Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..
Alt 14.09.2010, 16:54   #1
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..

Sedat Bayrak trabzonludur ama hiç kimse onun kadar nedense bu maçta 6 tane gol yedigimize üzülmemistir. O an o duygularla belki yerinde sen olsan birak formayi belkide kramponunu firlatirdin hakeme. Sedat bu takimin banko defans oyuncusudur. diallo eline bile su dökemez.

Maçi ben seyretmedim, seyredemedim. Ama sunu gördümkü özetlerden 6 golde 5 ini sol kanadimizdan yedik ve ne zaman, Ferhat çikinca. Murat berbat üstü bir maç oynadi belkide yenilmemizin %50 sadece onun sucudur ama ben Murat'a kizmiyorum, onun görevi orda oynamak degil hatta ben Murati begeniyorum üzerinde durlsaydi Murat milli takima kadar yükselir.

Bizim asil handikapimiz hiç kuskusuzki Ceyhun bencili ve beceriksizidir. Ben lig baslamadanda diyordum, sonrada dedim ve simdi halen diyorum bu Ceyhun bizi dos dogru uçuruma götürüyor. Bu adamin tüm sene oynayacagi maç sayisi belli 6, GS, FB ve BJK maçlari. Mesut hoca'nin vizyonu yok bir kaç maçlik antrenör sonrasi yok

varsin oynamasin o maçlari kayip edelim ama bizim diger Anadolu takimlarini ezip geçmemiz lazim. Bu sene lig baya zor geçecek saniyorudum yanilmisim, takimlar gerçekten çok kötü ama hepsinde daha kötü durumdayiz.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..
Alt 14.09.2010, 17:39   #2
RK sTyLa 58
Acemi Yiğido

RK sTyLa 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 RK sTyLa 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: SEDAT BAYRAK GÖNDERİLSİN..

Alıntı:
Sivaslibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sedat Bayrak trabzonludur ama hiç kimse onun kadar nedense bu maçta 6 tane gol yedigimize üzülmemistir. O an o duygularla belki yerinde sen olsan birak formayi belkide kramponunu firlatirdin hakeme. Sedat bu takimin banko defans oyuncusudur. diallo eline bile su dökemez.

Maçi ben seyretmedim, seyredemedim. Ama sunu gördümkü özetlerden 6 golde 5 ini sol kanadimizdan yedik ve ne zaman, Ferhat çikinca. Murat berbat üstü bir maç oynadi belkide yenilmemizin %50 sadece onun sucudur ama ben Murat'a kizmiyorum, onun görevi orda oynamak degil hatta ben Murati begeniyorum üzerinde durlsaydi Murat milli takima kadar yükselir.

Bizim asil handikapimiz hiç kuskusuzki Ceyhun bencili ve beceriksizidir. Ben lig baslamadanda diyordum, sonrada dedim ve simdi halen diyorum bu Ceyhun bizi dos dogru uçuruma götürüyor. Bu adamin tüm sene oynayacagi maç sayisi belli 6, GS, FB ve BJK maçlari. Mesut hoca'nin vizyonu yok bir kaç maçlik antrenör sonrasi yok

varsin oynamasin o maçlari kayip edelim ama bizim diger Anadolu takimlarini ezip geçmemiz lazim. Bu sene lig baya zor geçecek saniyorudum yanilmisim, takimlar gerçekten çok kötü ama hepsinde daha kötü durumdayiz.
sonuna kadar haklisin
zaten SEDAT BAYRAK i istemeyenler ya sedat i sevmiyor ya TRABZONLU oldu icin kinleniyorlar ama sedat SIVASSPORUN futbolcusudur ve elinden geleni zaten yapiyor
Sedat gönderilsin yazanlar zaten ya FUTBOLDan cakmiyorlar yada bos bos konusanlardan
RK sTyLa 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda RK sTyLa 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bayrak, gÖnderİlsİn, kendini, sedat, yaktı