Petkoviç ; Misyonunu tamamladı.. Gitmesinde bir beis görmüyorum..
Aubey ; Zaten neden geldiğini anlayamadım.. Gitmesinide anlamak istemiyorum.. Yolu ve bahtı açık olsun..
Van Heerden ; Zaten biizm değildi.. Varsın bizimde olmasın..
Nabil ; Hanım evladı... Suya sabuna dokunmadan gitmeli.. Zaten görev aldığı maçlarda bile suya sabuna dokunmadı.. Antrenman havasında maçlar oynayarak bir yerlere varılmaz.. Kaldık ki antrenmanlarda bile zaman geçiriyordu çoğu zaman..
Bruno Zita ; Duygusal olmalı bu adam.. İlk onbirde başladığı bir kaç maçta fena değildi.. Yedek soyunduğunda araki bulasın.. Daha iyileri alınacaktır mutlaka..
Faruk ; kalsa da olur, gitsede..
Ferhat; kalması gerektiğini düşünüyorum.. en azından sözleşmesini tamamlamalı, olmuyorsa kiralarsın,, oda olmauyorsa gönderirsin.. Gençlere zaman ve fırsat verilmeli..
Agbetu; Apbetu'nun futboluna oldum olası ısınmadım.. Bir Sivas-Kocaeli maçı var çıplak gözle seyrettiğim.. o kadar.. kırk yılda bir iyi oynayıp bize fayda sağlamasını beklemek, kavakta hamsi avlamaya benzer..
Yasin; kalmalı mı kalmamalı mı.. Yoksa tümden silmelimi silmemeli mi.. İşte öyle bir oyuncu.. Bence kadro derinliği için kalmalı.. Belki bu yıl sıçarama yılı olur.. Hem sözleşmeside devam ediyor..
İbrahim Şahin ; hipodrumda koşan bir at olsaydı ibo vurun derdim.. EE futbolda da hep sakat olana adamada iyi gözle bakmazlar.. Anlamadığım şu.. Hani bar gazino pavyon'u olan bir şehirde top oynamış olsa, ibo kendine bakmıyor deriz, ama onlarda yok demek oluyor ki İbo müzmin sakat.. Öldürün gitsin.. pardon pardon gönderin gitsin ..

Harun ve Rahman; Sözleşmeleri devam ediyor.. Gelişimlerini görmek için en azından kiralık gönderilebilirler.. Antrenmalarda isteksiz olduklarını gördüm hep.. Amaç geldiklerinde pişmanlık varsa gönderilebilirler.. Değilse elde bir sene tutmaktan birşey değişmez...