Hakemler adaletli değil tamam ama bu hareket de kırmızı kartlık, itiraz edince sonuç mu değişiyor. Hakemlerin böyle kartları diğer takımlara da göstermesi gerekir o da ayrı bir konu.
bu ne yav
Hala ders almadınız mı
Yoksa birilerine bir mesaj mi yollamaya çalışıyorsunuz
Da costaya helal olsun demeye başladım
Adam 6 maç ceza almak için 90 dknın bitmesini bekledi
Gollük pozisyonu önlemek için arkadan takarsın ayağını görürsün anlarım da
Kaç maçtır itirazdan forma çıkarmaktan kart görüyoruz
Yönetimin buna bi el atması lazım
Ya bir sorun varsa dinleyip çözmesi lazım ya da lakayt bir durum varsa da gereken ceza verilmeli
al sana KIRIMIZIIII....
keske önce görseydin bunu cünkü sen Futbolcu deylsin!!!!
sen ancak KARATECI olacaksin!!!
önce senin ayaklari rakip oyuncu kafada ne is var?? birde sari sana yetmiyo Hakeme tekme atiyo ve Krimizi yedi....
kadir kardeşim eğer beni okursan ALLAH ını,peygamberini ,kitabını seviyorsan ,yönetim sezon sonu sana 50 trlyonda verse çek git ,bugüne kadar yaptığın hizmetler için teşekkürrederimde artık olmuyor ,tatlı tatlı birbirimizi kırmadan ayrılalım,pozisyonda faul bile yok ,bazı arkadaşlar izlemeden yazmış sanırım,kimsenin kafasına tekme filan yok,top suratına çarpıyorda ,velevki hoca görmedi yada görmek istemedi sarı verdi,itiraz etmenin sana ve takıma kazandıracağı ne vardı acaba?,hakemlerin üstümüze oynadığını bu takımın kaptanı olarak senin daha iyi bilmen lazım,geçen sezon ve busezon yaptığın abuk subuk hareketlerden ,sivassporun katbettiği puanların haddi hesabı yok,ne hakkın var böyle gereksiz kırmızı görüp takımın işini zorlaştırmaya,ne hakkın var senin yerinede diğer oyuncuları fazladan koşturmaya ,sen profesyonel oyuncusun adamlar küfretse bile sinirine hakim olacaksın ,