Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Copa America'da ilk elenen takim Bolivya !
Alt 11.07.2011, 12:36   #1
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Copa America'da ilk elenen takim Bolivya !

Bu arada Copa America'da ilk elenen takim Bolivya oldu. Pedriel ilk iki maçta forma sansi bulamadi. Son maçta 71. dkda girmis, takim 2-0 yenik iken. Ve hiç bir varlik gösterememis.

Sahsen hep söylemisimdir ve yine söylüyorum, bu oyuncudan olmaz. Tek avantaji uzun boylu ve istekli olmasi baska hiç bir futbolcu yani yok.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Copa America'da ilk elenen takim Bolivya !
Alt 11.07.2011, 13:09   #2
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Copa America'da ilk elenen takim Bolivya !

Ben suarezi beğeniyorum ceza sahası topçusu ne kanat ne forvet fm deyimiyle striker anderson vardı eskiden ona benziyor çok yönlü bir topçu değil sağ kanatta oynaması onun yararına değil zararına oldu bence
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.07.2011, 13:09   #3
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Ben arada bir maclara bakiyorumda..Ozellikle Şili Milli Takımında bir 10 numaralı oyuncu var adı Jorge Valdivia...Son yıllarda izledigim en iyi 10 numaralı oyunculardan biridir..İzleyen arkadaslar farkına varmistir..Kendisi Palmeiras'da oynamakta Sivasspor icin neden olmasin diyorum içimden...
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.07.2011, 13:12   #4
yıldızelii8
Acemi Yiğido

47 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yıldızelii8 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

seviyorum bu herifii
yıldızelii8 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yıldızelii8'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.07.2011, 13:22   #5
bucansanafeda
Yeni Yiğido

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 bucansanafeda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adamdan olmaz diyorsunuz geçen sene 8 gol 2 asist yaptı daha ne istiyonuz messimi bu adam bi sezonda 40 50 gol atsın daha ne istiyorsunuz.
bucansanafeda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bucansanafeda'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.07.2011, 13:26   #6
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

arkadaslar zaten takimin morali düsük neden daha oyuncu elestirisi yapiyorsunuz. oyunculari niye taraftarin önüne atmaya calisiyorsunuz anlamiyorum. adam iyi oynuyor ben sahsen memnunum. mehmet yildizdan süratli ve daha yetenekli. ama zayif bir noktasi var ve o ise top hakimiyetini gelistirmesi lazim. Suarez e dogru dürüst top attilarda suarez gol atmadimi?
Alt 11.07.2011, 14:03   #7
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 848 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
bucansanafeda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
adamdan olmaz diyorsunuz geçen sene 8 gol 2 asist yaptı daha ne istiyonuz messimi bu adam bi sezonda 40 50 gol atsın daha ne istiyorsunuz.
Evet 8 golün 4ünü Karabük maçinda atmisti. Cizgi önünde bulundugu için dokunmasi yetti. Adamda hiç bir yetenek yok. Yararli olsa basim üstünde yeri var ama hem yabanci kontenjani kapaniyor hem gereksiz yere para veriliyor.
Alt 11.07.2011, 14:07   #8
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar zaten takimin morali düsük neden daha oyuncu elestirisi yapiyorsunuz. oyunculari niye taraftarin önüne atmaya calisiyorsunuz anlamiyorum. adam iyi oynuyor ben sahsen memnunum. mehmet yildizdan süratli ve daha yetenekli. ama zayif bir noktasi var ve o ise top hakimiyetini gelistirmesi lazim. Suarez e dogru dürüst top attilarda suarez gol atmadimi?
Güzel Abim Cenk Tosun'a kim top attida o kadar gol atti. Adam top oynuyor ve yeteneklerini kullaniyor. Hadi Trabzon'da Burak'a çok güzel pas veren Selçuk Inan vardi tamam ama Sivasspor'da sagdan soldan top bekleyecekse beni transferin edin benimde boyum uzun iyide topa yükseliyorum hatta iyi kafa atiyorum bende top gelirse çok gol atarim.
Alt 11.07.2011, 14:14   #9
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Ayrica morallek düsük olabilir ama burdaki herkes biliyorki Mecnun baskan suçsuz, Sivasspor suçsuz. O sorusturmadan bir sey çikmaz sadece karalama yada gündemi degistirmek için yapilmis bir olay. Kimse Sivasspor'u ne düsürebilir nede ceza verebilir. Sikiyorsa Demirören ve Adnan Polati'da alsinlar içeri, ki sikenin babalaridir, taraftarlar Istanbul'u yakarlar herhalde.
Alt 11.07.2011, 14:15   #10
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kale onu golcusu baska hicbir ise yaramaz..Katar ligi,Şili,Peru,Azerbeycan,Bulg aristan gibi liglerde iş yapar burda işi cok zor
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
americada, bolivya, copa, elenen, ilk, takim