Cevap: sivasspor incelemeleri (dar alanda uzun pas
selam arkadaslar oncelikle. burad ligi bitirdiniz ve sivasi dusurdunuz, cunku hepimiz koln de antrenerluk kursunu bitirdik .gecmiste gs veya fb oynadik futbolu okuduk ve artik hepimiz buyuk birer hoca olduk ve sivassporu incelemeye aldik ........... vay be, ya abi bosun neden hoca aliyoz sivasin basina gecin kurtarin . yeter be , hepimiz burda yorum yapiyoz , ama topu gorsek karpuz diye yiyesimiz gelir , bu futbolcuyu begenmeyiz sun yasli buluruz . . bun agir buluruz , yeter arkadaslar yeter . sivasspor naptini iyi biliyor . peki soruyom futbol ne oyunu? cevap takim oyunu 20 tane oyuncu alsanda 100 tanen oyuncuda lasan . takim olmadiktan sonra , neye yaradi
. hocanin futbol anlayisini inceleseydin anlardin , pres , fizik gucu olan rakibe kendi sahasinda presle hataya zorlayan , orta sahada hirsli ve yirtici m,nas ve kadir keyta , ceyhun gelince zamaninda haci geldinde gs dede diyorlardi. veya bjk yusuf , fb carlos bunlarin yasi . futbolu yasmi oynuyo , tugay 37 yasinda birakti , ya arkadaslar futbol artik sistem oyunu ben uzerine bas bas diyom sivasspor super takim . onlar daha da iyi takim olacaklar inaniyom ama bizler sivasspor gonul verenler taraftar olmaycagiz, cunku transfer istiyoz ama hangimiz bir kombine bilet aldik . gardasim sivasspora guvenmiyen guvendi takimi tutsun yensede yenilsede . sivassporu destekliyen taraftar lazim bize bol keseden salayan , incelemis ,arastirmis , hadi gardesim , sen arastirman devam et ben sivasi ne arastiririm nede islerine karisirim . ben hocam , baskanimiza guveniyom, onlar isini yapsin , ben isim, turbunu doldurma k sivasporu yensede yenilsede alkislamak. futbolcum morel vermek hocam morel vermek. ,guvenmiyen ,gitsin fb, gs vey bjk tutsun . onlarin transferleri var . onlarda isimimli futbolcular bizde futbolcu gibi futbolcu var , isim is yapsaydi fb . sanpiyonlugu bursay kaptirmazdi. isim is yapsaydi arjentin mili takim sanpiyon olurdu . , yeter destek olalim artik .bekleyin gorun ondan sonra yazin . sivasin sivasspordan baska takimi yok . 1 ligde , hocam size guveniyom utandirin su yazan arkdaslari, . futbolcu arkadaslar sizde 100 /100 deyil artik,100/200 calisin cunku sizler ,guven vermiyormusunuz bazi futbol arastiranlar / mesut hocam ben size guveniyom ve futbolcu arkadaslar . sizler kendiniz guvenin kimse tutamaz sizler . allah emanet olun allah yolunuzu acik etsin saygilar tamer
|