Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı
Sizi yada Seni banlamalarını isteyen bendim çünkü hep aynı konu üzerinde mesaj atıp Sivas ve Sivaslıları aşağılıyordun. Neden olarak senin başka bir takımı tuttuğunu söylemiştim ki sen kendi ağzınla itiraf etmişsin. Bakın ben eskişehirin çok maçına gittim orda öğrenciyken öle abartı bir taraftarı yok kendi gözlerimle gördüm yaşadım. Kızılcıklı denilen bir taraftar gurubu var onlar ayakta tutuyor taraftarı ki sayıları 1000i geçmez. Geriye kalan taraftar aynı bizdeki taraftar bi fark yok yani. Isıtıp soğutup önümüze taraftar konusunu getirmeyin. Taraftar konusunda söylenecek tek şey yönetimin bu işe uzak kalması ve iyi organize bir taraftar gurubu oluşturamamasıdır. Bu ancak gençlerle olur 50 yaşındaki amcamla bu işin olmayacağını takdir edersinizki sizde biliyorsunuz. Ayrıca geçen yıl maç başı ortalama biletli seyirci sayısında Sivasspor üst sıralardaydı ki bu senede bu halimize rağmen taraftar sayısı hiçte kötü değil. Bir trabzona bakın adamların iş kötü gittimi boş tribünlere oynuyorlar. Yada fener yada gese hepsi aynı. Sizin dediğiniz gazoz ağacı o da Sivasta yetişmiyor ne yazık ki... Ha son bir rica lütfen bu kişiyi banlayın....
|
DOĞRULARI DUYMAK CANINIMI ACITTI KOÇUM. DAHA ÖNCEDE SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM İTLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ. ÇIKARIN ARTIK ŞU AT GÖZLÜKLERİNİ BEN SAPINA KADAR SİVASLIYIM VE SİVASLILARIDA SENDEN DAHA İYİ TANIDIĞIMA EMİNİM.O YÜZDEN BOŞA LAGA LUGA YAPIPTA MİDE BULANDIRMA. BAŞKA BİR TAKIM TUTMA KONUSUNA GELİNCE EVET GALATASARAY TARAFTARIYIM. SEN BU YAŞINA KADAR HANGİ TAKIM TARAFTARIYDIN SÖYLERMİSİN. SİVAS SPOR 3. 2. LİGDEYKENDE BAŞKA TAKIM TUTMUYORDUM OZAMANDA SİVAS SPOR TARAFTARIYIM DEME SAKIN BUNA KARGALARDA GÜLER DOSTUM.