Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 13:16   #1
AlayınaGider
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AlayınaGider Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şuna bak..trabzonlular gelmiş burda her türlü hakareti sayııyor ..bizse bmn.nette "trabzona yazık oldu dedik siteden banlandık...mod arkadaşlar lütfen şu hakret yazan tslileri atınız siteden..
farkındaysan sitede bir tek sen istemiyosun bizi kalearkasi.nete gel iyi karşılarız...
AlayınaGider isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 13:18   #2
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1194 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
AlayınaGider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
farkındaysan sitede bir tek sen istemiyosun bizi kalearkasi.nete gel iyi karşılarız...
dikkat ettiysen trabzonluları değil " hakaret eden trabzonluları" dedim...
Alt 13.08.2007, 13:20   #3
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
AlayınaGider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende istemiyorum kardeşim, ne sivaslıya hakaret eden Trabzonlu nede nede Trabzonluya hakaret eden sivaslı istiyorum burda.. tekrar diyorum o sahaya giren bi ******** birbirine demediği lafı bırakmayan sizlersiniz... ayıp ama ..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 13:22   #4
ao19802206
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ao19802206 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende istemiyorum kardeşim, ne sivaslıya hakaret eden Trabzonlu nede nede Trabzonluya hakaret eden sivaslı istiyorum burda.. tekrar diyorum o sahaya giren bi ******** birbirine demediği lafı bırakmayan sizlersiniz... ayıp ama ..
jakobeien bilmeyenlere bordomavi.net i anlat. Bilmedeen atıp tutmasınlar.
ao19802206 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 13:26   #5
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
ao19802206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
jakobeien bilmeyenlere bordomavi.net i anlat. Bilmedeen atıp tutmasınlar.
oranında şu an burdan farkı yok, içlerinde sadece bi sivaslı olmasına rağmen, ikinci bi sivaslı üye vardı biraz önce, üye olmasıyla atılması bir oldu....
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 13:30   #6
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1194 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
oranında şu an burdan farkı yok, içlerinde sadece bi sivaslı olmasına rağmen, ikinci bi sivaslı üye vardı biraz önce, üye olmasıyla atılması bir oldu....
o üye bendim hem de beni niye mi attılar siteden işte bu yazımdan..

sipas tarafından yazılan
arkadaş kullandığın kelimelere dikkat et..ben hakaret etmedim kimseye ne tsye ne trabzonlulara...şunu söyliyim sivas 1-0 önde olsaydı daha kötüsü olurdu...doğru söyledin bir sıfır öndeyeken takımı katleden zihniyet nasıl açıklanır size bırakıyorum... ayman resmen kırmızı için giriyor görülmez...yani ayman o hareketi yapmasaydı musa sinirlenip ortada bişey yokken aymana saldıracak mıydı....ikincisi ceza sahası içinde itip kakmalar her zaman olur...bu itip kakmaları futbolcular "birkaç taraftar sahaya insin de maç tatil olsun diye mi yaptı...asla bunun böyle olmadığını siz dahi biliyorsunuz..3 puan asla önemli değil..şampiyonluğa oynayan bir takıma yazık oldu..kendi kendine ateşe attı...dün bizim sitemize üye olup..."sahaya atlayan taraftarın altında kırmızı şort vardı" diyerek taraftarın aslında sivaslı olduğu gibi paranoyak yorumlar yapmıştı ki evlere şenlik...şunu unutmayın böyle bir yönetimle bu olaylar daha çok olur..ziya doğanla bu iş yürümez ..bu lafları ben değil bu forumdaki arkadaşlar söylüyor...dün gece yılların verdiği bir patlama oldu...
Alt 13.08.2007, 19:30   #7
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1541 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Daumen hoch -->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o üye bendim hem de beni niye mi attılar siteden işte bu yazımdan..

sipas tarafından yazılan
arkadaş kullandığın kelimelere dikkat et..ben hakaret etmedim kimseye ne tsye ne trabzonlulara...şunu söyliyim sivas 1-0 önde olsaydı daha kötüsü olurdu...doğru söyledin bir sıfır öndeyeken takımı katleden zihniyet nasıl açıklanır size bırakıyorum... ayman resmen kırmızı için giriyor görülmez...yani ayman o hareketi yapmasaydı musa sinirlenip ortada bişey yokken aymana saldıracak mıydı....ikincisi ceza sahası içinde itip kakmalar her zaman olur...bu itip kakmaları futbolcular "birkaç taraftar sahaya insin de maç tatil olsun diye mi yaptı...asla bunun böyle olmadığını siz dahi biliyorsunuz..3 puan asla önemli değil..şampiyonluğa oynayan bir takıma yazık oldu..kendi kendine ateşe attı...dün bizim sitemize üye olup..."sahaya atlayan taraftarın altında kırmızı şort vardı" diyerek taraftarın aslında sivaslı olduğu gibi paranoyak yorumlar yapmıştı ki evlere şenlik...şunu unutmayın böyle bir yönetimle bu olaylar daha çok olur..ziya doğanla bu iş yürümez ..bu lafları ben değil bu forumdaki arkadaşlar söylüyor...dün gece yılların verdiği bir patlama oldu...
HA ŞUNU BİLEYDİN ÖNCELİKLE TARAFTAR SAKİN OLACAK YA SAKİN OLACAN YADA MAÇA GELMİYİP EVİNDE İZLEYECEN O ZAMAN EVİNİMİ YAKARSIN KENDİNİMİ DÖVERSİN ORASI BİZİ BAĞLAMAZ GEÇEN SENE SİVASTA OLAN OLAY DAHA DA BÜYÜRDÜ AMA BİZİM DUYARLI TARAFTARIMIZ SAĞOLSUN Kİ BAĞRA ÇAĞIRA ORTALIK YATIŞTI AMA BUNLAR BİRİ ATLIYOR SANKİ BİŞEY YAPACAKLARMIŞ GİBİ ARKASINDAN 100 KİŞİ BİRDEN ATLIYOR GİRDİNİZ NE YAPA BİLDİNİZ BİR KENDİNİ BİLMEZ SAHA YA GİRDİ DİYE SİZ NE DİYE GİRİİYONUZ

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla