transfer döneminde çok yoğun bir oyuncu trafiği yaşanıyorsa (birçok oyuncu alınıyor, hiç oynatılmadan satılıyor veya kiralanıyorsa) bilin ki bizim menejer iş başında
Nankör olmamak gerekir. http://www.bulentuygun.com.tr/ adamın sitesinde sivas diya bir bölüm var. Adam sivastan nefret etse veya sivaslıları sevmese sitesinde niye sivas diye bölüm ayırsın.
Tamam gecmişte kızgın olmus olabiliriz ama bize verdiklrinide unutmayalım
kardeş sivaslılar nankörlük etti, beynimden vurulmuşa döndüm diyen adamdan sivasa ne saygısı beklersin?
Arkadaşlar uygun hakkında buraya bukadar safaylar dolusu yazmak yerine sivasspora faydalı olacak konularda yorumlar yapsak nasıl olur artık ugun bizim için gecmişte kaldı sürekli gündemde tutmamızı hem bize hemde uyguna zarar veriyor şimdi transfer zamanı her yerde yigido var yaşadınız yerde takıma faydalı olacagını düşündünüz oyuncular olabilir arştırma imkanı olanlar araştırıp yönetime tavsiyede bulunabilir hep boş konuları gündemde tutuyoruz buda bizi bulundugumuz yerden bir adım ileri götürmüyor sürekli aynı konulardan sıkıldık yenilik istiyorum sanki dünyada hiç bir şey kalmamışda uyguna takılıp kalmışız
Bülent Hocamızın son dönemlerde Sivas hakkındaki sözleri hepimizi çok derinden üzsede bizler Sivaslı duruşumuzu bozmadan bize en ufak menfaati dokunan herkese yaptıgımız gibi Bülent Hocamıza da G.Antepspor'da başarılar dileriz.
ç ve dış transferde hareketli saatler geçirecek olan Kırmızı-Siyahlılar’da, Uygun’un Sivas’tan öğrencileri Musa Aydın, Sedat Bayrak ve Abdurrahman Dereli’yi almak için harekete geçtiği öğrenildi. Takımdaki bazı yabancı oyuncularla da yolların ayrılacağı bildirildi.
bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar 3 oyuncuya talipler
bulent uygun musa aydın,abdurahman dereli, sedat bayrak ı götürmeyi planlıyor zaten türkiyede futbol böyle teknik trektör nereye aynı futbolcular oraya bursaya ertuğrul kayseri ve bjk oyuncularını getirdi bulent uygunda sistemin bir parçası oldu takım takım gezer artık