Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!
Alt 25.01.2008, 18:54   #41
hacialicelik58
Acemi Yiğido

hacialicelik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 hacialicelik58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!

ben siteye sibiryadan katiliyorum Sivaslıyım.bana 3 yil unce deselerdiki fenerbahce gol yedigi zaman sevineceksin inanmazdim
sivassporluyuz gardas
hacialicelik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 19:20   #42
§ydor
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 §ydor FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bende sivasli olan bi fenerliyim sivas fener maclarinda gider tarafsizca izlerdim. simdi gercekten zor olay daha zorlasti ama yinede Sivasspor gardas
§ydor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 19:24   #43
hursit0658
Yiğido

44 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 hursit0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla ben inanıyorum ama başarılı tekniktrektörümüzde yok...göstere göstere biz şampiyon olmayaçağız diyor:(
hursit0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 19:33   #44
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

"Gönlüm diyor ki Sivasspor...
Sadakat ve vefa yönüm diyor ki Fenerbahçe...
Benim içimde de bu iki duygunun maçı oynanacak..."
Sadakat ve vefadan bahsedenler öncelikle kendi memleketlerine olan vefasını yerine getirip kendi şehrinin takımını desteklemeri lazım. Eğer VEFA VE SADAKAT benim bildiğim manada ise Sadakat ve vefa doğdu topraklar için vardır.
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 19:36   #45
komutan58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 komutan58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BİR ÇOK KİŞİ BU DUYGULARI YAŞIYOR OLABİLİR.AMA ÖNCE MEMLEKETİMİZİN TAKIMI GELMELİDİR.BU TAKIM BU ŞARTLARDA TÜRKİYENİN EN BÜYÜĞÜ OLUYORSA SONUNA KADAR DESTEKLEMEK BİZİM KUTSAL GÖREVİMİZDİR!BİR DESTAN YAZILMAKTADIR.BU DESTANI YAZANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.HEYKELLERİNİ DİKMEK GEREKİR.
komutan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 19:45   #46
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent Hocamız Cimbom maçından sonra şöyle demişti " Söz konusu 4 büyüklerse gerisi tefarruattır" diye. Bende onu değiştiriyorum " GERÇEK SİVASLILAR İÇİN SÖZ KONUSU SİVASSPORSA GERİSİ TEFARRUATTIR "
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 20:00   #47
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YAWW ARKADAŞLAR. ESKİDEN 2 TAKIM TUTARDIK . BU DA DOĞAL. AMA ŞİMDİ İKİ TAKIM TUTMAK GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK ÇOK ÇOK AYIP. EĞER HALLA 2 TAKIM TUTULUYORSA DEMEKKİ KİMLİĞİNDE SİVAS YAZIPTA GURURLANANLAR HAYBEYE SİVASLI.BEN KRONİK ŞEKİLDE GALATASARAYLIYDIM ( 2 SENE ÖNCEYE KADAR ). İNANIN ÜYEYİM VE SEÇİMLERDEDE OY KULLANIYORUM. AMA AMA AMA ŞİMDİ SİZE YEMİN EDERİM GALATASARAY KİMLİĞİMİ YIRTTIM ATTIM,KOMBİNE BİLETİMİ YIRTTIM( KİMSEYE VERMEDİM Kİ GİDİP RAKİBİMİZ OLAN GALATASARAYI DESTEKLEMESİN DİYE ). ARTIK BİRİNCİ TAKIM İKİNCİ TAKIM YOK. TEK TAKIM VAR . S İ V A S S P O R.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!
Alt 25.01.2008, 20:07   #48
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: YAZIK HALA İKİLEM YAŞAYANLAR VAR !!!!!

TABİKİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTACAKSIN YOKSA SENİN SİVASLILIK DURUŞUNDAN ŞÜPHE EDERİM.......
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2008, 22:50   #49
musty_58
Acemi Yiğido

musty_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 musty_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hacer Alkan'a göndermiş olduğum cevap mail:

Merhaba Hacer Hanım,yazınız çoğu hemşehrimizin içinde bulunduğu durumu güzel bir şekilde anlatmış.

Ben Galatasaray taraftarı idim. Ama şimdi Sivasspor taraftarıyım. Ve GS-Sivas maçlarında canı gönülden Sivasspor'u destekleyebiliyorum. Hatta ve hatta Galatasaray'lı futbolcuları yuhlayabiliyorum. Neden? Çünkü Sivaslıyım ve Sivas doğup büyüdüğüm şehir, memleketim..Uzun zamandır hiç bir Anadolu takımının yapamadığını yapmış; maddi imkansızlıklara, kısıtlı kadrosuna ve haftalardır çoğu as futbolcusundan yoksun olmasına rağmen Ligin zirvesine yerleşmiş. Sivasspor'lu futbolcuların toplam maaliyeti belki de ,Bir Lincoln'ün, Bir Roberto Carlos'un veya bir Holosko'nun maaliyetine eşittir.

Artı, sadece imkansızlıklar değil. Malesef medya da Sivasspor'u engellemeye çalışıyor. En azından bir kısım medya.
Beşiktaş - Sivasspor maçında Balili oyundan atıldıktan sonra tribünlere özür dilercesine el sallayıp sahayı terketti. Bazı gazeteci arkadaşlar "Maç çok güzeldi ama Balili'nin bu hareketi yakışık almadı" dedi..

Büyükşehir Belediye - Sivasspor maçında Mehmet yıldız'ın , golün sevinci ile arkadaşlarına parmagını kaldırarak "bir dakika" demesi yine farklı yorumlandı. Bunlar sadece aklıma gelen bir kaçı...
Kısacası herkes tetikte bekliyor Sivas'a çelme takmak için.

Bugün açıyorum bir gazeteyi Fenerbahçe'nin köşesinde Antep'e 5 Alanya'ya 10 Hedef (büyük puntolarla) SİVAS ...Bu maç öncesi Fenerbahçe'nin durumu tam sayfa masaya yatırılmış. Bu doğal ve güzel bir durum. Ama gözüm ısrarla Sivasspor'la ilgili bir haber arıyor. Çok sonra iç sayfalarda bir yerde küçücük bir haber görüyorum. "Sivasspor'da izin bitti, Fenerbahçe maçı hazırlıkları tek idmanla sürdü" ...Sanki Fenerbahçe illaki şampiyon olması gereken takımdır da Sivas da Fenerbahçe'nin bir avrupa kupasında ön eleme maçında karşılaşacağı yabancı bir takımdır. Fenerbahçe'nin haberleri sayfa 2,3,4 ve 5'tedir. Eh Sivasspor'a da bir yerlerde küçük bir paragraf ayrılır. Televizyon programlarında da durum bundan farksız. Ben haftasonu televizyonun karşısına geçip zirve mücadelesi veren Sivasspor'un maçlarını izlemek isterim, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor'un maçlarının yerine...Ve yine Sivasspor maçından sonra bu maçın pozisyonlarını vs izlemek istiyorum. Bir Beşiktaş maçı için,ismi lazım olmayan programda neredeyse dakika başı, 90 tane kırılma noktası çıkarılmış ve herbiri yorumlanıyor. Ama Sivas maçının sadece gollerini ve maçın birkaç önemli anını izleyebiliyorum.

Bu takım ilerde tökezler ben neden destekleyeyim gibi bir görüşe de asla katılmıyorum. Bir takımın taraftarı iyi günde onunla gurur duyup göğsünü kabarttığı gibi kötü günde de destek olmalıdır.
Sivasspor, Lig maratonunun sonunu getiremeyecek dahi olsa bugünki oluşan tablo itibariyle desteği zaten hakediyor . Ama tüm bunlar benim şahsi görüşlerim. Bence bu konuda size kimse akıl veremez.
Bir tarafta Şampiyonluga alışık olan Zengin bir takım, diğer tarafta herşeye rağmen zirvede tutunmaya çalışan,tabiri caizse,"Gariban Sivasspor" Seçim sizin..

Ha tercihinizi yine ilk takımdan kullanacak olursanız bu Pazar için size bol şans diliyorum. Zira ihtiyacınız olacak

Saygılar.

----------------------------------------------------

Hacer Hanım'ın cevabı;

Merak etme hemşo kararımı çoktan verdim...Sadece benim durumumda olanları düşünmeye sevketmek istedim...Elbetteki Sivas...Bu sitede yayınlanan bunca Sivasspor haberinden sonra bunu anlamış olmangerekir...Sevgiler

Arkadaşlar gördüğünüz gibi O'da bizim gibi bir Sivasspor'lu imiş aslında.Halbuki yazılarını devamlı okuyoruz.Birden fazla hiddetlendik galiba Sivasspor'umuz söz konusu olunca .)
musty_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda musty_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.01.2008, 12:08   #50
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Alıntı:
musty_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hacer Alkan'a göndermiş olduğum cevap mail:

Merhaba Hacer Hanım,yazınız çoğu hemşehrimizin içinde bulunduğu durumu güzel bir şekilde anlatmış.

Ben Galatasaray taraftarı idim. Ama şimdi Sivasspor taraftarıyım. Ve GS-Sivas maçlarında canı gönülden Sivasspor'u destekleyebiliyorum. Hatta ve hatta Galatasaray'lı futbolcuları yuhlayabiliyorum. Neden? Çünkü Sivaslıyım ve Sivas doğup büyüdüğüm şehir, memleketim..Uzun zamandır hiç bir Anadolu takımının yapamadığını yapmış; maddi imkansızlıklara, kısıtlı kadrosuna ve haftalardır çoğu as futbolcusundan yoksun olmasına rağmen Ligin zirvesine yerleşmiş. Sivasspor'lu futbolcuların toplam maaliyeti belki de ,Bir Lincoln'ün, Bir Roberto Carlos'un veya bir Holosko'nun maaliyetine eşittir.

Artı, sadece imkansızlıklar değil. Malesef medya da Sivasspor'u engellemeye çalışıyor. En azından bir kısım medya.
Beşiktaş - Sivasspor maçında Balili oyundan atıldıktan sonra tribünlere özür dilercesine el sallayıp sahayı terketti. Bazı gazeteci arkadaşlar "Maç çok güzeldi ama Balili'nin bu hareketi yakışık almadı" dedi..

Büyükşehir Belediye - Sivasspor maçında Mehmet yıldız'ın , golün sevinci ile arkadaşlarına parmagını kaldırarak "bir dakika" demesi yine farklı yorumlandı. Bunlar sadece aklıma gelen bir kaçı...
Kısacası herkes tetikte bekliyor Sivas'a çelme takmak için.

Bugün açıyorum bir gazeteyi Fenerbahçe'nin köşesinde Antep'e 5 Alanya'ya 10 Hedef (büyük puntolarla) SİVAS ...Bu maç öncesi Fenerbahçe'nin durumu tam sayfa masaya yatırılmış. Bu doğal ve güzel bir durum. Ama gözüm ısrarla Sivasspor'la ilgili bir haber arıyor. Çok sonra iç sayfalarda bir yerde küçücük bir haber görüyorum. "Sivasspor'da izin bitti, Fenerbahçe maçı hazırlıkları tek idmanla sürdü" ...Sanki Fenerbahçe illaki şampiyon olması gereken takımdır da Sivas da Fenerbahçe'nin bir avrupa kupasında ön eleme maçında karşılaşacağı yabancı bir takımdır. Fenerbahçe'nin haberleri sayfa 2,3,4 ve 5'tedir. Eh Sivasspor'a da bir yerlerde küçük bir paragraf ayrılır. Televizyon programlarında da durum bundan farksız. Ben haftasonu televizyonun karşısına geçip zirve mücadelesi veren Sivasspor'un maçlarını izlemek isterim, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor'un maçlarının yerine...Ve yine Sivasspor maçından sonra bu maçın pozisyonlarını vs izlemek istiyorum. Bir Beşiktaş maçı için,ismi lazım olmayan programda neredeyse dakika başı, 90 tane kırılma noktası çıkarılmış ve herbiri yorumlanıyor. Ama Sivas maçının sadece gollerini ve maçın birkaç önemli anını izleyebiliyorum.

Bu takım ilerde tökezler ben neden destekleyeyim gibi bir görüşe de asla katılmıyorum. Bir takımın taraftarı iyi günde onunla gurur duyup göğsünü kabarttığı gibi kötü günde de destek olmalıdır.
Sivasspor, Lig maratonunun sonunu getiremeyecek dahi olsa bugünki oluşan tablo itibariyle desteği zaten hakediyor . Ama tüm bunlar benim şahsi görüşlerim. Bence bu konuda size kimse akıl veremez.
Bir tarafta Şampiyonluga alışık olan Zengin bir takım, diğer tarafta herşeye rağmen zirvede tutunmaya çalışan,tabiri caizse,"Gariban Sivasspor" Seçim sizin..

Ha tercihinizi yine ilk takımdan kullanacak olursanız bu Pazar için size bol şans diliyorum. Zira ihtiyacınız olacak

Saygılar.

----------------------------------------------------

Hacer Hanım'ın cevabı;

Merak etme hemşo kararımı çoktan verdim...Sadece benim durumumda olanları düşünmeye sevketmek istedim...Elbetteki Sivas...Bu sitede yayınlanan bunca Sivasspor haberinden sonra bunu anlamış olmangerekir...Sevgiler

Arkadaşlar gördüğünüz gibi O'da bizim gibi bir Sivasspor'lu imiş aslında.Halbuki yazılarını devamlı okuyoruz.Birden fazla hiddetlendik galiba Sivasspor'umuz söz konusu olunca .)
kardeş güzel bi yazı şimdi burda hakerete varan yazılar var iklem yaşayan kişilere (NE DEMİŞ BÜYÜKLERİMİZ TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR) Hacer hanım açıkca ve dürüstce yazmış görüşlerini keşke her Yiğido ve Yiğide onun gibi açıkca yaza bilse

Evet bende Ferbahçeliyim bunu yıllardır söylerim ve beni oturduğum semte kimse isimle tanımaz hep fenerli derler ama ne zaman SİVASSPOR SÜPER LİG ÇIKTI İLK ÖNCE OTURDUĞUM MAHALLEYE 10 METRE BAYRAK ASTIM ve Fenerli formamı yavaş yavaş çıkarmaya başladım söküp atmadım atamamda ama bunları hiçbiri oyananacak olan SİVASSPOR - Fenerebahçe Maçında KALBİM GÖNLÜM HİSLERİM SİVASSPORUN GALİBİYETİNDEN Başka bişey düşünmez istemez nedenine gelirsek ben süper lige çıkmadan bile arkadaşlarla konuşurken bana sorarlardı SİVASSPOR Fener oynasa kimi tutarsın ben aynen verdiğim cevap ligde 16 takımdağa Fener gitsin onnları yensin derdim bugün bu yazıda yine diyorum yarın oynanacak maçta

NASIL OLURDSA OLSUN MAÇ SİVASSPORUMUN OLSUN DİYORUM

KİMSEYİDE X BİR TAKIMI TUTUYOR ELEŞTİRMİYORUM