Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Alt 21.08.2007, 19:19   #31
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM

O zaman Tırabzona da cezayı sivas verecek o.. ayman sivas a gelirse işiteceği lafları kendi duşünsun ceyhun ve martin isme bak martin balili yahudi diye din ırkcılığı yapıyorlar bende arapları sevmiyorum müslüman olsada Haluk Ulusoyada FB Başkanı Aziz Yıldırımında neden kötö gözle baktığını şimdi anladık adam gercekten yolsuzmuş
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 19:24   #32
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hincal Uluc cok güzel ve dogru konusmus
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 19:37   #33
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ülkemizde her alanda olduğu gibi,dayın varsa istediğin her şeyi yaparsın ve sana hiç bir şey olmaz.Trabzonun da federasyonda dayısı var.Görüldüğü gibi sivasspordan daha az ceza almış durumda.sivas gibi maddi imkanları kısıtlı bir takıma 250,000 ytl para cezası 5 maç seyircisiz oynamaktan daha kötüdür.Ülkemizde bir gerçek gözardı edilmemeli hiç kimse kendi takımı veya kendi insanı için kötü yorum yapmıyor.Bir Trabzonlu da çıkıp,biz taraftar olamamışız yaptığımız yanlıştı diyemedi.Hadi taraftar demedi diyelim.O kadar eğitimli insanları var Mecliste milletvekilliği yapmış,Federasyonda görev yapmış ve hala yapmakta olan insanlar var.(onun açıklaması da vahim bir açıklamaydı)Bir tanesi diyemedi ya sahada bunca olay olmuşken Federasyonun vereceği karara saygılıyız diyemedi ya... Bu kadar bencillik,küstahlık olamaz ya..Hala gs.maçında hakemin maçı 17.dk durdurduktan sonra tekrar sahaya çıkıp,maçı tamamladığını öne sürüyorlar.Hey kör insanlar,kendi doğrusundan başka doğru bilmeyen küstahlar bir taneniz çıkın açıklama yapın,Gs.maçında sahaya yabancı madde atıldı.Biraz yabancı madde demek yanlış olur oturaklar atıldı onlar yabancı değil Stadın demirbaşları, ama olan olayların tamamı tribünlerde gelişti.Bir tane seyirci sahaya inmedi.Sahaya inmediği gibi,rakip takımın futbolcularına saldırmadı,darp yoktu,temas yoktu.Neden bu farkı açıklamaktan korkuyorsunuz.Açıklayında görelim!Ayrıca bir konuyu daha merak ediyorum.Bu maç TRABZON-SİVAS arasında değildi.3 büyükler olarak tabir edilen takımlar arasında olsa ve aynen bunlar yaşansaydı.Federasyon kuklası ne karar verecekti.Stadlarda yaşanan bu tür olayları hiç bir zaman tasvip etmiyorum ama böyle bir olayın,3 büyüklerden birisi ile oynanan maçta olmasını isterim sırf çıkacak kararın nasıl olacağını merak ettiğim için...Ayrıca biz oradan gelecek 3 puanın hesabında değiliz..Bu tür kararlar Türk futboluna zarar veriyor ve vermeye de devam edecektir.Tüm yiğidolara ve centilmen taraftarlara sevgi ve saygılarımla..............EN BÜYÜK YİĞİDOLAR FUTBOLCUSUYLA,TARAFTARIYLA,TEK NİK DİREKTÖRÜ,BAŞKANIYLA VE YÖNETİM KURULUYLA TÜRKİYE YE FUTBOL VE YÖNETİCİLİK DERSİ VERMİŞTİR. AMA TABİ ANLAYIP OKUYANLARA!!!!!!!!!!!!!
Alt 21.08.2007, 21:48   #34
MERİÇ
Tecrübeli Yiğido

MERİÇ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 MERİÇ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Adam yüzsüz istifa istifa diye millet helak oldu gitmeye niyeti yoqqq! Ülkesini FIFAya şikayet eden adamdan ve ekibinden ne bekliyosunuz...
MERİÇ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2007, 21:54   #35
58 memo
Tecrübeli Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 memo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HINCAL ULUÇ DOĞRU SÖYLEMİŞ
DOĞRU SÖZE NE DENİR Kİ ZATEN
TRABZONSPOR UN FEDERASYONDA BÜYÜK BİR LOBİSİ VAR
O YÜZDEN TRABZON A BEBEK GİBİ DAVRANIYORLAR..
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Alt 21.08.2007, 22:58   #36
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM

yazıklar olsun..... danimarka- isveç maçında sahaya 1 adam giriyor hakeme doğru koşarken yakalanıyor ve saha dışına çıkarılyor hakeme temas yok yaklaşamıyor bile, maç tail 3-3 devam ederken, uefa karar acıklıyor 3 maç saha kapama ve maç 3-0 danimarka mağlup.
bu ülke patagonya olduğu için ve patagonya da uefa üyesi olmadığı için bizde patagonya kanunları geçerli, maçla ilgili karar 3 faklı zamanda acıklanıyor, ilk cezalar biizm futbolculara bir hafta sonra saha kapama ve para cezaları, bakalım maç sonucu tescili ne zaman olacak bana öyle geliyor ki sezon sonuna doğru verilir. gerçekten yazık, evimde ligtv var ve ben bu ligi seyretmekten tiksinir hale gelmeye başladım. trabzonsporun maçlarını her hafta seyretmek zorunda mıyım diye digitürke sordum mecburmuyum kardeşim dedim ben müşteri isem bana soracaksınız hangi maçı izlersiniz diye. gece saat 2 de takımımı izlemek için uykusuz kalmak ve bir gün sonra işime uykusuz bir halde gitmek zorunda mıyım.
Ey federasyon yetkilileri, sizden adaletli olmanızı ve hak ne ise onu uygulamanızı istiyorum. şayet bunu yapamayacaksınz bırakın bu maçla ilgili tüm görüntüleri belgeleri uefa ya gönderin ve bırakın cezayı onlar versinler, türkiye artık size inanmıyor size güvenmiyor....
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 00:06   #37
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

250.bin ytl para cezası verilmiş.Allahtan korkun ya.sivas nasıl ödesin bu parayı.Allah bin türlü belanızı versin siz içinden seçin.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 01:06   #38
kızılelmalım
Yiğido

kızılelmalım - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 kızılelmalım Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hıncal Uluç ne kadar güzel bizleri uyarıyor,bana kalırsa cezayı biz yedik 250 milyar cezayı gerektirecek ne yaptık,neden cezalar aynı anda açıklanmaz beklenir bekleyelim bakalıııım.
kızılelmalım isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 07:46   #39
EfsaneMermerbey
Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EfsaneMermerbey Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

futbolcularımız ceza aldı.sonra takımlarım saha ve para cezaları açıklandı.şimdi ise son olarak maçın sonucu açıklanacak.ayrı ayrı açıklama yapılmasına karşıyız.

federasyon denince akla trabzonlular geliyor.maç sonucu sona kaldı.büyük ihtimal ts nin isteğini yani maç tekrar oynancak kararını verecekler.sivassporumuz maçta dayak yedikten sonra çıkıp oyun oynayamazdı.bu gözle bakan yok.vıdı vıdı sadece.
EfsaneMermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM
Alt 22.08.2007, 08:35   #40
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart -->: BÖYLESİNİ HİÇ GÖRMEDİM

bu ceza onlara verilmesi gerekirken bize verildi artik bizim başkanımızın da sertligini konuşturup federasyona dava açması gerekiyor..bunu yigidolara hiç kimse yapamaz...