Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
mehmet yıldız sivassporumuzun çok önemli bir futbolcusu lütfen eleştirilerinizi seviyeli ve insaflı yapın unutmayınki sivassporumuzun bugünkü geldiği yere bu futbolcu kardeşlerimizin sayesinde geldi ve bundan sonrada bunlarla devam edeceğiz bazıları istemesede şampiyonlar liğine bu futbolcularımıza gideceğiz kimisi mehmet yıldızı beğenmez kimisi musayı beğenmez kimisi sivassporumuza kurulduğu bu güne kadar yaşamadığı altın yıllarını yaşatan bize tarih yazdıran sevgili hocamız bülenti beğenmez beyler klavye başında atıp tutmak kolay herkes taşın altına elini koymalı size kimi beğendirecekler ben şaşıyorum bunu yazanlar sivassporumuza maddi manevi destek verenler olsa sözüm olmayacak bence biz taraftarların yapacağı en güzel iş onların moral ve motifavasyonunu yüksek tutmalıyız yani eleştirilerimizi makul ölcülerde yaplım en azından şu aşamada futbolcularımızın moralini bozmayın lütfen onlarda sitemizi izliyorlar bu eleştirileri hak etmediklerini düşünüyorum Ben 55 yaşındayım sivassporumuzun kurulduğu günden bu güne kadar iyi günde kötü günde sivassporumuzun gercek bir taraftarıyım ama bazıları kadar insafsız eleştiri yapma hakkını kendimde bulamıyorum hoş görüyü elden bırakmadan sivassporumuzu cani gönülden destekleyelim sevgili gencler bir ağbeyiniz olarak diyorumki sivassporumuza sahip cıkalım
BAŞKA SİVASSPOR YOK
|
sana aynen kelimesi kelimesine harfi harfine katılıyorum bülent hoca mehmet yıldız ve musa bu takımın bel kemiği sivassporun buğünkü bu güzel durumuna en büyük katkıyı sağlayan bu üç insan sivassporumuza olduğu gibi tüm futbolcularımıza iyi günde kötü günde herdaim sahip çıkalım onların sırtında taşıdığı forma bizlerin kalbinde büyük aşk taşıyan bir değer bunun hatrına tüm futbolcularımızı daha iyi olmaları için destekleyelim moral verelim