Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Son Dakika!!! Hayrettin kadro dışı!
Alt 18.01.2010, 22:18   #11
cs49
Yeni Yiğido

12 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cs49 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Son Dakika!!! Hayrettin kadro dışı!

Alıntı:
izmirligardaş58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş be yazına saygı duyuyorumda sende yazarsın galiba ne bu roman gibi doldurmuşsun cnm krdşm hoca ne yapsın bak sana ne diyeceğim sana yoğurt su yağ vereceğim bana kremalı tavuk çorbası yap diyeceğim ne yapacaksın bana yalancı kremalı tavuk çorbası yapacaksın neden malzemen yokki ana malzemen yokki nasıl yapasın bak işte sivassporda böle ezbere konuşmaya gelmez bu işler her insanın karakteri birmi bu hocanınkide ayrı taktik farklı sistem farklı o adam tazı gibi 90 dakika koşan takımların sistemine alışmış ama malzeme yok malzeme hırsızı bülent uygun çalmış malzemeyi alçak uygun çorbamıza mani olmuş tavuğumuzu çalmış tmm dostum geç sen sivaslının evladını git bi selam verde al tafranı o bi jip almış ancak cumhuriyet üniversitesinde kızlara hava atar sorsana kültür bilirmi elhamdürillahı bilirmi şükrü bilirmi alex bile afaroz çıkartırken bizim bi müslüman oyuncuyu şükür ederken görmemişim boş ver hayrettin -e bişey olmaz sana bişey olmasın dostum herkes kendi avukatlığını yapar

Hoca yeni sistem kursun iyi olurda önümüzdeki 5 maçta 5 puan alamazsak o zaman görecem sistem mistem umrundamı kimsenin... Çorbayı boşver Makarna yersek yeter... Ferhat nerde sahi kaldık ona iyimi...
cs49 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
dakika, dışı, hayrettin, kadro