Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!!
Alt 21.10.2007, 17:20   #1
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!!

nice 2333333 lere inşallah...

********lerrr in kökünü kazıyacaz....
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!!
Alt 21.10.2007, 17:40   #2
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!!

ben bir tunceli gazisi olarak bu günlerde bu aylarda böyle askerlerimizin haberleriyle çok uyanacağız acaba türk askeri 23 tane 33 tane leş almışlar haberini veriyo doğrumu acaba eğer doğruysa teker teker ekranlarda sergilesinler yoksa 13 15 askerimizin şehit haberlerini ört bas etmek için bu haberimi baş vurdular acaba yoksa şöylemi diyorlar biz 15 şehit verdik ama 32 tanede leş aldık gibi içimize sumu serpmekmi istiyorlar

NOT.arkadaşlar birde şunu aklımızdan çıkarmayalım neden böyle 10 gün zarfında askerlerimiz şehit düşüyo hiç düşündünüzmü neden biliyormusunuz hani vardırya rekabet olayı ben kazanacağın şöyle yapacağım diğeri der bu böyle yapıyorsa bende şu şekil yapacağım diye rekabete giriliyo hani partilerdede vardır bize oyverirseniz böyle yapacağız diğeride bize verirseniz bizde şöyle yapacağız gibi laf sarfediyorlar ESAS PÜF NOKTAYI YAZIYORUM İYİ OKUYUN LÜTFEN BU REKABET OLAYI BİRİLERİNİN GÖZÜNE GİRME OLAYI ARTIK PKK DENEN İTLERİN LİDERLERİNDEDE BAŞLADI MESALA PKK NIN BİR LİDERİ CEMİL BAYIK DENEN İT NE YAPIYO ŞIRNAKTA ASKERİ KONVOYA PUSU ATIYO BİRİLERİNİN GÖZÜNE GİRECEKYA HOP 15 ASKER ŞEHİT DİĞER BÖLGENİN LİDERİ KARA YILAN KOD ADLI ŞAHSİYETTE CEMİL BUNU YAPIYORSA BENDE HAKKARİDE YAPAYIM HOP ORAYADA BİR PUSU 15 TE ORDA ŞEHİT DİĞER LİDERDE BUNLAR BÖYLE YAPIYORSA BENDE ŞÖYLE YAPAYIM DİYO ARDINDAN 1 MÜNÜBÜS TARANIYO YANİ BU ÖLDÜRME OLAYI PKK İTLERİNDEDE REKABET OLAYI YAPMAYA BAŞLADI BENDEN BU KADAR AÇIKLAMA YETER ÖLÜSÜ OLAN BİR GÜN AĞLAR ŞEHİDİ OLAN HERGÜN AĞLAR
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!!
Alt 21.10.2007, 18:59   #3
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 936 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Böse --->: TÜRKİYE KAN AĞLIYOR!!

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bir tunceli gazisi olarak bu günlerde bu aylarda böyle askerlerimizin haberleriyle çok uyanacağız acaba türk askeri 23 tane 33 tane leş almışlar haberini veriyo doğrumu acaba eğer doğruysa teker teker ekranlarda sergilesinler yoksa 13 15 askerimizin şehit haberlerini ört bas etmek için bu haberimi baş vurdular acaba yoksa şöylemi diyorlar biz 15 şehit verdik ama 32 tanede leş aldık gibi içimize sumu serpmekmi istiyorlar

NOT.arkadaşlar birde şunu aklımızdan çıkarmayalım neden böyle 10 gün zarfında askerlerimiz şehit düşüyo hiç düşündünüzmü neden biliyormusunuz hani vardırya rekabet olayı ben kazanacağın şöyle yapacağım diğeri der bu böyle yapıyorsa bende şu şekil yapacağım diye rekabete giriliyo hani partilerdede vardır bize oyverirseniz böyle yapacağız diğeride bize verirseniz bizde şöyle yapacağız gibi laf sarfediyorlar ESAS PÜF NOKTAYI YAZIYORUM İYİ OKUYUN LÜTFEN BU REKABET OLAYI BİRİLERİNİN GÖZÜNE GİRME OLAYI ARTIK PKK DENEN İTLERİN LİDERLERİNDEDE BAŞLADI MESALA PKK NIN BİR LİDERİ CEMİL BAYIK DENEN İT NE YAPIYO ŞIRNAKTA ASKERİ KONVOYA PUSU ATIYO BİRİLERİNİN GÖZÜNE GİRECEKYA HOP 15 ASKER ŞEHİT DİĞER BÖLGENİN LİDERİ KARA YILAN KOD ADLI ŞAHSİYETTE CEMİL BUNU YAPIYORSA BENDE HAKKARİDE YAPAYIM HOP ORAYADA BİR PUSU 15 TE ORDA ŞEHİT DİĞER LİDERDE BUNLAR BÖYLE YAPIYORSA BENDE ŞÖYLE YAPAYIM DİYO ARDINDAN 1 MÜNÜBÜS TARANIYO YANİ BU ÖLDÜRME OLAYI PKK İTLERİNDEDE REKABET OLAYI YAPMAYA BAŞLADI BENDEN BU KADAR AÇIKLAMA YETER ÖLÜSÜ OLAN BİR GÜN AĞLAR ŞEHİDİ OLAN HERGÜN AĞLAR

KARDEŞ DOĞRU SÖYLÜYON BAK KATILIYORUM AMA BİZ NE YAPIYOZ BEN BUGÜN TAKSİMDEYDİM NE YAPTIK BİLİYONUZMU PARTİ İSMİ VERMİYECEM GRUP İSMİ VERMİYECEM BENİM PANKARTIM ÖNE GECEÇEK SENİN PANKARTIN ÖNE GEÇECEK KAVGASI ŞEHİDİMİN KANI YERDE ONLAR TÜR BAYARAĞINDAN DAHA ÖNEMLİ TUTTUKLARI PARTİ BAYRAKLARI İÇİN TAKIŞIYORLAR YAZIK YAZIK YAZIK TEK BAYRAK TEK VATAN İÇİN BU ÜLKE İÇİN KANIYLA CANIYLA KUARANLAR ATALARIMIZ ŞEHİTLERİMİZ BİLE REKLAM İÇİN KULLANANLARA DA YAZIKLAR OLSUN

OSMANLIDIR SOYUM TÜRKLÜKTÜR YOLUM BİLMEM BAŞKA KONU BEN TÜRK OĞLUYUM AY YILDIZ CANIM KANIM FEDA OLSUN O KANIN RENGİ BAYRAĞIMDA RENK OLSUN VATANIMA İHANET EDEN İT OĞLU İTLER YOK OLSUN