Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları
Alt 29.11.2010, 01:34   #1
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları

Uşan Arkadaş Araba Bozuldu 3 er 5 er Minibüslere Biniyoruz Şansımıza Isızu Geldi...60 Yaş Üstü Deplasman Arkadaşlarımızla Kareyi Oluşturduk.Kalorifer Öyle Bir Yanıyorki Sanki Dışarda Donmuş Var.Alttan Alttan Kahtalı Mıçı Nidaları.Uyusan Uyunmuyor 40 Yıl Öncenin Maçlarını Dayıların Sesinden Dinlemkten , Ayık Kalsan Kalınmıyor Sıcaktan Havasızlıktan.Arkaya Baktım Onura 5 lide 4 Tane Dayının Araya Sıkışmış Uyuyor.Aklım Kaldı Geridekilerde.Kolumuz Bacağımız Sığmıyor Koltuğa Koridora.Her Tarafımız Tutuluyor.O Arada ISUZU Mühendilerine Sövüyorum vs vs
Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları
Alt 29.11.2010, 23:31   #2
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1033 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları

Alıntı:
V1CT0RY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uşan Arkadaş Araba Bozuldu 3 er 5 er Minibüslere Biniyoruz Şansımıza Isızu Geldi...60 Yaş Üstü Deplasman Arkadaşlarımızla Kareyi Oluşturduk.Kalorifer Öyle Bir Yanıyorki Sanki Dışarda Donmuş Var.Alttan Alttan Kahtalı Mıçı Nidaları.Uyusan Uyunmuyor 40 Yıl Öncenin Maçlarını Dayıların Sesinden Dinlemkten , Ayık Kalsan Kalınmıyor Sıcaktan Havasızlıktan.Arkaya Baktım Onura 5 lide 4 Tane Dayının Araya Sıkışmış Uyuyor.Aklım Kaldı Geridekilerde.Kolumuz Bacağımız Sığmıyor Koltuğa Koridora.Her Tarafımız Tutuluyor.O Arada ISUZU Mühendilerine Sövüyorum vs vs
40 yıl sonrada sen anlatırsın o fedakar taraftarlarda zevkle heyecanla takdirle sizleri dinler
yigidolar06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
fotoğrafları, gbsİvasspor, gençlerbirliğisİvasspor, maÇ