Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı
SU LAFA BAKIN YA ALLAH RIZASI ICIN BUNU BIR SIVASLI MEHMET YILDIZ ELESTIREN SIVASLILARA SOYLUYO BU NASIL BI MANTIK HEMSERIM BEN VEYA BASKALARI MEHMET YILDIZ ELESTIRIR HERKESI ELESTIRIR VE YA SEVERIZ BU FORUMUN MAKSADI KURULUS GAYESI BU ETTIGIN LAFLARA SINIR KOY ONA GORE KONUS BU TERBIYESIZLIGIN DANISKASI KURTLUK ITLIK ISINE GELINCE HERKES KENDISININ NE OLDUGUNU BILIR BEN INSANIM KENDI ADIMA ITLE KURTLA ISIM OLMAZ ANLASILAN SEN BAYA ITKE KOPEKLE YATIP KALKMISSIN....
|
Bana terbiye öğretenede bak hele.. Daha geçen gün Bülent hoca için ağza alınmayacak sözler sarfetmişti.. Ben ne konuştuğumu biliyorum.. kimseyi it yerine, köpek yoruna koymuyorum.. bize ait olan çok güzel bir ata sözümüzü yerinde oturtturdum... Mehmet Yıldız taaa 2 ligden beri bu takımı sırtlayıp getirmiş bir kardeşimiz.. eleştiren eleştirsin, ben de eleştiriyorum, 2 yarı performansında bayağı bir düşüş var.. ama burada adamı yerden yere vurmanın lüzumu yok.. BEN ORTAYA BİR LAF ATARIM ALINAN ALINIR ALINMAYAN ÇEKER GİDER.. ATLAMANA GEREK YOK..!