giden her sevgilinin ardından
hep biz olduk el sallayan
haykırsak duyarlarmı sesimizi
hangi sevdadan galip çıktıkki
yürüyoruz sessiz ve kederli
nevizade geceleri
inletiyoruz her çıkışında
istiklal caddesini
boşuna çekilmedi bunca çile
içiyoruz gündüz gece
haykırdık duymadı ama hiç kimse
peşindeyiz heryerde
zaten aşklar hep yalan dolan
sonu hep acı hüsran
bize her sevdadan geriye kalan
sadece galatasaray
Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...!
GARDAS ÇOK SAOL TÜSEKKÜR EDERİZ AMA Ş.URFA SPOR ADINA SAYFA AÇSAYDIN DAHA GÜZEL OLURDU.. GS KİM YAW İNSANIN MEMLEKETİ GİBİSİ VARMI
selam yiğidolar ultrAslan tayfa dan semih Herkese Sevgi,saygılarımı sunarım inşallah bu hafta orada olacağız güzel ve centilmence bir maç oLur iyi olan kazansın
İNŞ BİZDE CENTİLMENTLİKTEN YANAYIZ ..........
Bu Konuda HooliganYigido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
siz böylemi misafirperversiniz bi dövmediğiniz kaldı forumda galatasaray lıları. fenerli olsa farklı olurdu eminim. sivasın soğuğu değil cehennemin ateşi olsa ferk etmez. GALATASARAY DAN BAHSEDİYORUZ boru değil.
siz böylemi misafirperversiniz bi dövmediğiniz kaldı forumda galatasaray lıları. fenerli olsa farklı olurdu eminim. sivasın soğuğu değil cehennemin ateşi olsa ferk etmez. GALATASARAY DAN BAHSEDİYORUZ boru değil.
Helel sanaaaaa
ama sokuk kar buz biziiii kemes Galatasaray sorlanmadan ALACAK bu maciiiiiiii
Hepinize İSTANBULDAN selamlar. baştan söyleyeyim ben koyu bir GALATASARAY taraftarıyım kızmak yok. hafta sonu size çok önemli SÜRPRİZLERİMİZ olacak hazırlıklı olun. sivas'a kupa ve ligde başarılar!!!