sivasspor dusmeyecek bundan eminim ama su da bir grcekki nerede balli varsa bizi buluyor bu takimin uzerinde buyumu vardir nedir ben maci bastan sona izledim yenilmek degil biz bile yenebilirdik ama nasil oluyorsa oluyor ve yeniliyoruz bu kadar sassiz takim olmaz kufur etmek istiyorum baskasi kesmiyopr
İyi oynayıp kaybeden bizim gibi kaç takım var şu ligde acaba ? Yediğimiz goller hep şanssızlık eseri heleki serbest vuruş çok acayipti 83 de sarı kart görüyo Eneramo 92 nin sonunda serbest vuruş kullanılıyo ve hakem 1 atakta düdük çalıyo bu nasıl bi süre ayarlamaktır anlamadım gitti.
Söylemeden geçemeceyegım ben sivas ust uste cok mac kaybeder dedıgım de benı sıvaslı dusmanı gıbı tanıtanlar bana kufur edenler kayserisporu asagılayanlar ıyı bılsınler ben sivas dusmanı olsam burada vakıt harcamam sivas macına gıtmem kalben desteklıyorum ama sivasspor manisa macını kazanmazsa kesin duser. Saygılarımla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı aristo38'a Teşekkür Ediyor...
aslında rıza hocayada kızıyorum biraz kamananı eneramoyu mehmeti oyuna alıosun orta sahayı boşaltıyosun tamamen oyun 75 e gelmiş atamadıysan galip değlsen korumaya bakacaksın pedrielin yerine eneramoyu aldıysan kamananı değil keitayı alıcaksın mehmet nazıda peşine aldın zaten orta sahayı güçlendireceksin topla tüfekle hücum ediyoruz o dklarda o riskler alınmazki trabzonada böyle mağlup olduk abi sağlam oyna önce bi oyunu tut yenemiyorsan yenilme bursadada aynısı oldu hep böyle gemileri yaktığımızdan aslında mağlup oluyoruz biraz daha sağlamcı olmalıyız aşırı risk almamalıyız bazı yerlerde
yazıklar olsun ben bu takım için iki yıldır kırmadığım insan kalmadı.burdan kim seyi övmek istemiyorum mesut hoca bile yedi haftada yedi beraberlik aldı ligde kaldık. yazık 12 trilyon harcadık 5 hafta geçti 0 0 0 0 0 beştane sıfır ve rezilik var elde..................
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı doğanay1'a Teşekkür Ediyor...
mehmet yıldızla başlayan maçta 10 kişiydik. sonra eneramo girdi 9 kişi kaldık. sonra kamanan girdi 8 kişi kaldık. onlar girdikten sonra zaten oyunda bozuldu. sıradan bir adam bile mehmet yıldız kadar oynasa 2 senedir orasına burasına çarpar gol olurdu. bitmiş maalesef. artık küllü zarar.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58svsvs58'a Teşekkür Ediyor...