--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Konunun aslı şudur,geçen hafta Bülent UYGUN'UN demecinde trabzon lafı geçti,o hafta trabzonlular ayağa kalktı,amaçları uzun zamandır spor gündeminden uzak kalmaları sonucu,popülitelerini kaybediyorlar,futbol başarı istatisdiklerinden uzaklaşıyorlar,Uygun'un demeci nihayetinde ise futbol adına güzel demeçler vermek, SİVASSPOR sempatisinin halkın bilinç altına yerleşmesi sonucu,trabzonlularda oluşan fikir, anadoluyu temsil eden büyük takım avantajını kaybediyor olmaları.
Bu hafta ise,beşiktaşlı arkadaşlar ne yazarsa yazsınlar,bilinç altındaki amaçları budur,Gümbür gümbür gelen bir SİVASSPOR önce trabzonu geçti,şimdi ikili mücadeleye girdiği takım beşiktaş.Bakınız puan sıralamasına SİVASSPOR beşiktaş ile at yarışı gibi kafa kafaya mücadele ediyor,zira bu durum önümüzdeki sezonda aynı olacak.Hal böyle olunca beşiktaşlı arkadaşlardaki sıkıntı şudur;Vay fenerden,vay şundan bundan devşirme insanlarla yola devam ediyorsunuz gibi ortalığı bulandıracak söylemlerde bulunarak,SİVASSPOR camiasını önce içerden, mide bulandırarak ayrışmasını sağlamak.
Diyecekler ki kesinlikle öyle bir hedefimiz yok,şu topicde 100 yorum okuyunuz,Göreceğimiz ise kendi üyelerimizden bile arkadaşlar arasında bu ve benzeri ayrışmalar,çatlaklar oluştu bile.
En sağlıklısı şudur;Benim başkanım fenerbahçe içinden gelmiştir,benim teknikdirektörüm sakarya doğumludur, kalbi fenerbahçe için atar,benim tesislerimdeki tüm kondisyon ve benzeri diğer aletleri fenerbahçe bir lira almadan kulübümüze göndermiştir.Ben bundan gocunmuyorum ve benzeri başka kulüp veya kulüplerin gördüğü yardımıda eleştirmem.Tüm anadolu kulüplerinde gs-fb-bjk patentli antrönerler görev almaktadır,onlardada benzer konular gündeme gelebilir.
Biz yarın,dahada başarılı olacağız,her sene şampiyonluk ve şampiyonlar liği için mücadele edeceğiz.Başarı çıtamız yükselecek,yayıncı kuruluşlardan ve spor camiasındaki payımız artacak.
Hal böyle olunca tabiki bu arkadaşların fikir babalarının bilinç altındaki saldırı mekanizması güçlenecek ve fütursuzca saldıracaklar.Asıl dikkat etmemiz gereken konu budur.Bu ve benzeri ucuz saldırılar içimizde yara oluşmasını sağlar,tadsızlıklar meydana getirir.Küslükler oluşur.Direk laf olarak böyle birşey söylemeselerde konunun gidişatı bu yöndedir.
Bırakın arkadaşlar,biz kendimizi biliyoruz,ufak ufak ilerleyeceğiz.Dün inönüde 100 kişi ile,bu sezon 1500 kişi ile maç seyrettik.Yarın bizim potansiyelimiz karşısındaki korkularını anlıyorum.bu eksende düşünün ve yorum yazınız.Alaya alınız ve Tİ geçiniz.