Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 28.01.2008, 00:44   #91
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN

..bu kadar kazanılmasıni istediğim maç hayatımda çok az olmuştur.. maçtan önce ne kadar umutlu idim, sivassporumun normal oyununu oynadığı takdirde fb'yi yeneceğimizden hiç şüphem yoktu ama.. ama olmadı, sivassporum normal oyununu oynamadı, beni en çok üzen bu oldu.. bizim oyuncular karşılarında sanki dünyadan olmayan doğa üstü güçleri olan yaratıklara karşı oynuyor gibi idiler, korkak, çekingen, topu kontrol edemeyen, yanındaki adama pas veremeyen, şut çekmekten ürken vs. vs. vs.. yenilgiyi baştan kabullenmiştik biz, sanki ne edersek edelim bu fener bizi yener havası vardı, lorant döneminden kalma takımı izledim bugün 4 eylülde.. 11 kişi ile sahasına kapanıp kontra oynamaya çalışan bi sivasspor, hiç yakıştıramadım benim lider takımıma, çok üzüldüm.. :( yenilmek önemli değil 4 değil 7 gol yeyin oda önemli değil ama futbol oynamaya çalışın, kendi oyununuzu oynayın, sivasspor gibi oynayın başımız üstünde yeriniz olsun.. ama tüm bu olumsuzlukların içinde alnından öpülesi bi ABDURRAHMAN ımız vardı.. rakiptende şiir gibi top oynayan Gökhanada helal olsun diyerekten, bugün yaşadığmız bu güzel heyecanı bizlere yaşattığı için sivassporuma teşekkür edip "CANIN SAĞOLSUN SİVASIM, YILMAK YOK ŞOVA DEVAM" mesajımı iletiyorum
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı jakobieen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2008, 00:50   #92
yigido0058
Acemi Yiğido

yigido0058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 65 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 yigido0058 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivassporumuzu ve onu bugünlere getiren başta mecnun otyakmaz teknik direktörümüz bülent uygun ve tüm emeği geçenleri sergiledikleri onurlu ve yürekli duruşlarından dolayı kutlamak istiyorum onlar her şeyin her türlü desteğin en alasını hak ediyorlar sivasa sivas halkına sivasspor aracılığıyla sivasın adını duyurmak suretiyle en büyük katkıyı sağladılar ama biz onlara layık bir taraftar olmadık ne yazık ki bugün maçta 90 dakika boyunca 200 kişilik fenerbahçe taraftarının yaptığı tezahüratları dinleyen 10000'i geçkin bi kuru kalabalık vardı daha kendi aralarında anlaşamayan gruplara bölünen ıslıklamaktan küfür etmekten öteye geçemeyen bi taraftardan bahsediyorum büyük takım olma yolunda gideceksek önce büyük takıma yaraşır bir taraftar kitlesi oluşturmalıyız maçlar sahada bitiyor ama taraftarın 12. adamın katkısıyla kazanılan birçok maç hatırlıyorum bir de maçtan önce fenerbahçeli oyuncuların seyircimize jest olarak uzattığı çiçeğe karşılık olarak kartopu fırlatmamız hiç hoş bi görüntü değildi eğer biz sivaslılar olarak kötü imajımızı silmek unutturmak istiyorsak öncelikle bu türlü eylemlerden uzak durmalıyız bülent hocamız taraftardan özür diliyoruz demiş ama tribünde özür dilemeyi hak eden bi topluluk yoktu özür dilemesi gerekenler taraftarlar olmazsı lazımdı biz özür dileriz hocam 90 dakika boyunca sustuk;çekirdek yiyip küfür ettik;fener taraftarının orkestrasını dinleyerek uyuduk inşallah taraftar ruhumuz bir an önce ortaya çıkar da biz de tribünlerde sov izleriz şampiyonluk istiyorsak öncelikle şampiyonluk için katkıda bulunmalıyız biz bunları başarırsak bu takım bizi hiçbir zaman hüsrana uğratmaz tüm sivassporlu oyuncularımızı verdikleri onurlu yürekli mücadeleden dolayı kutluyorum kimse moralini bozmasın daha önümüzde 14 maç var şampiyonluğu sonuna kadar kovalarız evelallah
yigido0058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido0058'a Teşekkür Ediyor...
ACIMIZ BUYUK
Alt 28.01.2008, 00:57   #93
RoCk_LeoN
Yeni Yiğido

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RoCk_LeoN FAZLA SÖZE GEREK YOKRoCk_LeoN FAZLA SÖZE GEREK YOKRoCk_LeoN FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch ACIMIZ BUYUK

ONCELİKLE HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN FENERE AVRUPADA BAŞARILAR
SAYIN BULANT HOCAM DEĞİŞİKLİK YAPMAKTAN GENELEDE KACINIYORSUNUZ FENERBAHCELİ OYUNCULAR BİZİMKİLERDEN UZUNLARDI ONURLA BASLASAK VE HERZAMANKİ GİBİ ALAN SAVUNMASINDA KALSAK SANIRIM DAHA İYİ OLURDU LUTFEN HAYRETTİN BOYLE KOTU OLDUGU ZAMANLARDA CIKARILIP OARADA OYNAYACAK MAHMUT ERHAN VEYA GENC YETENEGİMİZ OLSA DAHA İİ OLURDU BASARILIRMIZIN DEVAMI DİLEĞİĞLE EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER HİGUAİN İYİ BİR TRANSFER OLUR BALİLİLİ GELENE KADAR YERİNİ DOLDURUR SONRASINDA MUHAMMEDİN YERİNDE HARİKALAR YARATIR.
RoCk_LeoN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı RoCk_LeoN'a Teşekkür Ediyor...
--->: ACIMIZ BUYUK
Alt 28.01.2008, 00:59   #94
alper58
Acemi Yiğido

alper58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alper58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: ACIMIZ BUYUK

ya benim anlamadığım bülent hoca alexe hiç mi önlem almadı ya her top alex te kaldı basan yok eden yok..bu nasıl bi iş yaa
Alt 28.01.2008, 03:19   #95
Ertugrul
Gast

Standart --->: MAÇIN ARDINDAN

Bülent hoca karakterli,hedefleri olan bir futbol adamı,Sivasspor'a unutulamaz ve inkar edilmez hizmetlerde bulunmuş ve bu hizmetlerine devam etmektedir. Hocam ortada bir kabahat yok ki kendini suçlu ilan ediyorsun.Futbol bu elbette yenilgi de yaşayacağız.Bu yenilginin en büyük sebebi Sivasspor ekinin aşırı gerginlğe itilmesi ve maçın stresli bir havada oynanmasıdır.Fenerbahçe güçlü bir rakip,yıldızlardan kurulu bir takım,yenilgiyi vakurla karşılamak ve gerekli dersleri çıkarmak gerekir. Mecnun başkanımıza ve Bülent hocamıza güvenimiz tamdır.Avrupa hedefine ulaşacağımıza ve bir gün Chelsea ile 4 Eylülde oynayacağımıza inanıyoruz.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2008, 03:54   #96
yigido0058
Acemi Yiğido

yigido0058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 65 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 yigido0058 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivassporumuzu ve onu bugünlere getiren başta mecnun otyakmaz teknik direktörümüz bülent uygun ve tüm emeği geçenleri sergiledikleri onurlu ve yürekli duruşlarından dolayı kutlamak istiyorum onlar her şeyin her türlü desteğin en alasını hak ediyorlar sivasa sivas halkına sivasspor aracılığıyla sivasın adını duyurmak suretiyle en büyük katkıyı sağladılar ama biz onlara layık bir taraftar olamadık ne yazık ki bugün maçta 90 dakika boyunca 200 kişilik fenerbahçe taraftarının yaptığı tezahüratları dinleyen 10000'i geçkin bi kuru kalabalık vardı daha kendi aralarında anlaşamayan gruplara bölünen ıslıklamaktan küfür etmekten öteye geçemeyen bi taraftardan bahsediyorum büyük takım olma yolunda gideceksek önce büyük takıma yaraşır bir taraftar kitlesi oluşturmalıyız maçlar sahada bitiyor ama taraftarın 12. adamın katkısıyla kazanılan birçok maç hatırlıyorum bir de maçtan önce fenerbahçeli oyuncuların seyircimize jest olarak uzattığı çiçeğe karşılık olarak kartopu fırlatmamız hiç hoş bi görüntü değildi eğer biz sivaslılar olarak kötü imajımızı silmek unutturmak istiyorsak öncelikle bu türlü eylemlerden uzak durmalıyız bülent hocamız taraftardan özür diliyoruz demiş ama tribünde özür dilemeyi hak eden bi topluluk yoktu özür dilemesi gerekenler taraftarlar olması lazımdı biz özür dileriz hocam 90 dakika boyunca sustuk;çekirdek yiyip küfür ettik;fener taraftarının orkestrasını dinleyerek uyuduk inşallah taraftar ruhumuz bir an önce ortaya çıkar da biz de tribünlerde sov izleriz şampiyonluk istiyorsak öncelikle şampiyonluk için katkıda bulunmalıyız biz bunları başarırsak bu takım bizi hiçbir zaman hüsrana uğratmaz tüm sivassporlu oyuncularımızı verdikleri onurlu yürekli mücadeleden dolayı kutluyorum kimse moralini bozmasın daha önümüzde 14 maç var şampiyonluğu sonuna kadar kovalarız evelallah
yigido0058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 28.01.2008, 08:16   #97
tarik5860
Acemi Yiğido

tarik5860 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tarik5860 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

artık söylenecek söz yok maç bitti yenildik önümüze bakmalıyız ayrıca başka bi asker bülent yok arkadaşlar ona göre fenerbahçede sivastaki en kolay galibiyetini aldı bu arada
tarik5860 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 09:13   #98
zereya
Yiğido

zereya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zereya ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Fb maçı artık geride kaldı, takılıp kalmayalım,

İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık,

daha var 14 hafta artık birazda deplasmanda puan toplamamız lazım,

Bu sene ligde puan durumu çok ilginç

Kayseri ,Kasımpaşa hariç 12 takım düsme hattında,

Bundan sonraki maçlarda zor geçecek,

ve hepsinide yenecek güçteyiz zaten de yendik

İnşallah başarılarımız devam eder,
zereya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 09:14   #99
yiğido
Acemi Yiğido

yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

dün konyadaydım bu maça gelmeyi çok istiyordum ama bilet bulamayınca gelemedim, kader dedik konyada kaldık, maç sabahı gece gördüğüm rüyanın etkisiyle uyandım bütün gece ağlamıştım fenere yenilmişti takımım yinede inancımı yitirmeden boynumda sivasımın kutsal renkli atkısı ile hz.Mevlananın türbesine gittim dualar ettim 2 aylık çocuğum için ailem için devletim ve milllettim için ve elbette sivasım için sonrasında arkadaşlarımla maç saatini bekledim ve maç başladı gözlerime inanamadım sahada seyirciler vardı 11 tane fenerli futbolcuları seyreden onları aval aval seyreden furbolcular şuursuzca sağa sola koşan adamlar ve kenarda onlara katılan bir teknik heyet sakın kızmayın beyler bana gerçekçi olalım şimdi bir alex bir sivas bütçesi yapabilir ama bir abdurrahman yüreği bin alex yapar sorun sadece delikanlı adamın takımı cüzdanında yazar meselesi değil kimin nüfüs cüzdanında fenerbahçe yada galatasaray yazıyor bir biz uyuduk iki adamlar günündeydi yapmaları gerekeni yaptı üç hakem lugano ayakkabısını bağlarken atış kullandırmadı sabır içinde 3 dk bekledi bize atış yapmadık diye sarı çıkardı ceza sahası önündeki tüm pozisyonlarımızı çok anlamsız şekilde kesti herneyse bu konular aşikar biliyoruz değilmi bir çark var bir düzen kurulmuş bu cendereden kurtulup onları yenmenin tek yolu vardı alexe falan önlem almak değil adam gibi delikanlı gibi oynamak sen oyununu oyna onlar istedikleri kardar hakemlere para yedirsin ayakta uyumayacaksın beş dk oyun oynadınız adamlar neye uğradığını şaşırdı değilmi ben sivasımın bu ayak oyunları içerisinde olduğunu düşünmüyorum düşünmek bile istemiyorum 2 aylık bir oğlum var forması şapkası herşeyleri hazır ve bu sezon allahın izni ve sivasımın değerli teknik heyeti ve ftbolcu kardeşlerimin oğluma bu şampiyonluğu armağan edeceğine inanıyorum kalbimiz sizinle yensekte yenilsekte taraftarız biz çekeceğiz cefa ama bunun onurlu olmasını istiyoruz yüreğinizden merhamet,inanç ve onur eksik olmasın canımız sağolsun sağlıcakla kalın....
yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2008, 09:14   #100
soylu_sensiz
Yeni Yiğido

soylu_sensiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 soylu_sensiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hocam ben sizden çok umutluyum...bir kere eziklere yenilmek moralimizi bozmamalı çünki iki hafta üstüste deplasman maçlarımız var..benim gibi herkeste hocam arkanızda inşallah ii olacak yürekten inanıyorum..