Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğido Kasımpaşa'ya Karşı
Alt 11.08.2013, 01:54   #32
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Yiğido Kasımpaşa'ya Karşı

Slvasspor cok mukenmel top oynadı cok hızlı paslasan klas hareketler cok guzeldı skora takılmayın tek eksık forvettı utaka oynarsa hallolur..bırde defansın sag bekte sorun vardı adamlar 3 kere geldı cok baskılı oynadık golcumuz yoktu bu macta ...ama sunu soyleyeyım takım oynu oynuyoruz ben cok begendım kalecımızde basıt gol yedı sag bekte cıcınyo oynamalı bıldıgım kadarıyla sag bektı.. Kamılın arkasında oynayan bekın cok ıyı olması lazım yoksa bu mac gıbı kontradan goller yerız.. Utaka ıyı golcuyse cok gol atan bır takım olabılırız ...bırde borcanda bıraz cıddı olmalı cook komık goller yedı tamam sag bek sorunlu ama cıddıyet bıraz dıyer yandan kamıl sesu cıcınyo kadır takım olarak superdık.cok hızlı paslasan takım olmusuz kasım pasa cıkamadı bile babel sag bekımızn acemılıgınden 2 kontra yakaladı ve attırdı. 3 gol kornerden sacma bır gol yedık skora aldanmayınnnn.. Takım guzel olmus utaka ve borjanın performansı lıgdekı kalıtemızı belırler bence ayrıca hakem taraflıydı bıraz bırde kasımpasa kulubunu kınıyorum sakat yıyenımı maca sokmak ıcın 15o merdıven tasıdım engellı gırısını acmayan kasımpasa kulubunu şiddetle kınıyorum...
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı sivistar'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
karşı, kasımpaşaya, yiğido