Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: ŞAŞIRDIK KALDIK !!
Alt 22.08.2007, 18:52   #21
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: ŞAŞIRDIK KALDIK !!

Alıntı:
fırtına6t1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İslamiyette kesin kurallardan bitanesi arkadaşlar! Yahudilerle israiloğullarıyla arkadaslık ve aynı ortamda kati süretle bulunmayın! Olayların baş mimarı bir kesinlikle hakem bülent demirlekdir. Çünkü sivassporlu futbolcuları sert futbolunu görmemezlikten gelmiş, Bütün trübünleri sinirlendirmiş. İkinci ve suçlu ise Balilidir oyuna girdikten sonra devamlı şekilde aymana hakaret ettiği televizyon kanallarında da görülmektedir.Balili gibi topçuları barındıran takımların çok dikkat etmesi gerekiyor.üçüncü suçlu ise sahaya giren bizim taraftarımızdır , çÜnkü oda hakemin veremediği cezayı kendisi vermek istemiştir.

gardas suclu hakem diyorsun, macin sert oynanmasina müsade etti. Vallaha gecen sezonmuydu ondan önceki sezonmuydu hatirlayamiyorum tam.

ÖKÜZ hakemlerimizden biri Fatih göksen mi ne her ne karin agrisiysa trabzon-sivas macini trabzonda yönetti. orada neler yasandi gardas Allah askina bana söyleyebilirmisin. ben hatirlatayim, sivasspor atak gelistirdi top auta cikti, kaleci atisi yapdi top uzaklasti, o esnada balili trabzonun ceza sahasi icindeydi, Fatih akyel ve bir savunma oyuncusu daha, biri balilinin sagindan biride solundan birer tane yumruk indirdiler ve adami yere yiktilar, böyle birsey ilk defa gördüm. ne oldu hakem görmedi ama sagolsunlar tv de bol bol gösterdiler.

bir pozisyon daha vardiki, aklima geldikce deli oluyorum. sivassporlu bir futbolcu (isimlerini hatirlamiyorum)trabzonsporlu bir oyuncuya sert bir faul yapti, ve arkasinda özür dilemek amaciyla yanina gidip el uzatti ve iste o anda o vahsi hareketi yani dirseyini sivassporlu oyuncunun suratina salladi, yani dirsek atti yüzüne. Fatih göksen denen adamda sade serbest vurusmu verdi yoksa sari kartmi gösterdi tam hatirlayamiyorum, o hareketin cezasi KIRMIZI KART olmaliydi. o hakem sonra cok elestirildi. Maraton sunucularindan erman toroglu o pozisyon icin KIRMIZI kart gösteremeyen HAKEM hakemligi biraksin gibi dogru sözler sarf etti.

bütün trabzonlulara diyorum, o söyledigim maci hatirladiysaniz simdi kimse LÜTFEN, YOK HAKEM SUCLUYDU, SERT YÖNETTI DEMESIN. sivassporlu oyuncularin sert oynamasi sizin sert oynamanizin yaninda DEVEDE KULAK KALIR.

Kimse alinmasin lütfen ben dogru bildigimi söyledim. hic kimseye bir kinim ve kötü düsüncem yoktur. top yüzünden kimse kimsenin kalbini kirmasin.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞAŞIRDIK KALDIK !!
Alt 22.08.2007, 18:53   #22
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: ŞAŞIRDIK KALDIK !!

Şaşıracak kadar var bülent hocam bunlara allah el versin tırnak vermesin aldığımız cezalara bakınca
hale bakın tamamen haklı durumdayken şimdi nerdeyse yarı yarıya suclu bizmişiz gibi bize karşı tavır aldılar
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 19:17   #23
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
fırtına6t1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İslamiyette kesin kurallardan bitanesi arkadaşlar! Yahudilerle israiloğullarıyla arkadaslık ve aynı ortamda kati süretle bulunmayın! Olayların baş mimarı bir kesinlikle hakem bülent demirlekdir. Çünkü sivassporlu futbolcuları sert futbolunu görmemezlikten gelmiş, Bütün trübünleri sinirlendirmiş. İkinci ve suçlu ise Balilidir oyuna girdikten sonra devamlı şekilde aymana hakaret ettiği televizyon kanallarında da görülmektedir.Balili gibi topçuları barındıran takımların çok dikkat etmesi gerekiyor.üçüncü suçlu ise sahaya giren bizim taraftarımızdır , çÜnkü oda hakemin veremediği cezayı kendisi vermek istemiştir.
Bu çağda bu kafa pes doğrusu.İşi getirdiniz ırkçılığa,kafatasçılğa dayandırdınız. Bu kafayla bir arpa boyu yol almaz,dahada geriye gidersiniz. Milyonlarca vatandaşlarımız,yurt dışında çalışıyor ekmeğini kazanıyor,işadamlarımız ticari ilişkiler içinde.Sizinkisi olayı saptırmak başka gündem yaratmak.Sende işin başka bir teröründesin.Karadenizliler mert olur diyorsunuz,eğer öyle bir yapınız varsa,olaya öyle bakın. Burada bir suçlu varsa oda TFF'yonudur. Zamanında versin kararını,taksitle öder gibi taksit taksit ceza olmaz! Bu sırf rezillik,başka birşey değil!
Alt 22.08.2007, 19:23   #24
onetanem58
Acemi Yiğido

onetanem58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 onetanem58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu ne ya adamlar sahaya insin oyuncumuza vursun ırkcılık yapsınlar etmedigi kufur bırakmasınlar 250 bin ytl sivasa ceza oh ne ala ozaman bizde sahaya inelim madem karsı tarafa veriliyor ceza bizde ineriz kufrederiz... boyle tabi gelismez futbolumuz gittikce cogalacak bunlar haluk ulusoy aklını basına al bir gun aklını basına getirirler
Alt 22.08.2007, 19:27   #25
onetanem58
Acemi Yiğido

fırtına6t1s siz nasıl adamlarsınız be hem suclusunuz daha halan konusuyorsunuz siz yatın kalkın dua edin o cezaya..arkadaslar ts sitesinin yoneticileri sitelerine yabancı sokmuyorlar sizde bunun gibilerini sokmayın lutfen moralimizi bozuyorlar
Alt 22.08.2007, 19:31   #26
onetanem58
Acemi Yiğido

sayın kulup yoneticileri lutfen bu cezaya sessiz kalmayalım kafayı yedim eger bize dusen birsey varsa bizde yapalım ama lutfen bu olayın pesini bırakmayalım turk futbolu icin lutfen
Alt 22.08.2007, 19:54   #27
Ferid
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Ferid Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kararın bu kadar geciktirilmesi anlaşılmaz bi hareket.
bu türk futboluna baş ucalıgı getirmez.
bu malesef türk futbolunun tam demokratik olmadigi gösteriyor.
şimdiye kadar 3 puanın Sivasa verilmesi gerekirdi. inşallah böyle de olar
Ferid isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 19:57   #28
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Artık futboldan nefret ediyorum.Tek eğlencemiz olan futbolda da her türlü sinir bozucu şey oluyor.Ne yazık ki herşey sahada bitmiyor.Böyle futbol olmaz olsun.Nerede kardeşlik-nerede fair play-nerede alın teri.Yazıklar olsun.Artık tek sevdiğim şeyden de soğudum.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.08.2007, 20:54   #29
onetanem58
Acemi Yiğido

"Bu maçın başlamasından sonuna kadar kamuoyunda değerlendirdik. Şu ana kadar gelişen olaylara anlam veremiyorum. Tahrikler Sivassporlu futbolcular tarafından yapıldı ve 250 bin ytl para cezası verildi. Bu olay yanlış başladı yanlış da sürüyor" açıklamasını yapan Nuri Albayrak kendilerine verilen 5 maç seyircisiz ve 30 bin YTL'ye itirazı olmadığını söyledi. Ts Baskani Nuri ALBAYRAK
Alt 23.08.2007, 01:02   #30
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

LÜTFEN OKUYUNUZ !!!!!!!!!!!!

arkadaslar herseyi üc puan üzerinden degerlendirmeyin lütfen.bu takim daha cok üc puanlar alir tas gibi takimimiz var.ben yurtdisinda yasiyorum ve sali gününden beri burada ne kadar sivasli varsa tff ye faks cekip 250.000 ytl. cezayi pretesto ediyoruz.lütfen herkes tepkisini göstersin faks yagmuruna tutalim.allah rizasi icin sivasliyim demekle sivasli olunmuyor.bir faks cekmek yarim paket sigara parasi bile degildir.lütfen tepkisiz kalmayalim.susmayalim.bugün haksiz yere aldigimiz bu ceza ilerleyen zamanda bize dahada agirlarinin habercisidir.bülen hoca kulübün parasi yok diye transferde ne kadar fedakarlik gösteriyor bizde en azindan bir faks cekerek katkida bulunalim.haydi arkadaslar sivaslinin sesini duyuralim bu ahlaksiz tarafli federasyo
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla