Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 30.09.2005, 14:20   #11
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1331 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Yaşı orta yaş üstü insanlardan bağırmalarını zaten beklemiyoruz...Ama arada sırada alkış yapmları bile yeterli olacak...Sivastaki gençlere Sivasspor sevgisini aşılamak lazım...ARKADAŞLAR YARINKİ MAÇTA ÇEKİRDEĞE HAYIR...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2005, 14:32   #12
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben inanıyorum ki 4 Eylül de Denizli spor takımı bogulacak Birde millet konfetileri hazırlayın Kendi evimizdeki ilk maçımızda bir bayram olsun....
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
forzA Sivas
Alt 02.10.2005, 15:50   #13
MassimoMORATTi
YASAKLI ÜYE

MassimoMORATTi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MassimoMORATTi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart forzA Sivas

Konfetimi :P GÜLERİM buna sabaha kadar bizim Taraftarımızın atacağı tek şey kardeşim Cekirdek Yada pantolonları kirlenmesin diye altlarına aldıkları minder GAZATE parcası anca bunu atarlar saha
Alıntı:
ReDYiGiDo Nickli Üyeden Alıntı
Ben inanıyorum ki 4 Eylül de Denizli spor takımı bogulacak Birde millet konfetileri hazırlayın Kendi evimizdeki ilk maçımızda bir bayram olsun....
MassimoMORATTi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2005, 17:02   #14
harun.urhan
YASAKLI ÜYE

Tecrübe Puanı: 0 harun.urhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

:k6: taraftar mı güldürmeyin beni bi kere soru yalnış taraftar takımını destekleyen manasında kullanılır seyirci demek daha mantıklı soru şu şekil olmalı SİVAS SEYİRCİSİ TARAFTAR OLABİLECEK Mİ? bu konuda şuçlu olan sadece yönetim sen tut çılgınlar 50 ve 67 genç taraftara destek ver adamlara herşeeyi sagla kale arkasında ise iyi hatırlıyorum 2.liğde takıma maç kazandıran yeniçeriler grubuna stadı ateşliyen gruba sırt çevir eger yönetim böyle ateşli gruplara sırt çevirirse YAPILAN YENİ KOTLUKLARININ YANINDAKİ GÜVENLİK KOLTUGUNUN YANINA BİR DE ÇEKİRDEKÇİ YERİ YAPAR allah aşkına sivassporu seviyorsanız takıma destek verin ve.......... şunu söylüyüm taraftar her zaman haklıdır
harun.urhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2005, 17:40   #15
1984zalim58
Acemi Yiğido

1984zalim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1984zalim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben orada yoktum ondan stadda ses cıkmamışgardaşlar buda biraz sizlerin elinde arkadaş gurubunuzla gideceksiniz taraftarı ateşleyeceksiniz yani.Başka türlü olmaz .Tabi busa benim fikrim.
Alt 02.10.2005, 18:12   #16
Aturan_58
Acemi Yiğido

Aturan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Aturan_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart TARAFTAR VE SEYİRCİ ARASINDAKİ FARK

Arkadaşlar sivas seyircisi her zaman maç seyretmiştir destekleyen kısım ise belli bir grup insandır.Neden se yıllardır buna bir çare bulamadık, ama bundan sonra bu şekilde devam edeceği anlamına gelmez.Tribünleri yönlendiren kişiler bulunarak taraftarı ateşlemesi lazım Bu olayda sivasta mevcut değil en kısa zamanda bu olayı halletmeliyiz. Buyük takımlara bakıyoruz adamlar 40-50 yaşında olmasına rağmen yinede takımını destekliyor.Bunda ayıp bir durum yok herkesin SİVASSPORUMUZU DESTEKLEMESİ Lazım Çünki Başka SİVASSPOR YOKKKKK...
Aturan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2005, 20:59   #17
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen hoch

Alıntı:
harun.urhan Nickli Üyeden Alıntı
:k6: taraftar mı güldürmeyin beni bi kere soru yalnış taraftar takımını destekleyen manasında kullanılır seyirci demek daha mantıklı soru şu şekil olmalı SİVAS SEYİRCİSİ TARAFTAR OLABİLECEK Mİ? bu konuda şuçlu olan sadece yönetim sen tut çılgınlar 50 ve 67 genç taraftara destek ver adamlara herşeeyi sagla kale arkasında ise iyi hatırlıyorum 2.liğde takıma maç kazandıran yeniçeriler grubuna stadı ateşliyen gruba sırt çevir eger yönetim böyle ateşli gruplara sırt çevirirse YAPILAN YENİ KOTLUKLARININ YANINDAKİ GÜVENLİK KOLTUGUNUN YANINA BİR DE ÇEKİRDEKÇİ YERİ YAPAR allah aşkına sivassporu seviyorsanız takıma destek verin ve.......... şunu söylüyüm taraftar her zaman haklıdır
HERKES HAKKINI ALIYOR..BU SADECE BAŞLANGIÇ...TARAFTARLIKLA ALAKASI OLAMAYANLAR VE GERÇEK TARAFTARI AYIRT EDİN...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.10.2005, 16:29   #18
harun.urhan
YASAKLI ÜYE

arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın
Alt 03.10.2005, 16:32   #19
harun.urhan
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
HERKES HAKKINI ALIYOR..BU SADECE BAŞLANGIÇ...TARAFTARLIKLA ALAKASI OLAMAYANLAR VE GERÇEK TARAFTARI AYIRT EDİN...
arkadaşlar öncelikle bizim seyirci ne zaman taraftar olur biliyormusunuz?bizim sivassporun yeri 3.lig bak 2.lig degil neden biliyormusunuz maça gelen tiplere bi bakın genelde 40-50 yaş boş gezen altında dogan eski kasa veya ford eski kasa bunlar bagırmaz bunlar destek vermez bu adamların amacı sivas 2 -3 liğde takım oynacacak adam içeri güzel güzel rakısını sokacak muhabbetini edecek kafasına göre takımı asacak tutacak ---gelelim deplasmana arabaya 20 ytl gaz atacak pazar - of - erbaa - ordu - tokat - çorum - böyle yerlere hem karı düzeltmeye hem içmeye hem gezmeye gidecek maçtan haberi yok bunları çok yaşadık ÇOK YAŞADIK ARKADAŞLAR HATIRLAYIN 6-7 YIL ÖNCEYİ gene aynı tipler adamlar yerleri bile aynı bu adam sivasspora ne verir veremez çünkü kendilerine hayırları yok haaaaaaaa gelecegim nokta şu bu adamları pasifize etmek lazım harbiden takıma zarar veriyor size herkesin yaşadıgı olayı örnek veriyim 'gardaş oturun maçı göremiyok lan gedin başka yere bagırın a... koyum ' bunlarların sayısının stadda az olması için biz ve yönetim yeni nesil taraftarlara destek çıkalım '''''bizim aşkımız ne transere ''''''ne yönetime '''' bizim aşkımız bu renklere '''' benim gibi düşünenler ve yaşadıgımı yaşayanlar yazsın

bu arkadaş yazmışda ayırt edilsin diye biz arkadaşın hakkını aldıgı dedigi taraftarları ayırt eddik bunların abileri zamanında yukarda yazdıklarımı yapıyorlarlardı hatırlayın unutmayın abi allah aşkına destek verin
Alt 03.10.2005, 16:40   #20
harun.urhan
YASAKLI ÜYE

tribünde taraftarı ayırt etmek çok hatalıdır esas bu yanlış düşünceli insanlara dikkat etmek lazım o ne herkes hakkını alır o zaman sayın onur büyükdere 2 ligde maçlarını izlemeyen 1. lig maçına gelmesin abi o takımı biz verdiim bilet parası destekle 1 lige çıkardık yok öyle herkes hakkını alır kardeş