Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan..
Alt 07.05.2008, 13:29   #61
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan..

Alıntı:
Gurbetci Gokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Memnuniyetle,

Kendimi tam olarak ifade edemedim galiba. Ancak sanirim, cumlelerim arasinda sorularinza cevaplari bulursunuz.

Balili konusunda bir nebze katiliyorum, ozellikle kontra atak futbol oynayan Sivasspor icin faydali bir futbolcu.

Benim vurglamak istedigim konu, tam aksine,,, Sivasspor’un forvetinde pek sorunu yok. Bunun en iyi ornegi, Galatasaray gibi rakibe kendi sahanda tam 3 tane gol atiyorsun ve yinede sahadan farkli maglup ayriliyorsun.
Dolayisiyla asil sorunu defansinda, ozellikle defansin tam gobeginde. Yine birkac ornek daha vereyim,,, lutfen kendi sahamizda Fener, BJK ve Galatasaray macinda yedigimiz golleri bir gozunuzde canlandirin.

Acaba defansin gobegindeki Karim Saidi veya Diallo bulunmaz hint kumaslarimi? Yani bu duzeyde kadromuzda hicmi yerli futbolcularimiz yok? En azinda 2. ligde dahi bunlardan daha kaliteli futbolcular olduguna kesinlikle inaniyorum? Eger yoksa ‘Vay Halimize’…

Peki, Karim Saidi veya Diallo bu kadar bariz hata yapiyor ve bu onemli maclarda takimin maglup olamasina sebep oluyorsa, neden bu kadar tolerans ve hosgoru taniniyor, neden yerlerine forma sansi bulamayan, yedek kalan veya kadroya dahi giremeyen yerli futbolcularla yerleri doldurulmuyor?

Rakibi onde karsilayacak on libero hususuna gelince,,, bu gorev Sylla aittir. Ayni dusuncelerim onun icinde gecelidir. Sylla diyince, adamin aklina bir soru geliyor, “Ayhan’in attigi golde neredeydin, orada rakibini kapatmak, pres yapmak, rakibini hirpalamak, rakibi issirmak On Libero olarak senin gorevin degilmiydi, degerli yabanci futbolcumuz Sylla?”. Veya sizce Devran veya Sezer bu mevkiide ondan cok daha iyi oynayamazmi. Cevap: hemde fazlasiyla, ama olar yabanci degiller…

Geleim Omer, Ugur, vs gibi futbolculara,,, kalitelerini sanirim kimse tartisamaz. Peki kac kez sans buldular. Sizce yukarida belirtigim sebeplerden dolayi onumuzdeki sene kalirlarmi ve kalmazlar ise haksizlarmi?

Son olarak ozetleyim,,, ben yabanci futbolculara karsi degilim, ancak kaliteli olmali, yerli futbolcularimizdan en azindan bir gomlek ustun olmali. Aksi taktirde en azindan kendi kotumu tercih ederim.

Dilerim simdi kendimi daha iyi ifade edebilmisimdir.

Saygilarimla,
her şeyden önce şunu söyelyeyim, evet balili sakatlanmasa idi kesinlikle şampiyon idik, hemde bi kaç hafta öncesinden garantileyecektik diyecek kadar iddalıyım bu konuda..

defans konusunda da sana katılmıyorum.. bence süper ligde en iyi defansa sahip takım "sivasspor" lakin şanssızlıklar yakamızı bırakmadı.. defansın göbeğinde neden saidi ve diallo oynuyor diye sormuşunuz çünkü "murat ve sedat sakat" ...

galatasaray maçına "balili-sedat-murat-yasir-akın" ile çıkabilmiş olsa idik 3-0 alacağımızdan bu maçı adım gibi emindim, ama şanssızız vesselam.. takımımız düşük gelirli bi anadolu takımı sonuçta, yerine oynayacak oyuncularla ancak bu kadar diyelim..

seneye bu takıma yerinde yapılacak bi kaç takviye ile "uefa" dada hiç alışık olmadığımız duyguları yaşatacağından eminim sivassporumuzun.. tabii şanssızlıklar yakamızı bırakırsa..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı jakobieen'a Teşekkür Ediyor...
--->: Güle Güle Kaptan..
Alt 07.05.2008, 14:32   #62
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Güle Güle Kaptan..

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Profesyonel oyuncu oynadığı, ekmeğini yediği kulübün hakkını verir. Servet Çetin'de onu yapmıştır. Ben yüzde bir bile ihtimal vermiyorum Servet Çetin'in bize karşı özel bir oyun sergilediğini. Bizede çok emeği geçmiştir.Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.
yazdıklarının altına imzamı atıyorum kardeşim
adam profesyonel,işini yapıyor ve bence de gayet başarılı.
bazı arkadaşlarımız ona sitemde bulunmuş!olabilir tabi ama onlara da şunu sormak isterim;servet fb'den bize transfer olduğunda neden onu sahiplendiniz peki,bir istanbul takımından bize transfer olmuş diye dışlasaydınız madem öyle!!!

mactan sonra servetin ne yaptığını duymuşsunuzdur bir coğunuz,artık %99 sampiyon olan bir takımın tüm formalarını toplayıp eski takım arkadaslarına hediye etmiş!!!

buna da şimdi siz yorumlarda bulunabilirsiniz ama olaya objektif bakarsanız servetin bu hareketinde de alkışı hakettiğini anlarsınız

umarım milli forma altında da basarılı olur
darısı mehmet yıldızların,mohamedlerin,akınl arın başına...
Alt 07.05.2008, 14:53   #63
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 Gurbetci Gokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan..

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
her şeyden önce şunu söyelyeyim, evet balili sakatlanmasa idi kesinlikle şampiyon idik, hemde bi kaç hafta öncesinden garantileyecektik diyecek kadar iddalıyım bu konuda..

defans konusunda da sana katılmıyorum.. bence süper ligde en iyi defansa sahip takım "sivasspor" lakin şanssızlıklar yakamızı bırakmadı.. defansın göbeğinde neden saidi ve diallo oynuyor diye sormuşunuz çünkü "murat ve sedat sakat" ...

galatasaray maçına "balili-sedat-murat-yasir-akın" ile çıkabilmiş olsa idik 3-0 alacağımızdan bu maçı adım gibi emindim, ama şanssızız vesselam.. takımımız düşük gelirli bi anadolu takımı sonuçta, yerine oynayacak oyuncularla ancak bu kadar diyelim..

seneye bu takıma yerinde yapılacak bi kaç takviye ile "uefa" dada hiç alışık olmadığımız duyguları yaşatacağından eminim sivassporumuzun.. tabii şanssızlıklar yakamızı bırakırsa..
Navigator Kardesim,

Balili olsaydi kesin sampiyonduk dusuncenize katilmiyorum. Belki daha fazla golatardik, ancak yediklerimiz?

Sedat dun sakatlanmadi. Uzun vadeli sakatlik oldugu cok onceden belliydi. Peki, ara transferde neden geregi yapilmadi veya yapildiysa (ki yapildigini biliyoruz), hatali goller yememize sebep olan Diallo ve Karim yerini dolduracak kadromuzda bulunan diger futbolcularimizdan neden yararlanmiyoruz ve neden bu futbolcularda israr ediyoruz. Benim sorum su: ayni durumun tersi olsa, yine yerli futbolcularimiza ayni toleransi ve hosgoruyu gosterirmiydik???????

Sylla hakkindaki dusuncelerinizi alayim, cunku on libero konusuna hic deginmediniz. Super yabanci on libero, Sylla hakkindaki dusuncelerinizi belirtirken, lutfen Ayhan’in attigi golu bir gozunuzun onune getirmenizi ve bahsetmisken diger yerli on liberolarimiz Sezer ve/veya Devran’in yedek beklemelri ile ilgili dusunceleriniz???

Madem dusuncelerime katilmiyorsunuz, tam olsun bari,,, onceki yazilarimda belirtigim husularda (bir kez daha okumaniz ricasi ile) dusunceleinizi belirtirseniz cok memnun olurum…
-->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan.
Alt 07.05.2008, 15:18   #64
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1041 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan.

Alıntı:
Navigator Kardesim,

Balili olsaydi kesin sampiyonduk dusuncenize katilmiyorum. Belki daha fazla golatardik, ancak yediklerimiz?

Sedat dun sakatlanmadi. Uzun vadeli sakatlik oldugu cok onceden belliydi. Peki, ara transferde neden geregi yapilmadi veya yapildiysa (ki yapildigini biliyoruz), hatali goller yememize sebep olan Diallo ve Karim yerini dolduracak kadromuzda bulunan diger futbolcularimizdan neden yararlanmiyoruz ve neden bu futbolcularda israr ediyoruz. Benim sorum su: ayni durumun tersi olsa, yine yerli futbolcularimiza ayni toleransi ve hosgoruyu gosterirmiydik???????

Sylla hakkindaki dusuncelerinizi alayim, cunku on libero konusuna hic deginmediniz. Super yabanci on libero, Sylla hakkindaki dusuncelerinizi belirtirken, lutfen Ayhan’in attigi golu bir gozunuzun onune getirmenizi ve bahsetmisken diger yerli on liberolarimiz Sezer ve/veya Devran’in yedek beklemelri ile ilgili dusunceleriniz???

Madem dusuncelerime katilmiyorsunuz, tam olsun bari,,, onceki yazilarimda belirtigim husularda (bir kez daha okumaniz ricasi ile) dusunceleinizi belirtirseniz cok memnun olurum…
kardeş bırak takımı bulent hocamız kursun ister syla yı ister sezeri ister devranı oynatır istediğini yapar çunku o takımı buralara getirdi ben yine diyorum balili olsaydı şampiyonluğu kutluyorduk
Alt 07.05.2008, 15:23   #65
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Akıncılar Haber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 Akıncılar Haber isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Güle Güle Kaptan..

Alıntı:
5858ismail3535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim servet cetin sivassporda yetişdi ndn düzgün konuşmuon çok emeği var
EMİNMİSİN...
ALT YAPIDAN MI GELDİ YOKSA
Akıncılar Haber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan.
Alt 07.05.2008, 15:29   #66
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan.

Alıntı:
Navigator Kardesim,

Balili olsaydi kesin sampiyonduk dusuncenize katilmiyorum. Belki daha fazla gol atardik, ancak yediklerimiz?

sedatın sakatlanmasından sonra yerine alınması gereken oyuncudan bahsetmişiniz yerine bi oyuncu alındı; "saidi".. bu oyuncu konusunda hem fikiriz, bence saidi pek kaliteli bi oyuncu değil zaten Bülent Uygunda çok maçta mecbur kalmadıkça oynatmadı saidiyi, elinde pek bi seçenek kalmadığı için zaman zaman onu zaman zamanda onuru oynattı.. bana kalsa onur oynasın lakin onlarla iç içe olan hocamız olduğundan kararına saygı duymak zorundayız.. Murat sakat olmasa idi muhtemelen saidi yedek kalacaktı diğer maçlarda olduğu gibi.. yani burada yabancı hayranlığından bahsetmek biraz güç olsa gerek.. diallo konusunda ise bence diallo ligimizin en kaliteli defans oyuncularından biri, siz beğenmeyebilirsiniz ama sivasım insanının büyük bi çoğunluğu oyunundan memnun diallonun ve ben bu oyuncunun bizlere daha çoook yararlı olacağını düşünüyorum..

siz hep defansın kötü olduğundan dem vurmuşunuz bende sezon boyu hep defansımızın mükemmel olduğundan söz ettim herkese.. bi ara art arda oynadığı 8 maçın 7 sinde gol yememe başarısı dahi göstermişti, unutulmamalı ki bu defans ligin büyük bi bölümünde ligin en az gol yiyen takımı idi, an itibari ilede en az gol yiyen ikinci takımı... hemde gs ve fb den iki maçta 9 gol yemesine rağmen,murat ve sedat takıma döndükten sonra defansta hiç bi sorun kalacağını zannetmiyorum...

sylla ve devran konusuna gelirsek, devran ligin ilk yarısında en beğendiğim oyuncularımızdandı muhteşem maçlar çıkarmıştı ama ligin ikinci yarısı için aynı şeyi söylemek doğru olmaz oynadığı maçlarda tanınmaz halde idi bence, sylla ise oynadığı maçlarda mükemmele yakın oyadı diyebilirim.. ayhanın attığı golden bahsetmişiniz lakin sivasım bu maçta tek ön libero oynamadı, neden oynamadığını sorduğunuz devranda sezerde sahada idi o golde, tamam ayhanın şutunun önünde yoktu sylla ama ben sezeride devranıda göremedim orada.. kaldıki yabancı hayranlığından söz etmenize rağmen sezer ve devranı oyunda tutan bülent hoca oyundan sylla yı aldı.. bu sanki iddanızla çelişiyor.. saygılar sunarken "balili olsa idi şu an şampiyonluk kutlamaları yapıyor olacaktık" iddamı yenilemek istiyorum..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle K
Alt 07.05.2008, 15:39   #67
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle K

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş bırak takımı bulent hocamız kursun ister syla yı ister sezeri ister devranı oynatır istediğini yapar çunku o takımı buralara getirdi ben yine diyorum balili olsaydı şampiyonluğu kutluyorduk
Bak kardesim, ben Bulent hoca’nin adini andimmi veya takimmi kurmaya calistim saniyorsunuz yazilarimda. Siz sadece istediginiz gibi anliyorsunuz. Lutfen farkli biryere cekmeyin? Bulent hocamizi Turkiye’de taktir etmeyenmi var. Kisitli butce ve imkanlarla basarimiz gormemizlikten gelmek mumkunmu? Yazimi dikkatli okursaniz, ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz. Aslinda bu sadece Sivasspor’un degil, tum Super Lig takimlarinda karsilasilan bir durum.

Ornegin, Yabancilar sadece yabanci olduklari icin oynatilmalimi, yabancilara fazlasiyla tolerans ve hosgoru gosteriliyormu, yerli futbolcularimiza ayni tolerans veya hosgoru gosteriliyormu, Saidi, Diallo, Sylla duzeyinde kadromuzda veya Turkiye’de (2. Lig dahil) yerli futbolcular yokmu, vs, vs. vs…

Bakin kadesim, ben kadro falan yapmiyorum ve bu isleri uzmanlarina birakma taraftariyim, ancak bazi gercekleri gormemezlikten gelelim demek degildir…

Ayrica, ben yabanci futbolculara da karsi degilim. Sadece benim kotumden daha iyi olmali dusuncesindeyim.
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle K
Alt 07.05.2008, 15:40   #68
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle K

Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sedatın sakatlanmasından sonra yerine alınması gereken oyuncudan bahsetmişiniz yerine bi oyuncu alındı; "saidi".. bu oyuncu konusunda hem fikiriz, bence saidi pek kaliteli bi oyuncu değil zaten Bülent Uygunda çok maçta mecbur kalmadıkça oynatmadı saidiyi, elinde pek bi seçenek kalmadığı için zaman zaman onu zaman zamanda onuru oynattı.. bana kalsa onur oynasın lakin onlarla iç içe olan hocamız olduğundan kararına saygı duymak zorundayız.. Murat sakat olmasa idi muhtemelen saidi yedek kalacaktı diğer maçlarda olduğu gibi.. yani burada yabancı hayranlığından bahsetmek biraz güç olsa gerek.. diallo konusunda ise bence diallo ligimizin en kaliteli defans oyuncularından biri, siz beğenmeyebilirsiniz ama sivasım insanının büyük bi çoğunluğu oyunundan memnun diallonun ve ben bu oyuncunun bizlere daha çoook yararlı olacağını düşünüyorum..

siz hep defansın kötü olduğundan dem vurmuşunuz bende sezon boyu hep defansımızın mükemmel olduğundan söz ettim herkese.. bi ara art arda oynadığı 8 maçın 7 sinde gol yememe başarısı dahi göstermişti, unutulmamalı ki bu defans ligin büyük bi bölümünde ligin en az gol yiyen takımı idi, an itibari ilede en az gol yiyen ikinci takımı... hemde gs ve fb den iki maçta 9 gol yemesine rağmen,murat ve sedat takıma döndükten sonra defansta hiç bi sorun kalacağını zannetmiyorum...

sylla ve devran konusuna gelirsek, devran ligin ilk yarısında en beğendiğim oyuncularımızdandı muhteşem maçlar çıkarmıştı ama ligin ikinci yarısı için aynı şeyi söylemek doğru olmaz oynadığı maçlarda tanınmaz halde idi bence, sylla ise oynadığı maçlarda mükemmele yakın oyadı diyebilirim.. ayhanın attığı golden bahsetmişiniz lakin sivasım bu maçta tek ön libero oynamadı, neden oynamadığını sorduğunuz devranda sezerde sahada idi o golde, tamam ayhanın şutunun önünde yoktu sylla ama ben sezeride devranıda göremedim orada.. kaldıki yabancı hayranlığından söz etmenize rağmen sezer ve devranı oyunda tutan bülent hoca oyundan sylla yı aldı.. bu sanki iddanızla çelişiyor.. saygılar sunarken "balili olsa idi şu an şampiyonluk kutlamaları yapıyor olacaktık" iddamı yenilemek istiyorum..
Tesekkur ederim,
Saygilar benden