Alıntı:
huzur58 Nickli Üyeden Alıntı
selam.güldürmeyin beni. futbol oyunu bir takım oyunudur. bu oyunda doğru oyuncuyu bulmak zaman alır. sivasspor şampıyonluğa oynadığı zaman senelerin birikimi bir takım vardı sahada neredeyse. şimdi öyle değil. yeniden bir takım kurulmalı ve bunlarda yetenekli gençlerden oluşmalıdır.saygılar
|
tesbit ve öneriniz oldukça yerindedir..buna lafım yokta,konu baslığı ''dewre arasında alınabilecekler''konusudur ..siwassporun sampiyonluğa oynayacak kadro yapısıyla ilgili bir konu değildir..zaten dewre arasında bunu yapamazsınız alacağınız futbolcu 2-3 taneyi geçmez we muhtemelen bu futbolcular kulüpleriyle sorunlu weya ise yaramayan futbolculardır..sundan medet umulurki bu tarz bir futbolcu değisik bir hawada değisik bir ortamda war olabilecek meziyetlerini belki sunabilir...sampiyonluğa oynayabilecek takım için ciddi bir bütçe ile sezon sonu alınabilecek futbolcularla bu is olabilir...buradaki yorumları kısmen okudum arkadaslar dewre arasında takımlardan ayrılabilecek futbolcuları tesbit etmisler sağolsunlar ama bir çoğu ise yaramaz...benim sivassporda ısrarla görmek istediğim iki topçu wardır ki bunlardan kaleci olan ciddi anlamda önemlidir (eski bir kaleci olarak söylüyorum) kasımpasadan yekta we fenerbahçeye transfer olan serkan kırıntılı..serkan kırıntılıyı 3 sezondur takip ediyorum..durusu yer tutusu ve refleksleriyle harika bir kaleci ..yanlıs hatırlamıyorsam ümit millide oldu..gecenlerde bir kezde a millide yedek soyundu..ben daha ankaragücünde oynarken bu adam milli olacak demistim ve iddam sudur ki volkan demirelden sonra a millinin yeni kalecisidir...yasıda 25 olması lazım..gerçi bu iki futbolcuyada ciddi teklifler götürülmezsse takımlarının bu futbolcuları kolay kolay wereceklerini sanmıyorum..Birde bazı arkadasların gökhan ünal alınabilir önerisine istinaden dün bursada yakın bir kaynaktan gökhan ünalın bursasporla anlastığını öğrendim..ne kadar doğrudur bilemem....