Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 08.04.2008, 16:41   #41
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
catamite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir insanın sivaslı olması sivassporu tutacağı ya da tutmak zorunda olduğu anlamına gelmez! Bizim kalbimizde tek takım war doğduk beşiktaş büyüdük beşiktaş.. Bunu kimsenin eleştirmeye hakkı yok.. Memleketimizin takımını destekleriz ama hiç bir zaman hiç bir takımı beşiktaşımızdan önde tutmayız tutamayız.. Siz kırmızı beyaza gönül vermişsiniz biz siyah beyaza memleketler aynı ama rıhlar renkler farklı.. Bunu eleştirme hakkını kimsede görmüyorum..
Sen bir adresini versene bana gelip bir çayını içeyim nerde oturuyorsun sen burası sivas ise burada sivas takımını tutacan ve gelip de buraya ben beşiktaşlıyım diye konuşmayacan o zaman ben sivaslıyım demeyecen tamam mı koçum...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivassporummm58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2008, 16:48   #42
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

içimizdeki hainlere sesleniyorum ben inönüde sivas maçını izlerken tüm sivaslılara ağıza alınmayacak küfürler ettiler bana değil şahsıma değil sivaslılara yapıldı bu küfürler şimdi sen çıkacaksın bu takımlara bu sitede destek olacaksın buna söylenecek kelimeyi terbiyem el vermiyor sana tavsiyem bu siteye girmee git o takımların sitesine girr bir dahada sivaslıyım demeee zira benn senin gibi sivaslılardan utanıyorumm

İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLAR BİRAZDA BİZİM TAKIMLARIMIZI TUTSUNLAR
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 08.04.2008, 16:50   #43
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
içimizdeki hainlere sesleniyorum ben inönüde sivas maçını izlerken tüm sivaslılara ağıza alınmayacak küfürler ettiler bana değil şahsıma değil sivaslılara yapıldı bu küfürler şimdi sen çıkacaksın bu takımlara bu sitede destek olacaksın buna söylenecek kelimeyi terbiyem el vermiyor sana tavsiyem bu siteye girmee git o takımların sitesine girr bir dahada sivaslıyım demeee zira benn senin gibi sivaslılardan utanıyorumm

İSTANBUL TAKIMLARINI TUTANLAR BİRAZDA BİZİM TAKIMLARIMIZI TUTSUNLAR
dur ben soyleyim kardesim en hafifini..

Bu en hafifi geri yanini da siz dusunun

Sivasli ayilar Istanbulda ne arar
diye bagirdilar..

Sonrada cikip Sivasli Kartallar diye grup kurarlar..

Yazik....

myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2008, 16:53   #44
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1005 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili Yiğidolar sevgili Sivassporlular, her kütüğünde Sivaslı yazan Sivassporlu olacak diye bir şart yok, adam takım tutmuyorum, futboldan nefret ediyorum veya ilgilenmiyorum diyebilir, saygı duyarız.

Ancaaaaak, bir adam hem Sivaslı olacak hem futbolla ilgilenecek ve hem de Sivassporlu olmayacak, bu nedir biliyor musunuz? Şuursuzluktur, şahsiyetsizliktir, tam olarak da embesilliktir. Şimdi bu forumda gezinen üçbüyültülmüş yalakası birileri çıkıp diyecek ki ''Ya hu tamam şuursuzuz, şahsiyetsiziz ama bu embesilliği nerden çıkardın?'' Embesilsiniz çünkü BJK-Sivas maçında üzeri siyah-beyazlıların Sivas tribünündeki kardeşlerimize 'Sivaslı ayılar İstanbul'da ne arar?' şeklindeki seslenişlerini anlamlandıracak, yorumlayacak, değerlendirecek ve tepki koyacak kadar zihni gelişiminizi tamamlayamamışsınız. Böylesilere psikoloji terminolojisinde embesil denir.

Bir sözüm de gerçek Sivassporlulara: Üç kişi de olsak üç bin kişi de olsak üç milyon kişi de olsak biz burdayız, sadece ve sadece Sivassporluyuz, Sivassporu seviyoruz, Allah'ın izniyle hep burada olacağız. Çürük elmalara, şuursuzlara, şahsiyetsizlere ve embesillere ihtiyacımız olmadığını burdan ilan ediyorum. Bizler sadece ve sadece Sivasspora gönül vermiş olanlar, lütfen biz kendimize bakalım, elimizden geldiğince bu takıma destek olalım, maçlarına gidelim, orjinal ürünlerini satın alalım, elimizden ne geliyorsa onu yapalım.

Unutmayın üç büyültülmüşler için Türk futbolu değil sadece kendi çıkarları vardır. Onlar kendi menfaatleri için gerekirse birbirlerini ve daima Anadolu takımlarını ezerler. Geçen hafta FB-Kayseri maçında FB'nin yerinde diğer iki büyültülmüş, ve Kayseri'nin yerinde diğer gariban Anadolu takımları olabilirdi. Bu gün Kayseri'nin hakkı yenir yarın Sivas'ın hakkı yenir. Bütün bu gerçeklere rağmen hala akıllanmayıp idiotça sevdalanma numarası çeken Sivaslılar varsa onlara söyleyeceğimi söyledim, devam etsinler...

Son olarak her eline FB, BJK, GS bayrağını kapanın veya formasını giyenin sokağa çıkamadığı bir şehir kültürü, bilinci ve ortamı oluşturmuş olan Trabzon, Bursa ve Eskişehir'e burdan takdir hislerimi gönderiyorum. Buralardan öğreneceğimiz daha çooook şey var Yiğidolar.

Ayakbağı üç beş çapulcuya dolaşıp tıkanmak yok, kendimizi eğitmeye, geliştirmeye ve Sivassspor'a desteğe devam!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
-->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 08.04.2008, 17:01   #45
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: BU NASIL SİVASLILIK?

orada bulunan tüm sivas lıları kınıyorum.onların sivaslı olduğundan da şüpheliyim..lanet olsun.
Alt 08.04.2008, 17:15   #46
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEN BİR SİVASLILIĞI TARİF ETSENDEE ÖĞRENSEK GARDAŞŞŞ HAA NE DERSİNN
BENİM BİLDİĞİMMM SİVASLII TOPRAĞINI HEMŞERİSİNİ VATANINI MEMLEKETİNİ SİVASINI SİVASLA ÖZLEŞMİŞ UĞRUNA SAYISIZZ ŞEHİTLER VERİLMİŞ SİVASSPORUNU SATMAZ.
SEN NASILL BİRRR VARLIKSINKİ BEŞİKTAŞ TARAFTARININ SİVASLILARAA YAPTIĞI HAKARETİ ELEŞTİRMİYORSUN BURDAAA BENİMM CANIM HEMŞERİLERİMİNN YAZDIKLARINI ELEŞTİRİYORSUNN.
TRABZONDAN BURSADAN ANKARADAN KAYSERİDEN KONYADA TÜRKİYENİNN DÖRT BİRR YANINDAN DESTEK VAR DEYİP SEVİNİRKENN İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ UNUTMUŞUZZ.
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 08.04.2008, 17:23   #47
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: BU NASIL SİVASLILIK?

yaw gidin arkadaşlar bunlar sivaslı değil ...............
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2008, 17:25   #48
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

1- bir insanın nufus kagıdında sıvas yazıyo dıye ıllakı sıvasımı tutması gerekıyor (Hayır) kı benım nufus cuzdanımda eskısehır yazıyor.ama yıllardır sıvasta oturuyorum..
2-sıvaslı kartallar polarını gıye adamların cogu sıvaslı degıl ordakı amac sıvaslı olan besıktaslıları gostermek degıl sıvasta ıkamet edıpte besıktası destekleyenlerı gostermektır onların bır olusumudur..adam baska memlekettengelmıstır ama o poları gıyer cunku besıktaslıdır
3-bır besıktas husumetıdır gıdıyor fb denıldımı akan sular duruyor aynı syelerı onlarda yapıyor ama onlara bırsey yok.neden onlar besıktaslı degıl..
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hemso58'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 08.04.2008, 17:30   #49
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
hemso58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1- bir insanın nufus kagıdında sıvas yazıyo dıye ıllakı sıvasımı tutması gerekıyor (Hayır) kı benım nufus cuzdanımda eskısehır yazıyor.ama yıllardır sıvasta oturuyorum..
2-sıvaslı kartallar polarını gıye adamların cogu sıvaslı degıl ordakı amac sıvaslı olan besıktaslıları gostermek degıl sıvasta ıkamet edıpte besıktası destekleyenlerı gostermektır onların bır olusumudur..adam baska memlekettengelmıstır ama o poları gıyer cunku besıktaslıdır
3-bır besıktas husumetıdır gıdıyor fb denıldımı akan sular duruyor aynı syelerı onlarda yapıyor ama onlara bırsey yok.neden onlar besıktaslı degıl..
Ha şunu bileydin bunlar sivaslı değil işte olamamışlar olamazlar da ayrıca burada tek takım tutulur o da sivas başka takım yok bunu kafana sok
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kasko'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2008, 17:34   #50
alem_halil
Yiğido

alem_halil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 alem_halil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ister sivaslı olsun siterse sivaslı olmasın bizim memleketin ismini kullanmaları çok ayıp...gerçi statda o pankartı açtıktan sonraki sivas taraftarlarından işittikleri onlara yeter artar bile eğer o lafları kaldıra biliyorlarsa varsın tutsunlar....şuan taraftar olarak oluşum aşamasındayız inş daha iyi olacağız...
Renklerine kurbanım,
Bayrağına hayranım,
Canım Sivasspor'um...
alem_halil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır