey stoper transferinde yanılması olur. Yalnız forvetteki güçlü fiziğiyle George sakatlanmadığı müddetçe tam bir bela olacak. Çok süratli, çok güçlü, devamlılığı yüksek. Diğer iki transferin ise zamana ihtiayıcı var. Kasımpaşa’da sağ kanatta oynayan ve golü bulan Özgür ile Ömer’in uyum ve yardımlaşması mükemmeldi. Sol kanatta ve Yasinli göbekte problem var. Ama “peşin peşin Kasımpaşa düşer” diyenler büyük ihtimalle yanılırlar. Günün en güzel anı Konyasporlu taraftarların Kasımpaşalıları maç başlamadan tribünlere çağırmasıydı.

Hakan CAN (FANATİK)
Alt 04.08.2007, 11:04   #2
semihkilic_58
Tecrübeli Yiğido

semihkilic_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 semihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKsemihkilic_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: En iyisi Sivas

turnuvada ki tum takımlara başarılar dıler ve sivssporumuzun başarı grafiginin dahada artmasını temennı edıyoruzz
Alt 04.08.2007, 11:58   #3
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

inş kupayı alırız ....:................
.
Alt 04.08.2007, 12:25   #4
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: En iyisi Sivas

Musab Kardes Maci yorumladigin icin tesekkürler. Ben izleyemedim Hangi kanalinda verdigini Bilmiyorum. Gecen seneki gibi yedek klübemiz yine Cok zayif. Yedek klübesi iyi olmayan Takimlarin Bir sezonda Hem ligi Hemde Kupayi Oynamasi imkansiz !!! Musab kardesin Yorumlarinda yedeklerin nicin yedek klübesine mahkum oldugunu her kes anlamistir Hic bir Teknikdirektör iyi futbolcuyu Klübede tutmaz tutarsa kendi kariyerini Bitirir.Gecen sezonda Inegöl macina hocamiz Yedek Agirlikli bir kadro ile cikmisti Cikmasinida ben cok dogru bulmustum Nedeni 7-8 yedek Futbolcuyu bir anda lig macinda Oynatamaz, Ancak kupa maclarinda denenebilir. Bize Bir sezonda Yedek klübemiz en az bir iki mac kazandirmali.!!! Yoksa Yedek klübesinde kuru kalabalik yapmalari bile Takimda Alternativleri olmayan ideal 11.ri cok etkiler.
Alt 04.08.2007, 15:03   #5
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: En iyisi Sivas

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Musab Kardes Maci yorumladigin icin tesekkürler. Ben izleyemedim Hangi kanalinda verdigini Bilmiyorum. Gecen seneki gibi yedek klübemiz yine Cok zayif. Yedek klübesi iyi olmayan Takimlarin Bir sezonda Hem ligi Hemde Kupayi Oynamasi imkansiz !!! Musab kardesin Yorumlarinda yedeklerin nicin yedek klübesine mahkum oldugunu her kes anlamistir Hic bir Teknikdirektör iyi futbolcuyu Klübede tutmaz tutarsa kendi kariyerini Bitirir.Gecen sezonda Inegöl macina hocamiz Yedek Agirlikli bir kadro ile cikmisti Cikmasinida ben cok dogru bulmustum Nedeni 7-8 yedek Futbolcuyu bir anda lig macinda Oynatamaz, Ancak kupa maclarinda denenebilir. Bize Bir sezonda Yedek klübemiz en az bir iki mac kazandirmali.!!! Yoksa Yedek klübesinde kuru kalabalik yapmalari bile Takimda Alternativleri olmayan ideal 11.ri cok etkiler.

Fanatik'ten Hakan Can'ın yazısı. Maç atv'de yayınlanmadı galiba.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: En iyisi Sivas
Alt 04.08.2007, 18:35   #6
oguzhan_1616
Usta Yiğido

oguzhan_1616 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

254 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 oguzhan_1616 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kaşımpaşa sivas maçı ne zman ve saat kaçta bilen varsa sorumu cewaplasın lütfen
oguzhan_1616 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: En iyisi Sivas
Alt 04.08.2007, 18:46   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1112 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: En iyisi Sivas

Turnovaya katılan tüm takımlara başarılar
dilerim inşallah kupayı sivasspor alır
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla