Balili başarılı performansı ligin ikinci yarısında da devam ettirmek istediklerini ve transfer olmayı düşünmediğini ifade etti. Sivasspor'un etkili oyuncularından Musa Aydın da, ligin ilk yarısındaki başarılı futbollarını sürdürmek istediklerini söyledi.  
Sivasspor'un İsrailli oyuncusu Pini Felix Balili de başarılı performansı ligin ikinci yarısında da devam ettirmek istediklerini söyledi.
Antalya'da havanın Sivas'a göre çok daha iyi olduğunu belirten Balili, kamp çalışmalarının da iyi gittiğini kaydetti. Takımdan ayrı çalışan Balili, hafif bir sakatlığı bulunduğunu, iki gün sonra da takımla beraber çalışacağını bildirdi.
Balili, gazetelerde kendisiyle ilgili çıkan transfer haberlerine de değinerek, ''Şu anda transferi düşünmüyorum. Sadece takımımın başarısı için çalışacağım. Benim kafamda sadece Sivasspor'un başarısı var. Takımların transfer teklifleriyle ilgilenmiyorum. Transfer teklifleriyle kulübüm ilgilenir. Bu benim işim değil. Benim işim Sivasspor'da iyi futbol oynamak'' dedi.
Haziran ayında İsrail'de evleneceğini ifade eden Balili, Sivasspor'un şampiyon olması halinde mutluluğunun da iki kat artacağını kaydetti.
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını da onaylamadığını vurgulayan Balili, ''Bütün insanlar ve ülkeler arasında savaş olmamasını istiyorum. İnşallah bir gün savaşların olmadığı bir dünyada yaşarız'' diye konuştu.
Sivasspor'un etkili oyuncularından Musa Aydın da, ligin ilk yarısındaki başarılı futbollarını sürdürmek istediklerini söyledi.
İyi bir hazırlık dönemiyle ligin ikinci yarısını şampiyon olarak tamamlamak istediklerini kaydeden Aydın, ''Ligin ikinci yarısı daha çetin geçecek. Mehmet Yıldız başka bir takıma transfer olursa bizim için bir dezavantaj olacak. Ama onun için de yeni bir hedef olmuş olacak. Hocamız da Mehmet Yıldız'a benzer bir forvet arayışı içinde'' dedi.