Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
ENERAMO kalmalı,ondan daha iyisini bulacaklarını sanmıyorum,enazından kafadan 12 puan demek eneramo ,transfer dedikoduları başladığından beri,birçok taraftar emek verip ,duydukları oyuncu adını,yada takip ettikleri beğendikleri oyuncu adlarını paylaştılar,bunların çoğunu bende begendim fiyatlarıda 400 500 bin € filan,tm elbetteki diğer büyütülmüş takımlar gibi,yada arkasında ,belediye başkanı ,çaykur,torku gibi sponsorlar olan takımlar gibi pahalı ve kaliteli oyuncu alamayızda,eğer 500 bin € dan 4 5 oyuncu alamıyorsak ,dükkanı kapatıp gidelim,sivassporun başarılı olması için ,geçmişte bastos -santos ,diallo-sylla,navratil-rada,grosecki-eneramo,daha eskiye gidersek,mehmet yıldız-gökhanbozkaya,halil-muarrem gibi birbirini tamamlıyan oyuncular alınmalı,bursadaki batalla-pinto örneği gibi ,şuana kadar yapılan transferler sivassporun derdine derman olacak transferler değil,kaleci iyi çıkarsa eyvallah,iyibir sol açık ,önlibero,hızlı ve güçlü, ayağında top tutan forvet alınmadığı müddetçe ,sivasspor transfer yaptı demem,busezon diğer sezonlara göre daha zor geçecek,4 büyütülmüşlerle anadolu takımları barizşekilde ayrılacak,rakibimiz olan takımlar yoğurdu bile üfleyerek yiyor,bizim yönetim bize bişey olmaz diye böyle vrdumduymaz davranıp ,oyalıyıp,eveleyip geveliyip,transferi bitirdik ,hele bi devre yarısı olsun bakarız derlerse ,sivasın düştüğü yıl olur umarım taraftarı dinleyen olur .
|