Alıntı:
fırtına6t1s Nickli Üyeden Alıntı
İslamiyette kesin kurallardan bitanesi arkadaşlar! Yahudilerle israiloğullarıyla arkadaslık ve aynı ortamda kati süretle bulunmayın! Olayların baş mimarı bir kesinlikle hakem bülent demirlekdir. Çünkü sivassporlu futbolcuları sert futbolunu görmemezlikten gelmiş, Bütün trübünleri sinirlendirmiş. İkinci ve suçlu ise Balilidir oyuna girdikten sonra devamlı şekilde aymana hakaret ettiği televizyon kanallarında da görülmektedir.Balili gibi topçuları barındıran takımların çok dikkat etmesi gerekiyor.üçüncü suçlu ise sahaya giren bizim taraftarımızdır , çÜnkü oda hakemin veremediği cezayı kendisi vermek istemiştir.
|
gardas suclu hakem diyorsun, macin sert oynanmasina müsade etti. Vallaha gecen sezonmuydu ondan önceki sezonmuydu hatirlayamiyorum tam.
ÖKÜZ hakemlerimizden biri Fatih göksen mi ne her ne karin agrisiysa trabzon-sivas macini trabzonda yönetti. orada neler yasandi gardas Allah askina bana söyleyebilirmisin. ben hatirlatayim, sivasspor atak gelistirdi top auta cikti, kaleci atisi yapdi top uzaklasti, o esnada balili trabzonun ceza sahasi icindeydi, Fatih akyel ve bir savunma oyuncusu daha, biri balilinin sagindan biride solundan birer tane yumruk indirdiler ve adami yere yiktilar, böyle birsey ilk defa gördüm. ne oldu hakem görmedi ama sagolsunlar tv de bol bol gösterdiler.
bir pozisyon daha vardiki, aklima geldikce deli oluyorum. sivassporlu bir futbolcu (isimlerini hatirlamiyorum)trabzonsporlu bir oyuncuya sert bir faul yapti, ve arkasinda özür dilemek amaciyla yanina gidip el uzatti ve iste o anda o vahsi hareketi yani dirseyini sivassporlu oyuncunun suratina salladi, yani dirsek atti yüzüne. Fatih göksen denen adamda sade serbest vurusmu verdi yoksa sari kartmi gösterdi tam hatirlayamiyorum, o hareketin cezasi KIRMIZI KART olmaliydi. o hakem sonra cok elestirildi. Maraton sunucularindan erman toroglu o pozisyon icin KIRMIZI kart gösteremeyen HAKEM hakemligi biraksin gibi dogru sözler sarf etti.
bütün trabzonlulara diyorum, o söyledigim maci hatirladiysaniz simdi kimse LÜTFEN, YOK HAKEM SUCLUYDU, SERT YÖNETTI DEMESIN. sivassporlu oyuncularin sert oynamasi sizin sert oynamanizin yaninda DEVEDE KULAK KALIR.
Kimse alinmasin lütfen ben dogru bildigimi söyledim. hic kimseye bir kinim ve kötü düsüncem yoktur. top yüzünden kimse kimsenin kalbini kirmasin.