Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Seçenekler Arama Stil

--->: YİĞİDO GENÇLİK KAYSER!
Alt 25.07.2008, 08:00   #1
inadına kayseri
Yeni Yiğido

inadına kayseri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 inadına kayseri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YİĞİDO GENÇLİK KAYSER!

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes kayseri forumunda yazdigin yoruma gelen cevaplari okudum sen dostluktan bahsetmissin ama kaysewrililer bizi düsman ilan ediyorlar birakin artik su kayseri sevdasini adamlar bizi hic cekemiyorlar ellerinden gelse bizi bi kasikta bogacaklar
kardes soyledıklerıne katılmıyorum bız dernek (cılgınlar 38)olarak ve cogu kayserili arkadaslarımızla kader bırlıgı ettıgımız arkadaslarımızla sıvasspora sıvastakı macta kayseridekı mactada elımızden geldıgı kadar centılmen bı sekılde yaklastık ve yaklasacagız forumda okudugun bı kac msjda kesın bı dılle soyluyorum o kısılere sorsan kayserisporun maclarına bıle gelmeyen kendını bılmez uc bes kısıdır bızım tek amacımız kayseri ve sıvas arasında kopmuycak bı sevgı bagı olusturmak bıze ve bızım dusuncemıze burdakı cogu sıvaslı arkadasımız destek oluyo bızler aynı destegı sıvasspor taraftarındanda beklıyoruz sunuda acık bı dılle soyleyebılırımkı kayseride bızım bu sekılde yaklasım tarzımızla cogu ınsan sıvasspora sempatı duymaya basladı konustugumuz duydugumuz ve gordugumuz seylerden bahsedıyorum en basıt ornegı sana soyle vereyım KAYSERİLILER SIVASSPORUN IKINCI MACTA BRAGAYI ELEYIP GELECIGINI VE TURU GECECEGINE CaNI GONULDEN INANIYOR VE BUNU COK ISTIYOR bız herkeste su ızlenımı yaratmayı ıstıyoruz 38/58 kardeslıgı bılmem anlatabıldımmı???aranızda bunu ısteyende olcak ıstemeyende ama dusuncelerımızı ben burda kısaca anlatayım dedım
--->: YİĞİDO GENÇLİK KAYSER!
Alt 25.07.2008, 12:30   #2
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: YİĞİDO GENÇLİK KAYSER!

Alıntı:
inadına kayseri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardes soyledıklerıne katılmıyorum bız dernek (cılgınlar 38)olarak ve cogu kayserili arkadaslarımızla kader bırlıgı ettıgımız arkadaslarımızla sıvasspora sıvastakı macta kayseridekı mactada elımızden geldıgı kadar centılmen bı sekılde yaklastık ve yaklasacagız forumda okudugun bı kac msjda kesın bı dılle soyluyorum o kısılere sorsan kayserisporun maclarına bıle gelmeyen kendını bılmez uc bes kısıdır bızım tek amacımız kayseri ve sıvas arasında kopmuycak bı sevgı bagı olusturmak bıze ve bızım dusuncemıze burdakı cogu sıvaslı arkadasımız destek oluyo bızler aynı destegı sıvasspor taraftarındanda beklıyoruz sunuda acık bı dılle soyleyebılırımkı kayseride bızım bu sekılde yaklasım tarzımızla cogu ınsan sıvasspora sempatı duymaya basladı konustugumuz duydugumuz ve gordugumuz seylerden bahsedıyorum en basıt ornegı sana soyle vereyım KAYSERİLILER SIVASSPORUN IKINCI MACTA BRAGAYI ELEYIP GELECIGINI VE TURU GECECEGINE CaNI GONULDEN INANIYOR VE BUNU COK ISTIYOR bız herkeste su ızlenımı yaratmayı ıstıyoruz 38/58 kardeslıgı bılmem anlatabıldımmı???aranızda bunu ısteyende olcak ıstemeyende ama dusuncelerımızı ben burda kısaca anlatayım dedım
kardeş bende sana katılıyorum Çılgınlar 38 ile Kayseride ki ve burdaki maçlarda çok ii diyaloglarımız oldu umarım bu hep devam edeck 3 5 tane çapulcu için Anadolu birliğini başlamadan bozmayalım bizim tek düşmanımız BİZANS tır.
Anti_Bizans
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla