Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: NERDE YABANCI TRANSFERLERIMIZ ?
Alt 15.02.2008, 14:43   #11
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1142 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: NERDE YABANCI TRANSFERLERIMIZ ?

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Petkovic - antrenmanlara basladi
Karim Saidi - ilk 11de yer aliyor
Mamadou Diallo - Afrika Kupasindaydi
Kanfory Sylla - Afrika Kupasindaydi bu hafta 11'de oynama ihtimali var
Balili - Sezonu kapatti
Cvetkov - Balili'nin yoklugunda ilk 11'de yer aliyor
Oliveira Pacheko - kampta yer aldi ama kulübüyle pürüzler varmis
Gurbanov - Yedeklerde, sakatligi felan yok

Baska yabancida yok herhalde
eyvallah kardeşim bizi aydınlattın saol:..

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: NERDE YABANCI TRANSFERLERIMIZ ?
Alt 16.02.2008, 01:14   #12
Yido
Yeni Yiğido

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: NERDE YABANCI TRANSFERLERIMIZ ?

Arkadaslar, bence Karim Saidi acayip abartildi. Bence Hollanda’da neden forma bulamadigi ve neden Milli takima artik cagrilmadigi acikca ortada... Sivas’a geldi geleli sadece bir duzgun maci var (Trabzon), o kadar, onun disindaki maclarda vasatin bile altindaydi. Ornegin gectigimiz hafta Antep maci ikinci devre yedege cekildi, adina taktiksel degisiklik dense bile, bence Bulent hoca en dogrusunu yapti,,, veya bir onceki Fener maci, Alex acaba hayatinda kac kez kafayla gol atmistir, ayrica bu macta yedigimiz diger gollere baktigimizda adamini iyi marka etmeyisinden ve kale ile rakibin arasina girmeyerek yedigimiz 4 golden 3’unden dogrudan kendisi sorumlu… Yani yabanci oyuncudur, adi var, sani var, bence hic onemli degil. Dilerim en kisa zamanda aramizda mac eksigini giderip tekrar yurt disina donmek amaciyla bulunan futbolcular ile Sivasspor’a cani gonulden hizmet etmek isteyen futbolcular arasindaki farki teknik kadro gorur ve geregini yapar… Dusuncelerim pek diplamatik veya politik degil, ancak samimi dusuncelerim, kimsenin tepkisini toplamayi veya alindirmayi amaclamiyorum. Saygilarimla.
Yido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 01:44   #13
asubay
Yeni Yiğido

asubay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asubay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar bu bütceyle bu kadar olur sakattlar düzelsin özelliklede balili ciddi verim alınacağından eminim.
asubay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 01:46   #14
oZi Taraftar
Yeni Yiğido

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 oZi Taraftar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yido arkadasima katiliyorum… Yabanciya daha fazla tolerans gosterdigimiz bir gercek. Bu sadece Sivas’ta olan birsey degil, Turkiye genelinde.

Sivasspor’a transfer olmadan once ben burada Erhan Karahan’in en azindan her sezon 7 – 8 macini canli ve diger maclarini T.V’den izleme imkani buldum. Hatta yilin en basarili Premier Ligi oyuncusu oylamasinda ikinci olmustu. Avustralya Umit Milli takimina davet edildiginde ise, hic cekinmeden cesaretle ve gururla “ben Turkum ve Turk Milli takiminda oynamayi hedefliyorum” diye beyanat vererek daveti kabul etmeyisi burada buyuk tepki cekmisti. Yanilmiyorsam Karim Saidi ile ayni mevkide oynuyor. Bu genci Sivasspor bosuna transfer etmedi. Kadroya simdiye kadar neden giremediginide pek anlamis degilim ve dogrusu saskinlikla karsiliyorum. Ancak inaniyorumki kadroya girdigi an bircok kisi dusuncelerime katilacaktir.
oZi Taraftar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2008, 11:03   #15
cezaci58
Yeni Yiğido

cezaci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cezaci58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar kendinizi kandırmayın alınan oyuncularaın hepsi yedekleri degiştirmek için alınmış maksat transfer yaptık demek için alınmış oyunculardır tabi bu benim fikrim katılmaya bilirsiniz ama şunuda söyleyim gazi antebin aldıgı oyuncuları gördükten sonra nediyeceksiniz akın olmasa geçen hafta bizi yakacaklardı şimdi soruyorum adamların yaptıgı transferler ilk maçında şov yapıyor daha bizim transferler sahaya çıkmıyor kimse unut masın güvendiginiz daglar karlı daglar hocamız korkak futbol oynattıkca biz düşecegiz birde hala hedefimiz sürüyor diyorlar ulan hedefi süren transferin bitmesimne 2 saat kalası mehmeti satılıga çıkarırmı bide diyorki mehmeti alan şampiyon olur satmada sen olsana kardeşim diyecegim o durki bizim karlı daglar şampiyonlugu fenerbahçe maçında verdi demedi demeyin şampiyonlu istiyen takımın hocası kormaz oyuncum eksik falan demez sahaya 11 11 çıkılıyor ver gazı gençlere saldırde kazanmanın yarısı inanmak önce inanması lazım bizimkilerin
cezaci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla