Cevap: Maçı Değerlendirelim
Istatistiklere bakiyorum mac sonunda, mac sonucuna bakiyorum..bir baglanti kuramiyorum...GS 4 sut 3 gol! Biz 12 Sut 1 gol!
Bir maci bir futbolcunun uzerine yikmak cok agir fakat maalesef Kadir Bekmezci'nin (gecen hafta IBB'de yaptigi ayni hata) kaptirdigi top ile bu maci bitirdi, direncimiz kirildi ve 30. dakikaya 2 gol veya fazlasini sigdiramiyacigimizi bircok futbolcu dusunmustur.
Ilk yedigimiz gol sans golu! Umut 100kere denesin...ancak bize atar bir tanesini. Golun tekrarinda Borjan gulmemi sagladi..Borjan'in yuz ifadesi bu golu anlatmaya yeter.
2. gol defan hatasi. Kardesim Burak bu ligin en hizli kosan ve genis alani seven forvetlerinden. Mac baslamadan once boyle futbolcuya karsi defansina tek bir sey soylersin: Rajnoch Burak ile adam adama oyna, ofsayt taktigi kullanma. Navratil sende Rajnoch'a yakin oyna bir kac adim arkasinda dur, yönun kaleye yakin olsun. Rajnoch'u gecerse, sen devreye gir..! Baktin gidiyor son adam degilsen dusur..Sari karta razi ol...
3. Gol bir alistigimiz bir Kadir hediyesi. Sagolsun yilbasi da yaklasti, guzel bir hediye oldu.
Erman ilk yari buldugu o 2 pozisyonu (basit olanlari) gole cevirseydi, GS'yi 4 Eylul'un cimlerine gomerdik!
Hoca'ya ne diyecegimi sasirdim. Hata yapani cikardi..O da sasirdi..Ugur hata yapti cikti, Kadir hata yapti cikti..son umut diye Abdulkadir'i koydu fakat boyle bir macta bu oyuncu kazanilmaz, adeta onu ölume gondermek gibi birsey!
Sen haftalardir guvenmedigin bir futbolcuya 3-1 yenikken ve takim atak yapamiyorken ve lidere karsi oynadigin sirada oyuna sokarsan o oyuncuyu kayip edersin..bu herzaman boyle olmustur ve olacaktir...Ancak filmlerde olur o bekledigin mutlu sonlar...