Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hakemlerle Gidiyor
Alt 23.02.2009, 12:24   #11
58K_A_L_E_L_İ58
Acemi Yiğido

58K_A_L_E_L_İ58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 58K_A_L_E_L_İ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hakemlerle Gidiyor

iyide arkadaşım hakeme bizmi diyoz penaltıyı verme diye aksine teknik heyetimiz çıkp dürüst bir şekilde sölüyor penaltıydı diye bu durum sivassporu hiç ilgilendirmez hem o lafları diyenler önce kendi geçmişlerine baksın önce kendi takımlarıyla uğraşsın bu hatalar onlara yapıldıgı zaman sesleri cıkmıyo ama sivasa yapıldıgı zamanmı cıkıyor!!!!! Çıkmasın çünkÜ

SİVASSPOR BU BAŞARISIYLA ONLARIN DİLİNİ KESER

ANTİ İSTANBUL

ANTİ TRABZON

FORZA SİVASSPOR
58K_A_L_E_L_İ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58K_A_L_E_L_İ58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2009, 12:39   #12
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Trabzon maçı(Penaltı verilmedi)- Bu posizyon yüzlerce binlerce kez izlendikten sonra penaltı olabileceği söylendi,hakem ise saliseler içinde karar vermek zorunda.Bu posizyonda hakemi eleştirmek bile doğru değil.
Galatasaray maçı(Kart itirazı)-Ümit hakeme küfür etti ve kırmızı kartı haklı olarak gördü,ondan sonra 70 milyonun önünde çıkıp; ''Ben hayatım boyunca hiç bir hakeme küfür etmedim'' yalanını söyledi,gözümüzün içine baka baka.Biz en azından yalan söylemiyoruz 70 milyonun önünde.
Bursaspor maçı(penaltı)-Hiç kimse Sedatın yaptığı harekete penaltıydı demedi,en azından ben böyle bir yorum duymadım tv kanallarının hiçbirinde.
Eskişehirmaçı(penaltı)- Bu bir penaltıydı evet,ve hakem bu penaltıyı vermiş olsa inan bana 4 Eylülde kimsenin çıtı çıkmazdı hatta hakemi takdir ederdi,ama hakem ne düşündüyse penaltıyı vermedi.

Eskişehir maçında verilmeyen penaltı dışında vermiş olduğun bu örneklerin hiç biri doğru değil.Bizim Antalya maçında kaleye giden topu eliyle kesti rakip oyuncu,posizyon hem penaltı hemde kırmızı karttı ve Antalya takımı 9 kişi kalacaktı.Bu örneği neden vermedin,hatırlarsan o maçı kaybetmiştik.Ayrıca bu millet 8-0 lık Ankaragücü-Galatasaray maçını içine sindiriyor ve onları seviyorlarda bizi sevmiyorlarsa bırak sevmesinler.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 12:41   #13
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu başlığın bir an evel silinmesini talep ediyorum.zten ulusal medya bu tuzağı kurmaya çalışıyor.maşallah sizde çanak tutuyorsunuz.aynı hata sadece bize yapılmıyor.galatasaraylı emre de kayseri maçında aynısını yaptı onada vermediler.Bu hatalar her takıma yapılıyor.kendi sitemizde kendi ipimizi çekmeyelim.
Alt 23.02.2009, 12:41   #14
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

böyle bir açıklama yazmış olmanı neden gerek duydun anlaymadım.sanki sivasa kıyak çekiliyor diyen görüşü destekler ve sivasın başarısını silen bir nalayış
sivas kötü oynasada kazanıyor.bu baskıyı kurdurup dertleri bundan sonra sivas üzerinde hakem hataları yaratarak sivası durdurma taktiği.başka türlü durduramıyorlar.sivasın hakem hatalarını görenlere sorum.trabzon,bursa eskişehir beş attıda hakemmi vermedi.beraberliğe razı oynuyorlar.eskişehiirn dış saha karnesine bir bakın.9 yenilgisi var.yani başarısızlıklarını bir penaltıyla örmek isteyenler fenerdein galatasaryın düştüğü durumdan ders alsınlar.gerçeklerini başka yerde arasınlar.sivasa sempati var.kocaelili taner sivasın şampiyon olmasını istiyorum diyorsa her halde bir bildiği var.sivasspor tüm anadolu takımlarının ortak sesidir.Türkiyenin paralarını bir takım içi boşalmış hocalara,ve oyunculara veren istanbul takımlarının kendi türk futbolcusunu kendi hocasını görmemesinin anadoluca verilmiş bir dersdir.hakem hatasını gören masumane arkadaş birazda bu milletin paralrının çarcur edilmesinin hesabını da görsün olmaz mı?
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 12:45   #15
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzon maçı(Penaltı verilmedi)- Bu posizyon yüzlerce binlerce kez izlendikten sonra penaltı olabileceği söylendi,hakem ise saliseler içinde karar vermek zorunda.Bu posizyonda hakemi eleştirmek bile doğru değil.
Galatasaray maçı(Kart itirazı)-Ümit hakeme küfür etti ve kırmızı kartı haklı olarak gördü,ondan sonra 70 milyonun önünde çıkıp; ''Ben hayatım boyunca hiç bir hakeme küfür etmedim'' yalanını söyledi,gözümüzün içine baka baka.Biz en azından yalan söylemiyoruz 70 milyonun önünde.
Bursaspor maçı(penaltı)-Hiç kimse Sedatın yaptığı harekete penaltıydı demedi,en azından ben böyle bir yorum duymadım tv kanallarının hiçbirinde.
Eskişehirmaçı(penaltı)- Bu bir penaltıydı evet,ve hakem bu penaltıyı vermiş olsa inan bana 4 Eylülde kimsenin çıtı çıkmazdı hatta hakemi takdir ederdi,ama hakem ne düşündüyse penaltıyı vermedi.

Eskişehir maçında verilmeyen penaltı dışında vermiş olduğun bu örneklerin hiç biri doğru değil.Bizim Antalya maçında kaleye giden topu eliyle kesti rakip oyuncu,posizyon hem penaltı hemde kırmızı karttı ve Antalya takımı 9 kişi kalacaktı.Bu örneği neden vermedin,hatırlarsan o maçı kaybetmiştik.Ayrıca bu millet 8-0 lık Ankaragücü-Galatasaray maçını içine sindiriyor ve onları seviyorlarda bizi sevmiyorlarsa bırak sevmesinler.

senin ağzını seveyim hemşo iyi cevap vermişin.yıllardır 4 büyükler diye anadolu külüplerini hep ezdiler Hakemle ezdiler Basınla ezdiler.Şimdi işler değişti içlerine sindiremiyorlar.O külüplerin peşinden deli gibi koşanlar var bak hala.sen boş ver kazanan her zaman sevilir.Ayrıca Sivasspora Sivaslılar yeter başka kimseye ihtiyacı yok sivasın.
Alt 23.02.2009, 13:01   #16
AmiRaLL
Yiğido

104 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 AmiRaLL Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

la gardas sen kafayi yedimmi yoksam gizli bahcelimisin ne dmeke yaa simdiye kadar sivassporumuzun hakki yenilmedimi yada diger takimlar a olmadimi boyle sacma sapan bi yazi yasmissin bide sen baski kuruyorsun su guzelim sitemizde nerde gorulmus hakamlerle bi takimin 45 puan aldigi su an cok sinirliyim ne yazacagimi bilmiorum ne demek yaa hakamlerle basligin bile cok cok ayipp site yoneticisi kardesim bunu nasil korsun yaa...zaten millet bahane arior sende onlara ortak oluorsun kardesim biz buralara birlik beraberlikle takim ruhuyla geldik hic bir hakeminde isteyerek sivasspor ve anadolu takimlarina tölarans gececigini sanmiorum lutfen yazini sil yada kendiini siteden sillll...gardasimin dedigi gibi hakem hatalariyla 10 puanimiz bagira bagira gitti ona ne dersin?????ayip yaaaa git su siteden sen sivasli degilsin ve sivassporlu hec degilsinn...ölümüne sivas Sampiyon Lider SIvasspor.Catlaaaaaaaaaaaa
AmiRaLL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 13:13   #17
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bune saçma konu bune manyak yaklaşım yok trabzon maçıymış yok galatasaray maçıymış yok eskişehir maçıymış.
biz antalayada puanımız gasp edilip liderlikden olunca hakeme federasyona saldırmakdık biz eskişehirde puanımız gasp edilince hakeme saldırmadık kayseri maçlarında hakeme sldırmadık çıktıkfutbolumuzu oynadık eskişehir attıda hakemmi vermedi ayağında çok top tutmuş çok koşmuş bizi ilgilendirmez zira sivası yenmek istiyorsan futbolcularının koşmasına grek yok birde motor takmayı deneyin ne kadar dost görünen düşmanımız varmış
hele böylesi konuları açan içimizdekileri saymıyorummm
her doğru her yerde söylenmez bazende susmayı yeğleyeceksinn zira dünya yürüyüp giden bir ilahi adalet sistemi varrr
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 13:21   #18
KaSıRGa058
Yeni Yiğido

KaSıRGa058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KaSıRGa058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim kimseye sevdirme gibi niyetimiz yok sivaslılar destek versin yeter arkadaşlar sanki onlar hiçmi puan almadılar bz liderizya onun için çekemiyolar hiç bunlarla uğraşmayalım biz maçlarımızda sonuna kadar destekleyelm arkadaşla.
KaSıRGa058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 13:23   #19
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 869 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizi çekemeyen anten taktırsın..................... ...
Alt 23.02.2009, 13:33   #20
bRsVs
Acemi Yiğido

bRsVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 651 bRsVs FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar geçen seneki Sivassporun başarısı bütüm türkiyenin taktirini kazanmıştı ve sivaslı olmayanda Sivassporu tutmaya başlamıştı fakat bu sene gerek kötü oyunla gerekte ardı ardına hakem hatalarıyla maçları kazanmamız Sivassporun sevmeyen ve nefret eden kişilerin çoğalmasına neden oldu Sivasla ilgili sözlerinden biri Sivasspor hakemlerle geldi Şampiyon olmasını istemiyorum şekildeydi bu duruma ben çok üzüldüm Dünkü Eskişehir maçı son nokta oldu nefret dahada arttı Futbolda Hakem hatalarıyla puan alan takımlar sevilmez üzerine baskı yapılır Şu an Sivasspor içinde yapılıyor.

Hakem hataları:
Trabzon maçı(Penaltı verilmedi)
Galatasaray maçı(Kart itirazı)
Bursaspor maçı(penaltı)
Eskişehirmaçı(penaltı)

Ben hata diyorum ve talihsizlik diyorum keşke verileydide böyle olmayaydı Çünkü Gerek Sivasın kötü oyunu İlerki haftalarda düşündürüyor beni Dün Tüm sitelerde ve Televizyonlarda gönderilen sorularda Sivassporun buralara Hakemlerle geldiği yönündeydi Haklılarda Üstüste bu kadar hata olursa İnsanlar tarafından Nefret oluşturur tamam biz kazanıyoruz bizim için sorun değilde Bizim dışındakilerimiz Sivassporun başarısını istemiyor Geçen sene böylemiydi.

Yorumlarınızı Bekliyorum
kimse bizi sevmek yada tutmak zorunda deqil.hakem hataları her takımda oluo bu aralar aramız ii yoksa bizimde cok yanmıstı

Etiketler
gidiyor, hakemlerle