Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 10.04.2008, 14:10   #181
afilli3458
Acemi Yiğido

afilli3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 afilli3458 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: BU NASIL SİVASLILIK?

Ya bu yapılanların sivaslılığın uzaktan yakından alakası yok.Ama sivasspor bu başarılı halini devam ettirdiği zaman onlarda kaybolup gideceklerdir.Hadi sivassporum kapat şunların ağızlarını.Sivasspor bu kadar güzel bir grafik yakalamışken başka takımı tutmanın manası ne anlamış değilim.Kısacası bu hareketler yiğidolara yakışmıyor.......ESEFLE KINIYORUM..
afilli3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 10.04.2008, 14:36   #182
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BU NASIL SİVASLILIK?

sitee yönetimine çağrı lütfen bu konuyu kaldırınn yeter artıkk trabzondan bursadan ankaradan kayseriden siteye giripp okuyup beni arayan arkadaşlarımaaa verecek cevabımm kalmadı daha fazlaa rezill olmayalımm niyee bu konuyu böyleee uzatıpp sivassporu sivassporun gerçek taraftarlarını üzüyorsunuz kim kiminn kuşunu kaldırıyorsa kaldırsınn pardon kuşu yanlış oldu kartalını.
sağduyulu arkadaşlarr dahaa cevap vermeyinn lütfennn it ürürrr kervann yürürr daha gidecek çok yol varılacak çokk hedeff varr işimizzz zorrr yolumuz çetinnn allah yardımcımız olsunn
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 10.04.2008, 14:56   #183
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: BU NASIL SİVASLILIK?

Forumda yazılanlara katılmamak mümkün değil.Maç esnasında Sivasspor taraftarlarının izleyici çoğunluğuna karşilık bir avuç kişinin İstanbul takımını desdeklemesi ile Stadyumda zaten mağlup olduk.
Maçtan bir gün önce Sivas TV kanallarında yayınlanan görüntülerde bir vatandaşin Kral çıplak diyerek feryat fiğan etmesi herşeyi anlatmaktadır.
İzlemek isterseniz :
http://www.youtube.com/watch?v=apt7vEzwURw
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda trafocu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2008, 16:07   #184
hemso58
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 hemso58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu Konu Daha Fazla Uzamayı Gerektırmıyor Ama SUnu Dıyım Kartalla Kargayı Carsıylada Pazarı Ayırt Edelım...

GERCEK!!! SIVASSPORLULARA SELAM OLSUN!!!
hemso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.04.2008, 20:11   #185
şaban bozat
Acemi Yiğido

şaban bozat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 şaban bozat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben onların kanından şüphe ediyorum takım şampiyonluğa gitmese hadi neyse ama o gerizekalılar hemde arkasında bi özenti olarak beşiktaş çarşı ne özellikleri varsa yazan tişotlarınan onların moralini bozacağımıza adamlara bide moral verioruz hemişerim sivaslının sivaslıdan başka dostu yok eyi bilin onlar istanbulda bize ne diye tempo tuttular biliyomusunuz ..sivasl ayılar istanbulda ne arar... gidin gidin karşılayın kanı bozuklar gidin hiçmi gururunuz yok be
şaban bozat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda şaban bozat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.04.2008, 20:13   #186
şaban bozat
Acemi Yiğido

şaban bozat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 şaban bozat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

en büyük S İ V A S başka büyük yok GÖLOVADAN SAYGILAR
şaban bozat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.04.2008, 20:16   #187
ERMAN
Yiğido

ERMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ERMAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
catamite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burada kımsenın baskasnın sıvaslılıgını denemeye yargılamaya haddı yok.her sıvaslı sıvassporu tutacak dıye bır zorunlulukta yok.kımsenın bunu eleştırmesının manasıda yok.ben beşıktası tutarım baskası fenerı dıgerı sıvası kımsenın bunu elestırmeye yada sorgulamaya gucude yetmez haddıde olamaz.daha sıvasspor super lıge çıkmadan sıvasın adını anmayanlar ne cabuk sıvaslı oldularda baskalarına laf atıyorlar...herseyın bası saygı.ben besıktaslıyım sıvaslıyım ama sıvassporlu degılım bınlerce kısı gıbı..yazılarda sevıye dusmesın mumkunse.kendı kendınızı dusuyorsunuz...

özentıden baska bısey degıl senınkisi
ERMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.04.2008, 20:17   #188
ERMAN
Yiğido

ERMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ERMAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
catamite Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burada kımsenın baskasnın sıvaslılıgını denemeye yargılamaya haddı yok.her sıvaslı sıvassporu tutacak dıye bır zorunlulukta yok.kımsenın bunu eleştırmesının manasıda yok.ben beşıktası tutarım baskası fenerı dıgerı sıvası kımsenın bunu elestırmeye yada sorgulamaya gucude yetmez haddıde olamaz.daha sıvasspor super lıge çıkmadan sıvasın adını anmayanlar ne cabuk sıvaslı oldularda baskalarına laf atıyorlar...herseyın bası saygı.ben besıktaslıyım sıvaslıyım ama sıvassporlu degılım bınlerce kısı gıbı..yazılarda sevıye dusmesın mumkunse.kendı kendınızı dusuyorsunuz...

özentıden baska bısey degıl senınkisi
ERMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.04.2008, 20:20   #189
belalı_yiğido58
Yiğido

belalı_yiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

112 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 belalı_yiğido58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben sivassporu tutmayan kişilere sivaslı demem..............
belalı_yiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı belalı_yiğido58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2008, 20:37   #190
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Konunun aslı şudur,geçen hafta Bülent UYGUN'UN demecinde trabzon lafı geçti,o hafta trabzonlular ayağa kalktı,amaçları uzun zamandır spor gündeminden uzak kalmaları sonucu,popülitelerini kaybediyorlar,futbol başarı istatisdiklerinden uzaklaşıyorlar,Uygun'un demeci nihayetinde ise futbol adına güzel demeçler vermek, SİVASSPOR sempatisinin halkın bilinç altına yerleşmesi sonucu,trabzonlularda oluşan fikir, anadoluyu temsil eden büyük takım avantajını kaybediyor olmaları.
Bu hafta ise,beşiktaşlı arkadaşlar ne yazarsa yazsınlar,bilinç altındaki amaçları budur,Gümbür gümbür gelen bir SİVASSPOR önce trabzonu geçti,şimdi ikili mücadeleye girdiği takım beşiktaş.Bakınız puan sıralamasına SİVASSPOR beşiktaş ile at yarışı gibi kafa kafaya mücadele ediyor,zira bu durum önümüzdeki sezonda aynı olacak.Hal böyle olunca beşiktaşlı arkadaşlardaki sıkıntı şudur;Vay fenerden,vay şundan bundan devşirme insanlarla yola devam ediyorsunuz gibi ortalığı bulandıracak söylemlerde bulunarak,SİVASSPOR camiasını önce içerden, mide bulandırarak ayrışmasını sağlamak.
Diyecekler ki kesinlikle öyle bir hedefimiz yok,şu topicde 100 yorum okuyunuz,Göreceğimiz ise kendi üyelerimizden bile arkadaşlar arasında bu ve benzeri ayrışmalar,çatlaklar oluştu bile.

En sağlıklısı şudur;Benim başkanım fenerbahçe içinden gelmiştir,benim teknikdirektörüm sakarya doğumludur, kalbi fenerbahçe için atar,benim tesislerimdeki tüm kondisyon ve benzeri diğer aletleri fenerbahçe bir lira almadan kulübümüze göndermiştir.Ben bundan gocunmuyorum ve benzeri başka kulüp veya kulüplerin gördüğü yardımıda eleştirmem.Tüm anadolu kulüplerinde gs-fb-bjk patentli antrönerler görev almaktadır,onlardada benzer konular gündeme gelebilir.

Biz yarın,dahada başarılı olacağız,her sene şampiyonluk ve şampiyonlar liği için mücadele edeceğiz.Başarı çıtamız yükselecek,yayıncı kuruluşlardan ve spor camiasındaki payımız artacak.

Hal böyle olunca tabiki bu arkadaşların fikir babalarının bilinç altındaki saldırı mekanizması güçlenecek ve fütursuzca saldıracaklar.Asıl dikkat etmemiz gereken konu budur.Bu ve benzeri ucuz saldırılar içimizde yara oluşmasını sağlar,tadsızlıklar meydana getirir.Küslükler oluşur.Direk laf olarak böyle birşey söylemeselerde konunun gidişatı bu yöndedir.

Bırakın arkadaşlar,biz kendimizi biliyoruz,ufak ufak ilerleyeceğiz.Dün inönüde 100 kişi ile,bu sezon 1500 kişi ile maç seyrettik.Yarın bizim potansiyelimiz karşısındaki korkularını anlıyorum.bu eksende düşünün ve yorum yazınız.Alaya alınız ve Tİ geçiniz.
Konu Kapatılmıştır