Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 13:48   #121
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Yaptıkları Terbiyesizlikten Başka Bişey Değil,

Üstündeki Sivas Yazısını Değiştir Be......

Bari Bunu Sivasspor-Beşiktaş Maçinda Değilde

Başka Maçlarda Yapıyorsan Yap...!!!!

Yaptığınız Gerçekten Çok Büyük Ayıp Sizi Ve Sizin Gibileri

Hep Kınıyorum, Tam Kınıyorum...
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda EyüphanAydın'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 13:52   #122
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
*BJK*58* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEŞİTAŞ şampiyon olamayacaksa herzaman gönlümüz SİVASSPORDAN yanadır ben yine diğer haftalarda gider sivasımı nefesim yetene kadar desteklerim ama BEŞİKTAŞ 4 Eylüle geldiğinde de gider BEŞİKTAŞIMI desteklerim kimsede buna laf atamaz. Ben -30 derecede trabzon maçında bağırdım sivas dışındann olan arkadaşlar bana sivassporluluğu öğretmesin. Kaç kere sivasa gelipde sivassporu desteklediniz onu da bilmiyorum ama kimse SİVASLI KARTALLARA laf etmesin

Herkese iyi günler.
Kimse kimseye laf etmesin gibi bir mantik yok.

Kimse kimseye mudahale etmesse olmaz. 500 tane ulkede yasamiyoruz . Hepimiz de tek devletin insanlariyiz.

Demekki ortada bazi kurallar olmali, insanlar tartisabilmeli ve birbirlerinin yanlis gordukleri yonlerini duzeltebilmeli, tavsiye edebilmelidir,..

Sitedeki haber ve yorumlar da tavsiyeden oteye gecemez..

Sivas sampiyonluga kosarken Sivasin ekmegini yiyen herkesin de Sivassporumuzu tutmasini bekleridik bu kadar basit..

Isteyen istedigini dusunur isteyen istedigi ihaneti de yapmaya devam eder,...

Size de iyi gunler...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 13:54   #123
sivas_1967
Yeni Yiğido

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas_1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benimde en hassas olduğum noktalardan biridir bu fenerin yan takımı denmesi!
ne olursa olsun biz bir anadolu takımıyız,istanbul takımlarına yaranmak bize ne çıkar sağlayabilir?
ben kendi adıma konuşayım o zaman;bende ne kadar basarılı olursa olsun bülent hocanın işini profesyonelce yapmadığı sürece bu takımın başında bulunmasından rahatsızım!başkanımızın fenerin yönetim kurulu üyesi olması inanınki derinden sarsıyor beni!
ve işin ilginci tüm türkiye biliyor bunu!
haftasonu kayseri tek.dir. tolunay hocanın açıklamalarını dinliyorum,adam sanki sivasın,bjk!nın gs!nin yerine konuşuyor!
tolunay hocadan sonra bjk ve gs baskanları fb'i topa tutuyor ama bizimkilerden bir acıklama yok!
kahrolmamak ve üzülmemek elde mi?
ondan sonra tabiki fenerin dalkavuğu derler bize!
biz anadolu takımıyız,basımızdakilerden de o profesyonelliği göstermelerini bekliyorum...
yoksa bu söylemleri daha çok işitiriz...

TÜm söylediklerine katılıyor ve yürekten tebrik ediyorum sonunda güzel bir öz eleştiri geldi eyvallah hocam.
sivas_1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 13:57   #124
sivas_1967
Yeni Yiğido

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas_1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Kimse kimseye laf etmesin gibi bir mantik yok.

Kimse kimseye mudahale etmesse olmaz. 500 tane ulkede yasamiyoruz . Hepimiz de tek devletin insanlariyiz.

Demekki ortada bazi kurallar olmali, insanlar tartisabilmeli ve birbirlerinin yanlis gordukleri yonlerini duzeltebilmeli, tavsiye edebilmelidir,..

Sitedeki haber ve yorumlar da tavsiyeden oteye gecemez..

Sivas sampiyonluga kosarken Sivasin ekmegini yiyen herkesin de Sivassporumuzu tutmasini bekleridik bu kadar basit..

Isteyen istedigini dusunur isteyen istedigi ihaneti de yapmaya devam eder,...

Size de iyi gunler...

Eğer bunu ihanet olarak algılıyorsanız iyi düşünün derim. Yorumlara gelince bu topic altında yazılan yorumları bi okumanı tavsiye ederim.
sivas_1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 13:57   #125
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

TÜm söylediklerine katılıyor ve yürekten tebrik ediyorum sonunda güzel bir öz eleştiri geldi eyvallah hocam.
bunları,üstelikte kendi sitemizde söylemek istemezdim ama malesef öyle... :(
Alt 09.04.2008, 14:10   #126
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

bırakın bunları
burası demokratik bir ülke ise , her isteyen istediği takımı tabiki tutar ne var bunda 20 tane bjk li sivaslı takımını desteklemiş diye yok hainlik yok bilmem ne bu olmaz arkadaşlar bize yakışmaz, forma aşkı forma sevgisi zorla olmaz gönülden gelir, 4 yıl öncesinde sivasın adını anan yoktu türkiyede ama şimdi çığ gibi büyüyoruz , bırakın febeli bjkli gsli sivaslılılarla uğraşmayın sivasımın 10 milyona yakın taraftarı var artık yıldan yıldan yıla artıyoruz, içimizdeki hoşgörüyü lütfen söylemlerimizede yansıtalım, içimizdeki bjkli , febeli ve gsli sivaslılara selam olsun, en kısa zamanda gerçek taraftarımızın yanına onlarıda bekliyoruz
en büyük kırmızı beyaz anadolu yıldızı sivasspor
Alt 09.04.2008, 14:10   #127
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:

neden mesajlarım siliniyo fener geçen mesajlarım silindi yoksa buranın adminleride mi fenerbahçeli anlamadım ki :S

evet hocam maalesef öyle ve bu konuyu kimse gündeme getirmiyo şampiyonluk yolundayken bile 4 tane yedik kendi evimizde çok düşündürücü ve acı bişey.
Sizin derdiniz,ne sivas,ne sivasspor.Bir hafta önce aldığınız mağlubiyet olsa gerek.Samimi değilsiniz.
Biz fenere 4-1 yenildik,maç boyunca istatisdiklere bakdığınızda,daha atak oynayan taraf biziz,ikinci yarı pozisyonlara girdik,top o gün bizi istemedi.Beşiktaş maçındada atak oynadık,sadece son vuruşlarda etkisiz kaldık.
İlk devre,inönüde oynanan beşiktaş maçını biz almıştık,1-0 yenik durumda olduğumuzda bile sizler takımınız-yönetiminiz aleyhinde galiz söylemlerde bulundunuz,maçı bizim almamıza siz yardımcı oldunuz.Üçüncü hafta saraçoğlunda oynanan maçı eğer seyrettiyseniz hatırlarsınız,fenerin bize karşı aldığı 1-0 galibiyette kalemize çekdikleri sadece bir gol şutu vardır.O maçta direkden iki topumuz dönmüştür.
Alt 09.04.2008, 14:22   #128
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bırakın bunları
burası demokratik bir ülke ise , her isteyen istediği takımı tabiki tutar ne var bunda 20 tane bjk li sivaslı takımını desteklemiş diye yok hainlik yok bilmem ne bu olmaz arkadaşlar bize yakışmaz, forma aşkı forma sevgisi zorla olmaz gönülden gelir, 4 yıl öncesinde sivasın adını anan yoktu türkiyede ama şimdi çığ gibi büyüyoruz , bırakın febeli bjkli gsli sivaslılılarla uğraşmayın sivasımın 10 milyona yakın taraftarı var artık yıldan yıldan yıla artıyoruz, içimizdeki hoşgörüyü lütfen söylemlerimizede yansıtalım, içimizdeki bjkli , febeli ve gsli sivaslılara selam olsun, en kısa zamanda gerçek taraftarımızın yanına onlarıda bekliyoruz
en büyük kırmızı beyaz anadolu yıldızı sivasspor
görüşlerine aynen bende katılıyorum,
burası sonuçta bir forum sitesi,herkes görüşlerini belirtebilir,saygı duymak lazım
iş yeterki ahlak boyutunun dışına taşmasın...
Alt 09.04.2008, 14:52   #129
58_sivas_1987
Yiğido

58_sivas_1987 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_sivas_1987 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizin derdiniz,ne sivas,ne sivasspor.Bir hafta önce aldığınız mağlubiyet olsa gerek.Samimi değilsiniz.
Biz fenere 4-1 yenildik,maç boyunca istatisdiklere bakdığınızda,daha atak oynayan taraf biziz,ikinci yarı pozisyonlara girdik,top o gün bizi istemedi.Beşiktaş maçındada atak oynadık,sadece son vuruşlarda etkisiz kaldık.
İlk devre,inönüde oynanan beşiktaş maçını biz almıştık,1-0 yenik durumda olduğumuzda bile sizler takımınız-yönetiminiz aleyhinde galiz söylemlerde bulundunuz,maçı bizim almamıza siz yardımcı oldunuz.Üçüncü hafta saraçoğlunda oynanan maçı eğer seyrettiyseniz hatırlarsınız,fenerin bize karşı aldığı 1-0 galibiyette kalemize çekdikleri sadece bir gol şutu vardır.O maçta direkden iki topumuz dönmüştür.
dogru söylüyorsunda abi senin teknik diretkörün çıkıp benim hedefim fenerbahçenin başına geçmek diyorsa bu yanlış fenerbahçe çünkü bizim rakibimiz lig bitince nereye giderse gitsin sezon ortasında böyle şeyler söylemesi yanlış
58_sivas_1987 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 09.04.2008, 15:21   #130
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: BU NASIL SİVASLILIK?

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
..ondan sonra tabiki fenerin dalkavuğu derler bize!..
o lafı eden dalkavukların hangisi kadıköyde f.b. ye karşı bizim gibi top oynamış, sivasıma bu hakareti eden insanlara bi cevabın yoksa benimde sana diyecek lafım kalmıyo kusura bakma...!
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı jakobieen'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır