Cevap: Maçı Değerlendirelim
Hepimiz çok stres yaşadık,11-11 oynanırken bu maçı kaybeceğimizi hiç düşünmedim,ancak bağıra bağıra ben kırmızı görecem diyen yğit atılınca ve rize golü atınca umutsuzluğa düşmedim değil,2.golü atınca heralde goool sesini mahalle duymuştur,neticede mutlak kazanmamız gereken maçı zorda olsa kazandık,mesut hocanın kadrosusunu beğendimde ,oyuna müdehaleleri okan gibiydi,yiğiti oyundan almalıydı,texserayı niye aldı onu anlamadım,maçta koşu rekoru kırmıştır heralde,oyuncularımızın hepsine teşekkür ediyorum,özellikle j.boye,atıf,cicinyo,mehdi maça ağırlığını koydular,nerde osmanlı maçı,nerde rize maçı,takımın mücadele isteği ,ilerki haftalar için beni umutlandırdı,taraftarlarada destekleri için teşekkür ederim,geçte olsa şehirin bütünleşmesi,bu ligden düşmeyi kabullenmemesi iyi,son haftaya kadar bu mücadele sürecek,umarım bu galibiyet seri galibiyetlerin ilk adımı olur ,bir sözde yiğit,beykan,ziyaya söylemek istiyorum,adam gibi oynayın ,azdaha hatalarınız bizi mağlup ettiriyordu,hakem bizim meşhur listemizin enbaşında gelen uğursuz ,meymenetsiz hakem,ufak ufak sivassporu çaktırmadan doğramaya çalıştı ,anlamadıım şey ,nerde sivasspora uğursuz gelen nerde hakem varsa maçımıza veriliyor ülkede başka hakemmi kalmadı yaw
|