Bu arada bazı densizler Volkanı suçlarlar (SİLİNDİ) top boyunuzu geçti siz napardınız he bana cevap verin. . Doğru konuşun maçı doğru düzgün izleyin. Yorumlarınıza dikkat edin.
Bu arada bazı densizler Volkanı suçlarlar (SİLİNDİ) top boyunuzu geçti siz napardınız he bana cevap verin. . Doğru konuşun maçı doğru düzgün izleyin. Yorumlarınıza dikkat edin.
Bu nasıl bir kelime ya densiz falan ? sen kimsin arkadaşım yorum yapanlar hakkında densiz vs.. kelime kullanıyorsun sivassporda oynuyor diye kusura bakmada kimseyi sırtımızda taşıyamayız herkes hatasını haddini bilecek ve ayağını denk alacak biz bişey söylemeyelim siz bişey söylemeyiz orası çiftlik değil benimde emeğim var onunda emeği var kusura bakma ama kullandığı kelime ağır bir kelime dikkat et yorum yaparken kullandığın terimlere
Aydoğan58 ettiğin laflara dikkat et iştersen. Ama haftaya bu lafları sana yediririm. Bu sözler hiç yakışmıyor sizlere. Tevbestağfurullah. Yaw bir maçta yenildik şu sözlerinize bakın. Birde Volkanı kötülemeleri yokmu. Geç o zaman sen kaleye seni görelim. Halen Volkanı suçluyorsun. Volkanı kendi yerine sok seninde boyunu aştı top sen nasıl edicektin nasıl tutucaktın beyefendi. Biz ölümüne Sivaslıyız sizin gibi taraftar değiliz biz. Haftaya göstericeğiz size. Umutsuzluk yapmayın hemen daha önümüzde bir maç var. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu maçı hrıstıyanlara satmıycağız.
Hakkınızı helal edin biraz ağır kelime kullandım özür dilerim kardeşlerim. Ama durduk yere Volkanı suçlamaları deli ediyor beni. Maçı izleyinde öyle yorumunuzu yazın. Madem beğenmiyorsunuz geçin siz kaleye sizi görelim.
Burda Volkan'nın Hiçbir hatası yok.Adamı birkaç hafta önce kiralayacağız diyorsunuz sonra maça direk çıkartıyorsunuz.adamın morali tabi bozuk olur.suç volkanda değilki antrönörlerimizde.Ama ben volkanı yinede tebrik ediyor.her zaman yanındayız volkanın.
sucu onda bunda degil önce uygun beyde bulalim!!!!!
sen git iyi oyunculai sat onun yerine yerini tutamiyan artiklari topla ve takima kayna$tir ondan sonrada maci almaya kalk,,,
ÜZÜM ÜZÜME BAKA BAKA KARALANIRMI$bu bir ata sözüdür uygun efendi!!!!!
transferin cok kötüydü ve bu takimin icine etin!!!!
o yedek parcasi kaleciyide def et bo$ bo$una paralarimizi götünün üstünde oturarak bankda kazaniyor.
takimda herhangi birini kaleye soksan ondan iyi topu cikarir
biz adam gibi transfer istiyoruz yoksa bizim eski futbolcularimizi geri getir ba$da cvetkhovu
Her sivassporluyum diyen yorum yazıyor hastayım bu insanlara buyur burdan yak terbiye diye bişey yok adamda yazık yazık sana yazacak bir yorumum yok utanmalısın o kelimeleri buraya sarfederken
Hakkınızı helal edin biraz ağır kelime kullandım özür dilerim kardeşlerim. Ama durduk yere Volkanı suçlamaları deli ediyor beni. Maçı izleyinde öyle yorumunuzu yazın. Madem beğenmiyorsunuz geçin siz kaleye sizi görelim.
Ben maçı seyrettim 94 dk pür dikkat ve yorumumuda yazdım aslanlar gibi ama ben maçı at gözlüğü ile seyretmedim çıplak gözle seyrettim volkan hatalı git bak eski yorumlarıma ordan görürsün neler yazdığımı
Ben maçı seyrettim 94 dk pür dikkat ve yorumumuda yazdım aslanlar gibi ama ben maçı at gözlüğü ile seyretmedim çıplak gözle seyrettim volkan hatalı git bak eski yorumlarıma ordan görürsün neler yazdığımı
Allahumme salli... Haftaya bu dediğinize pişman olucağınıza inanıyorum.