--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Sevgili Yiğidolar sevgili Sivassporlular, her kütüğünde Sivaslı yazan Sivassporlu olacak diye bir şart yok, adam takım tutmuyorum, futboldan nefret ediyorum veya ilgilenmiyorum diyebilir, saygı duyarız.
Ancaaaaak, bir adam hem Sivaslı olacak hem futbolla ilgilenecek ve hem de Sivassporlu olmayacak, bu nedir biliyor musunuz? Şuursuzluktur, şahsiyetsizliktir, tam olarak da embesilliktir. Şimdi bu forumda gezinen üçbüyültülmüş yalakası birileri çıkıp diyecek ki ''Ya hu tamam şuursuzuz, şahsiyetsiziz ama bu embesilliği nerden çıkardın?'' Embesilsiniz çünkü BJK-Sivas maçında üzeri siyah-beyazlıların Sivas tribünündeki kardeşlerimize 'Sivaslı ayılar İstanbul'da ne arar?' şeklindeki seslenişlerini anlamlandıracak, yorumlayacak, değerlendirecek ve tepki koyacak kadar zihni gelişiminizi tamamlayamamışsınız. Böylesilere psikoloji terminolojisinde embesil denir.
Bir sözüm de gerçek Sivassporlulara: Üç kişi de olsak üç bin kişi de olsak üç milyon kişi de olsak biz burdayız, sadece ve sadece Sivassporluyuz, Sivassporu seviyoruz, Allah'ın izniyle hep burada olacağız. Çürük elmalara, şuursuzlara, şahsiyetsizlere ve embesillere ihtiyacımız olmadığını burdan ilan ediyorum. Bizler sadece ve sadece Sivasspora gönül vermiş olanlar, lütfen biz kendimize bakalım, elimizden geldiğince bu takıma destek olalım, maçlarına gidelim, orjinal ürünlerini satın alalım, elimizden ne geliyorsa onu yapalım.
Unutmayın üç büyültülmüşler için Türk futbolu değil sadece kendi çıkarları vardır. Onlar kendi menfaatleri için gerekirse birbirlerini ve daima Anadolu takımlarını ezerler. Geçen hafta FB-Kayseri maçında FB'nin yerinde diğer iki büyültülmüş, ve Kayseri'nin yerinde diğer gariban Anadolu takımları olabilirdi. Bu gün Kayseri'nin hakkı yenir yarın Sivas'ın hakkı yenir. Bütün bu gerçeklere rağmen hala akıllanmayıp idiotça sevdalanma numarası çeken Sivaslılar varsa onlara söyleyeceğimi söyledim, devam etsinler...
Son olarak her eline FB, BJK, GS bayrağını kapanın veya formasını giyenin sokağa çıkamadığı bir şehir kültürü, bilinci ve ortamı oluşturmuş olan Trabzon, Bursa ve Eskişehir'e burdan takdir hislerimi gönderiyorum. Buralardan öğreneceğimiz daha çooook şey var Yiğidolar.
Ayakbağı üç beş çapulcuya dolaşıp tıkanmak yok, kendimizi eğitmeye, geliştirmeye ve Sivassspor'a desteğe devam!
|