mehmetsizde bu takım şampiyon olabilir!! gs forması giyeceği için üzgünüm ama sivasspor için herzaman canla başla çalışan mehmet abimizi kutluyorum, umarım çok daha güzel işler yapar...
sevgili hemşerilerim mehmetin gitmesi bizim acımızdan iyi hem para artı gelecek vadeden futbolcuları tetiştirmeliyiz bacasız sanayide futbolcu satmalıyız bakınız gecen sezon genclerde şampiyon olmadıkmı peki bu futbolculardan en az iki tanesini a takımda oynatamazmıydık hepsini har vurup savurduk o yüzden bırakın mehmeti satsınlar zaten sezon sonu serbest kalacak oda bizde ekmek yiyelim mehmet sivasspor için yaptıklarına teşekkürler yolun acık olsun
NE O ÖYLE BAYRAMMI EDİYORUZ.FLAŞ FLAŞ FLAŞ TARZINDA HABER YAPIYORSUNUZ.MEHMETİ SONUNDA VERİYORMUŞUZ OH BE ŞEKLİNDE FLAŞ VEEE MEHMET YILDIZ GİTTİ HABERİNİ ESHEFLE KINIYORUM.
NE O ÖYLE BAYRAMMI EDİYORUZ.FLAŞ FLAŞ FLAŞ TARZINDA HABER YAPIYORSUNUZ.MEHMETİ SONUNDA VERİYORMUŞUZ OH BE ŞEKLİNDE FLAŞ VEEE MEHMET YILDIZ GİTTİ HABERİNİ ESHEFLE KINIYORUM.
Kınamayı çözüm sayanlara yarın bu adam bedave giderken bende şimdi kınayanları kınayacam
yarını düşünmeyenler bugünü yaşayanlardan olmayın
bu takıma gelir lazım
çok güzel bi hava yakalamış olan Mehmet o paraya verilseydi bence dağa iyi olurdu
Adnan Polat'ta görüşme yapıldığını doğruladı. Fotomaç'ta manşete yazdı. %90 Galatasaray'da artık. Neyse bize hayırlı olsun. Buradan size bir öneri. Mehmet Yıldız'ın gitmesi dünyanın sonu değil. Bakın Kayseri Gökhan Ünal'ı sattı daha iyi bir futbolcu olan Purovic'i aldı. Ayrıca Aydın çok iyi bir futbolcu. 6 ayda çok işinize yarar. Yaser zaten bonservisiyle geliyor size. Yaser geleceğin Mehmet Yıldız'ı. Şimdiden çok iyi oynuyor. Özgürcan'da iyi bir futbolcu. Bide 3.500.000 euro'ya iyi bir transfer yaparsınız. Örneğin ; Tjikuzu'yu yada Yusuf'u alabilirsiniz.
pelincoln senın fıkırlerıne gerek yok. sen gıt yorumlarını ultraprıma grubunun forumunda yap tamammı. kendınızı ne sanıyosanız anlamadım gıttı..sız gıdın kendı forumunuzda yorum yapın ole her foruma atlayıp satasmayın bırılerıne....
su dıger takım taraftarların sıtemıze gırıp kendılerını bısey sanıpta bıze tavsıyede bulunmalarına cok sınır oluyorum. gercekten cok ıı olsalar ıcım yanmayacak..
lincoln senın fıkırlerıne gerek yok. sen gıt yorumlarını ultraprıma grubunun forumunda yap tamammı. kendınızı ne sanıyosanız anlamadım gıttı..sız gıdın kendı forumunuzda yorum yapın ole her foruma atlayıp satasmayın bırılerıne....
ben sivas'ın başarılı olmasını istiyorum. bu benim fikrimdi . hakaret etmek sadece zavallıların işidir. hakaret ederek yazı yazmışsın. ben büyüklüğümü gösteriorum ve sana hakaret ederek cevap vermiyorum.
aman aman buyuklugu yerım zaten yazdıgım msjda cevab olmuyor sız gıdın kucuk beynınızle buyuk sanın kendınızı hadı sen kendı grubuna gıt. bos yere burdakı yıgıdo hemserılerımın bos yere moralını fılan bozma. sızlerın ne amacla bu sıteye uye oldugunuzu gayet ııı bılıorum. sıvassporun basarısıda senı hıc ılgılendırmez tamammı. sen gıt kendı takımının formasını bıletını fılan al klubune katkıda bulun baska klublerın ıslerıne karısıp akıl fılan verme tamammı. o kucucuk aklınızla bıde kendınızı buyuk sanmanız yokmu... papucumun buyugu gorecez sızı bu sene sıvastaa hıc merak etmee tamammı sımdı uzaaaa bu sıtedendee bos yere kımsenın moralını bozup canını sıkmaa