Cevap: Hakemlerle Gidiyor
Trabzon maçı(Penaltı verilmedi)- Bu posizyon yüzlerce binlerce kez izlendikten sonra penaltı olabileceği söylendi,hakem ise saliseler içinde karar vermek zorunda.Bu posizyonda hakemi eleştirmek bile doğru değil.
Galatasaray maçı(Kart itirazı)-Ümit hakeme küfür etti ve kırmızı kartı haklı olarak gördü,ondan sonra 70 milyonun önünde çıkıp; ''Ben hayatım boyunca hiç bir hakeme küfür etmedim'' yalanını söyledi,gözümüzün içine baka baka.Biz en azından yalan söylemiyoruz 70 milyonun önünde.
Bursaspor maçı(penaltı)-Hiç kimse Sedatın yaptığı harekete penaltıydı demedi,en azından ben böyle bir yorum duymadım tv kanallarının hiçbirinde.
Eskişehirmaçı(penaltı)- Bu bir penaltıydı evet,ve hakem bu penaltıyı vermiş olsa inan bana 4 Eylülde kimsenin çıtı çıkmazdı hatta hakemi takdir ederdi,ama hakem ne düşündüyse penaltıyı vermedi.
Eskişehir maçında verilmeyen penaltı dışında vermiş olduğun bu örneklerin hiç biri doğru değil.Bizim Antalya maçında kaleye giden topu eliyle kesti rakip oyuncu,posizyon hem penaltı hemde kırmızı karttı ve Antalya takımı 9 kişi kalacaktı.Bu örneği neden vermedin,hatırlarsan o maçı kaybetmiştik.Ayrıca bu millet 8-0 lık Ankaragücü-Galatasaray maçını içine sindiriyor ve onları seviyorlarda bizi sevmiyorlarsa bırak sevmesinler.
|