Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: sivasspor incelemeleri (dar alanda uzun pas
Alt 07.08.2010, 17:17   #11
kristom
Acemi Yiğido

20 Mesajına 53 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 kristom FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: sivasspor incelemeleri (dar alanda uzun pas

iyi olocak bu sene inşallah
kristom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2010, 17:22   #12
coosivaslicoo
Acemi Yiğido

coosivaslicoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 coosivaslicoo FAZLA SÖZE GEREK YOKcoosivaslicoo FAZLA SÖZE GEREK YOKcoosivaslicoo FAZLA SÖZE GEREK YOK

la gardaş adam cırındırığını çıkarmış takımın.hele bi sezona cinconu yenerek başlayak sonrasında utanmayacanız mı????ayıp ayıp biz süperlige çıktığımızdada benzeri şeyler diyenler vardı ne oldu şimdi şekil değiştirdi al böle oldular.....
coosivaslicoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2010, 17:50   #13
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1477 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Linkte verilen blog sitesi.. Çok araştırma yapıldığı zannedilerek birçok yanlış tesbirlerle dolu yazılar var. Örneğin Ferhatın mevkisi, Diallonun sol bek oynatılması gibi... Küme düşme hakkında yapmış olduğu yorumlar biraz düşündürücü olsada kısmen doğru.. Çünkü bizim bazı mevkilerde eksiklerimiz mevcut. Ama birde bakış açımızı değiştirelim isterseniz.
Mesela Hollanda kampında benim dikkatimi çeken birşey oldu. Ne kadarda canlı performans seyretmesemde çekilen vede yayınlanan kısa video görüntülerden de anlaşılacağı üzere sahaların hepsi (hazırlık maçlarımızı yaptığımız) standartların altında küçüktü. Bunu şunun için söylüyorum. Bizim özellikle yeni transferlerimizden Ceyhun geniş alan futbolcusu. Hakeza Kamanan sprinter Erman Sprinter oyuncu tipi.. Pas yapmayı sevmeyen ve oyunu dikine seri oynayan oyuncular bunlar. Yani dar saha onların performanslarındaki yüzdeyi düşürebiliyor. Anelkayı yoyun bu sahalarda oynayamaz. Bu sadece benim naçizane tesbitim. Ama şunuda unutmayalım. Bir kaç takımın çok ciddi rakiplere karşı aldığı önemli galibiyetleri bizim lig için bir kriter olacağını zannetmiyorum. Çünkü hazırlık maçı adı üstünde. Birde Rijkard'ın dediği gibi bir sistemle oynayamıyoruz. Toplu hücum yapıyor toplu savunuyoruz. Sert ve kartlık gereksiz faullerle oynuyoruz. Bunu yabancılar biliyor ve ona göre yumuşak oynayabiliyorlar. Bu nedenle hazırlık maçlarının sonuçlarını ben şahsen hiç kaale almıyorum. Ama maksat kondüsyon ve çift kale maç olduğu için futbolcu kendine alıştırma yaparak lige hazırlanıyor.
Bu blog sitede bunlar göz ardı edilmiş. Her takıma bu ve benzeri yorumlarda bulunulmuş. Ama Bülent Uygun tespitlerinde Musa tesbitlerinde doğruluk payı göz ardı edilemez.
Taraftarlarımız hem değişik sitelerde ki bizi aşağılayıcı yorumlardan vede bu tarz tenkit yazılarında hemen fevri davranmamalı sahada takım kazandıkça bu coşkuyu kendi içimizde yaşamalı ve hiç kimse ile polemiğe girmemeliyiz.
Saygılar.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.08.2010, 20:10   #14
t.kilicer
Yiğido

t.kilicer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 t.kilicer ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar hep karamsarlar inşallah iyi olacak 2011 yılı
t.kilicer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2010, 01:43   #15
tamer_hasturk58
Yeni Yiğido

14 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tamer_hasturk58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

selam arkadaslar oncelikle. burad ligi bitirdiniz ve sivasi dusurdunuz, cunku hepimiz koln de antrenerluk kursunu bitirdik .gecmiste gs veya fb oynadik futbolu okuduk ve artik hepimiz buyuk birer hoca olduk ve sivassporu incelemeye aldik ........... vay be, ya abi bosun neden hoca aliyoz sivasin basina gecin kurtarin . yeter be , hepimiz burda yorum yapiyoz , ama topu gorsek karpuz diye yiyesimiz gelir , bu futbolcuyu begenmeyiz sun yasli buluruz . . bun agir buluruz , yeter arkadaslar yeter . sivasspor naptini iyi biliyor . peki soruyom futbol ne oyunu? cevap takim oyunu 20 tane oyuncu alsanda 100 tanen oyuncuda lasan . takim olmadiktan sonra , neye yaradi
. hocanin futbol anlayisini inceleseydin anlardin , pres , fizik gucu olan rakibe kendi sahasinda presle hataya zorlayan , orta sahada hirsli ve yirtici m,nas ve kadir keyta , ceyhun gelince zamaninda haci geldinde gs dede diyorlardi. veya bjk yusuf , fb carlos bunlarin yasi . futbolu yasmi oynuyo , tugay 37 yasinda birakti , ya arkadaslar futbol artik sistem oyunu ben uzerine bas bas diyom sivasspor super takim . onlar daha da iyi takim olacaklar inaniyom ama bizler sivasspor gonul verenler taraftar olmaycagiz, cunku transfer istiyoz ama hangimiz bir kombine bilet aldik . gardasim sivasspora guvenmiyen guvendi takimi tutsun yensede yenilsede . sivassporu destekliyen taraftar lazim bize bol keseden salayan , incelemis ,arastirmis , hadi gardesim , sen arastirman devam et ben sivasi ne arastiririm nede islerine karisirim . ben hocam , baskanimiza guveniyom, onlar isini yapsin , ben isim, turbunu doldurma k sivasporu yensede yenilsede alkislamak. futbolcum morel vermek hocam morel vermek. ,guvenmiyen ,gitsin fb, gs vey bjk tutsun . onlarin transferleri var . onlarda isimimli futbolcular bizde futbolcu gibi futbolcu var , isim is yapsaydi fb . sanpiyonlugu bursay kaptirmazdi. isim is yapsaydi arjentin mili takim sanpiyon olurdu . , yeter destek olalim artik .bekleyin gorun ondan sonra yazin . sivasin sivasspordan baska takimi yok . 1 ligde , hocam size guveniyom utandirin su yazan arkdaslari, . futbolcu arkadaslar sizde 100 /100 deyil artik,100/200 calisin cunku sizler ,guven vermiyormusunuz bazi futbol arastiranlar / mesut hocam ben size guveniyom ve futbolcu arkadaslar . sizler kendiniz guvenin kimse tutamaz sizler . allah emanet olun allah yolunuzu acik etsin saygilar tamer
tamer_hasturk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2010, 01:48   #16
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yazıyı yazan arkadaş önmeli tespitlerde bulunmuş..Bize yararlı olabilecek uyarılarda da bulunmuş..Birisi takımınız kötü dediği zaman bence oturup bir güzel düşünmek gerekiyor...Eloğlu ne transferler yapıyor biz neler yaptık?Takımımız oturmuş bir takım ama acaba lide ilk 10 a kesin gireriz diye bir hüküm verebilir miyiz?Yapılan transferler takıma cuk oturdu her maçtan puan alacağız diye konuşabilir miyiz?Acaba yapılan transferlerin kaç tabes, ilk 11 de oynayacak,kaç tanesi ilk 18 e bile giremeyecek bu konuda da kimse kesin konuşamayka gibi..Ramoviç,Letonyalı stoper ve M. Nas kesin oynayacak gibi..Pedriek yedek ,Ceyhun zaman zaman oynayacak zaman zaman da kulübe de oturacak..peki herkesin güvendiği,methiyeler dizdiği Ceyhun acaba eski Ceyhun mu;eski gücü,kuvveti var mı ,Eğer bu ligde oynayacak kapasitede ise geçen yıl devre arasında Ankaragücünden ayrıldıktan sonra kendisine hiçbir süper lig takımı talip olmadı da niçin İsveç 2. liginde bir takıma gitti?Bu soruları herkesin iyi düşünmesi gerekiyor...Ligin ilk 5 maçında Trabzon,Bursa ,G.S,gibi 3 takımla oynayacağız...İşte bu maçlarda takımımızın gerçek gücünü göreceğiz...Her şey iyi giderse övgüler yağdıracağız ama ya işler kötü giderse işte o zaman gelecek eleştirileri düşünmek bile istemiyorum...Şu bir gerçekki bu yıl takımı yine M. Yıldız,Cihan,Keita gibi oyuncular sırtlayacak ve Sivassporun gerçek durumunu yansıtacaklar...Yenilerden en çok Pedriel'e güveniyorum..İnşallah Mesut Hoca Pedriel'e çok fazla şans verir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2010, 09:53   #17
ArifŞahin
Yiğido

43 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 ArifŞahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu analizin%40'ı doru gerii yanlış, yorumlarınsa % 30 doru gerisini sallamış. ben bu kadro oturursa ki oturdu:ilk 5 (beş) garanti derim. öyle tüm kötü olasilikların hepsi sivasspora olacak ama diğer 17 takım hiç kırmızı ve de sarı kart cezalısı durumuna düşmeyevek ve de hiç sakatlanmayacak mı ???? geçen sezon fb li emrebelezoğlu, gs'den milan baroş'u sakatlamasaydı o zaman şampiyon galatasaray olurdu! bunlar boş işler ama biz sivasspor olarak ilk beşteyiz diyorum o da tevazu göstererek. saygılarla.o.arif şahin.
ArifŞahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2010, 09:54   #18
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Emeğine sağlık ..Teşekkür ediyoruz bizle bu bilgileri paylaştığın için...
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2010, 11:07   #19
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

[/B]daha futbolcuların mevkisini bilmeyen bir adamı nasıl futbol yorumcusu yaparlar anlam veremiyorum forvette sorun var diyor bence yoktur mehmet yıldız ve şuarez çok iyi kamanan nöbetçi golcü defansta hayrettin ve abdurrahman var canavar gibi birde yabancı transferi yapıldı defans harika oldu orta sahada keıta mehmet nas çok uyumlu ceyhun bu ligi iyi bilen bir futbolcu ve adının tekrar gündeme gelmesi için elinden geleni yapacaktır kalemize kaleci değil beton duvar almışız adeta bu yıl ilk besin içindeyiz ben avrupadan başarı bekliyorum inşallah avrupada büyük başarılar getiririz ülkemize dünya bizi bu yıl çok iyi tanıyacak [/B]
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 17:06   #20
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu analizi yapan yorumcu keske dünki maci izleseydi
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alanda, dar, incelemeleri, paslar, sivasspor, uzun