Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: YİNE SINIFTA KALDIK...
Alt 10.03.2008, 09:19   #11
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: YİNE SINIFTA KALDIK...

ÇEKİRDEKÇİ TARAFTARLAR SİZE SESLENİYORUM.GENÇLERİN ŞEVKİNİ İSTEĞİNİ KIRMAYIN VE GİDİN EVİNİZDE ÇEKİRDEK YİYİN.SİVASLI GENÇLER SİZLERE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR.COŞKUYU ARTIRALIM DESTEĞİ ÇOĞALTALIM.YAŞLI AMCALAR SEN GELECEĞİNE OĞLUNU TORUNUNU MAÇA GÖNDERSENE KARDEŞİM.ŞU LİG TABLOSUNA HERKES BİR DAHA BAKSIN.YA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORUZ YA.ARTIK ANLAYALIM ARKADAŞLAR 9 MAÇ KALDI 6 SINI ALIRSAK ŞAMPİYONUZ İNŞ.
atababa111 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.03.2008, 09:26   #12
atababa111
Tecrübeli Yiğido

atababa111 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

148 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 atababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOKatababa111 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BİZ İSTANBULDA ÇILDIRIYORUZ ARKADAŞLAR.4 EYLÜL HINCA HINÇ DOLMALI ATEŞLİ OLMALIYIZ.NEREDE MEŞALELER MAYTAPLAR TORPİLLER.SATILMAZMI SİVASTA YA ŞERİTLER?ATKI ŞOV YAPIN VE DAKİKALARCA BAĞIRIN KORKMAYIN BİRŞEY OLMAZ SESLERE.LÜTFEN ARKADAŞLAR HERKES EN AZ 2 KİŞİYİ MAÇA GÖTÜRSÜN ÇAĞIRSIN ARASIN DAVET ETSİN.BU SON 9 HAFTA SİVASLA YATIP SİVASLA KALKALIM .KASIMPAŞA SİVAS MAÇINI İPLE ÇEKİYORUZ.İSTANBUL SİVASLILARI.ORDADA BÜYÜK ŞOV YAPICAZ İNŞAALLAH.
atababa111 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda atababa111'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: YİNE SINIFTA KALDIK...
Alt 10.03.2008, 12:03   #13
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Ausrufezeichen -->: --->: YİNE SINIFTA KALDIK...

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
acele ediyoruz arkadalşlar bizim seyircimiz henüz süperlige alışkın değil biraz zamana ihtiyaç var.Ayrıca bilmiyorum dikkatinizi çekiyormu 20-30 kişilik küçük gruplar stadın dört bir tarafına dağılıyor gayretle bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama kimse duymuyor arkadaşları çünkü sayıları yetersiz geliyor.Bunun yerine bu küçük gruplar bir araya gelseler tek bir tiribünden tezahürat yapsalar bence daha iyi olur.Sonuçta amaç aynı olduktan sonra anlaşamayacak bir durum yok sanırım.bu işi gençler yapacak öbürlerinden ses çıkmaz buna dikkat edin gençler stadı inletince diğerleri de zaten çoşar ama siz kendi çıkardığınız sesi ancak kendiniz duyabiliyorsunuz inanın ben maratondayım kale arkasındaki grup ne diye bağrıyor anlamıyorum.
Doğru söze ne denirki bizler bunu bir ağbeyi olarak her zaman tekrarlıyoruz ama bazı genc kardeşlerimiz yanlış anlayarak bizlere karşı tavır koyuyorlar birleşin,birleşin, birleşin
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.03.2008, 12:16   #14
falcon58
Acemi Yiğido

falcon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 falcon58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

boyle tarftar olmaz.bursa macında tezahurat yapalım diyoruz 15 20 kisi tezahurat yapıyor geri kalan cekirdek yiyor oturuyo...cok birsey degil 90 dk bagıracak tezahurat yapacaksın.takım bu sekilde giderken desteklemek her sivaslının borcudur.diger takım taraftarları SİVASSPORA imreniyor.Bizim taraftar cekirdek yiyor.Anlamak cok zor.
falcon58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.03.2008, 12:22   #15
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben konyaspor macinda stadtayim allahin iziniyle ben almanyada yasiorum ama okularimizi 2 hafta tatlie gircek haftaya sivastayim ve konya macini stadta izlicem ve bir taraftar olarak elimden geleni yapcam yaptircam bundan emin olun
sivaslimete isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: YİNE SINIFTA KALDIK...
Alt 10.03.2008, 12:35   #16
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: YİNE SINIFTA KALDIK...

bnce son macta bu seneki en cok destek olunan macti kim ne derse desin fb rize maclarini gordukten sonra bi duzelme var birden olacak is degil bunlar stadda maca gelenlerin cogu 45 yas ustu ama en azindan stad ful dolmaliydi
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: layık deiliz
Alt 10.03.2008, 12:44   #17
58 ygd 58
Acemi Yiğido

58 ygd 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 58 ygd 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: layık deiliz

Alıntı:
handsome5867 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kesinlikle anlamak mümkün deil bizim bu seyircileri ben akıl sıra erdiremiyorum ne yapmak istediklerine. maç bitti bi galib gelmiş şampiyonluğa giden takımı bile trubünlere sesleyemedik. bu seyirciye hiçbirsey layık deil...
ewt ya ben ibb-sivas maçna gittim istanbul güçlü bi takım onun karşısında biz olmasak ne yaparlar
Alt 10.03.2008, 17:12   #18
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar. önce sizler trübünlerde görsel güzellikleri ortaya koyun onlar ister istemez katılacaklardır. evet henüz sivasta taraftar profili oluşmadı. bunu hemende beklemek yanlış olur. zamanla o da olacaktır.ama önce kendilerini grup diye lanse edenler maça gelenlere güven vermeli,görsel şenliklerle onları bile hayretler içinde bırakmalı ki onlarda zincirleri kırsınlar. EĞİTİM ŞART.
bu taraftar yıllardır bağırmıyor.Hep yük taraftar grupları olarak bize biniyor ve bütün suç bizde değil mi haklsınız arkadaşlar sağolun ben eve gittim ve baygın düştüm şu an sesim kısık sabah 10 dan maç bitimine kadar vakit ayırmışım bide adamın söylediği lafa bak senin o beğenmediğin taraftar grubu diğer stadlardaki taraftar grupları gibi bedava biletle maça girmiyor bu kadar destekle ancak by oluyor yüreği olan varsa gelip bize destek verisn görsünler o zaman taraftar grubu nası olurmuş ama biz yine de pes etmeden yolumuza devam edecez HERŞEY SİVASSPORUMUZ İÇİN...
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.03.2008, 17:43   #19
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Her zamanki gibi Sivas taraftarının üzerine ölü toprağı serpilmiş anlaşılan!
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır