Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2016, 23:29   #61
Accaip058
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Accaip058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bir takım nasıl küme düşürülür...
1.Transferden anlamayan yönetim
2.İlk geldiği maçı kazanıp diğer maçlarda asıl başarısızlığını gösteren teknik ekip...
3.Ruhsuz futbolcular
4.Penaltı kaçırmalarına,Boş kaleye atamamalarına rağmen yinede futbolcuları pofpofluyan biz BÜYÜK SİVASSPOR TARAFTARI...

Düşeceksek mesut bakkal düşürmesin...Acilen başkanın kovması lazım.Bir teknik direktör,2 haftadır ancak bu kadar takımın puan kaybetmesine neden olur...Soyadının hakkını verdi...Bakkal hesabı ancak böyle olur...
Accaip058 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Accaip058'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2016, 23:32   #62
midfielder7
Acemi Yiğido

46 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 midfielder7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mesut hocaya iyi dedik hoş dedik ama 2 haftadır hasan kabze ve i.akın hamleleri işin suyunu çıkardı kabze şu durumda en fazla 15-20 dk'lık sürede oynayabilecek sıkışan oyunda sağdan solda ya da cehpheden gelecek bir topu indirsin diye ancak oyuna alınabilir ama izliyoruz cepheden gelen hiçbir topa çıkamıyor stoperler çok rahat çıkıp vuruyor topa texeria kısa olmasına rağmen çok daha iyi sıçrıyor ve çok daha haraketli bugün texeira ile başlasa rakip savunmayı hataya sürükleyecek koşular ile ortasahadan gelen adamlara boşluklar yaratablirdi 35-45 arası soldan gelmeye başladık ümit gördü durumu hemen 2.yarıya 2 değişikle başladı hocalık budur işte bizde daha 35lik adamlardan medet umuyoruz kabzeye kızmıyorum suç onda değil bu yaşta en fazla bnları yapabilir yazacak çok şey var ama ne desek boş bütün rakiplerimize yeniliyoruz hayal kurmanın anlamı yok artık
midfielder7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı midfielder7'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2016, 23:34   #63
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mahoi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ABDULLAH ABİNİDE SENİNDE CANIN CEHENNEME BELLEMİŞSİNİZ TARAFTAR GELMİYOR GERİ ZEKALIMISINIZ SİZ YA YADA KAFA DOLDURUYORSUNUZ.TARAFTAR NE İZLEMEYE GELECEK BASİRETSİZ FUTBOLCULARIMI OYUNA HAMLE YAPMAKTAN ACİZ HOCAYI MI.SENİN TUZUN KURU HERHALDE SİVASTA İNSANLAR GEÇİM DERDİNDE HEMŞERİM BUNA RAĞMEN YİNE İYİ TARAFTAR GELİYOR.BİZ BU TAKIMIN TAKIR TAKIR FUTBOL OYNADIĞI YILLARIDA GÖRDÜK.İNSANLAR ZEVK ALMADIĞI OYUNU İZLEMEYE GELİRMİ İNSANLAR ENAYİMİ MERSİN MAÇINI İZLESEM NE OLUR İZLEMESM NE OLUR.İZLEMESN DAHA İYİ OLUR EN AZINDAN MORALIN BOZULMAZ.ONUN İÇİN HİÇ KİMSENİN TARAFTAR GELMİYOR AZ GELİYOR DEME HAKKI YOKTUR ÇIKACAKSIN ASLANLAR GİBİ OYNAYACAKSIN BAK TARAFTAR GELİYOMU GELMİYOMU.
aynen öyle abicim artık millet gözünü açsın ya hafta içi Galatasaray Akhisar maçına gittim gs nin taraftarı kalkıpta tezehürat yapmadı stad mükemmel iki yüz kişi karşılıklı geçip bağırsa ambiyans oluşuyor ama senin dediğin gibi millet işkence izlemeye gelmiyor gelmezde abicim .

erdalla farukla oturup kahvede okey oynayacak yaştaki adamları futbolcu diye yutturmaya çalışırsan kimse yemez bunu ...

sorun kesinlikle hocada değil ben değişmeyen neler onlara bakarım yönetim ve futbolcular mesele burda ...ancak yönetim bugüne kadar çok güzel politikalar güttü (!) bundan sonrada bırakıp kaçmak yok ...

yazılacak çok şey varda ahhh ahhh ...
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı stain'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2016, 23:40   #64
Atillaonen
Yeni Yiğido

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Atillaonen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçı kaybetme nedeni sahada olan ve kafasında ligi bitirmiş olan ruhsuz topçular ve bizi ince ince kıyan Kayserili hakem, Trabzon olsa şimdi medya çalkalanırdı, ama bizden çıt yok.
Atillaonen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Atillaonen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2016, 23:47   #65
kagansenbas
Acemi Yiğido

41 Mesajına 58 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 390 kagansenbas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu haftaki futbol kimseyi tatmin etmedi. Hocanın da yanlış kadro seçimi ve hamleleri mağlubiyeti getirdi. Daha 10 hafta var herşey değişir ama umutlar azalıyor. Futbolcuları tel tek eleştirecek donemi çoktan geçtik. Ne yaparsak takım için. Artık taraftarı da maça çağırmazlar çünkü taraftara bir hediyeleri olmuyor. İnsanlar söylenerek çıkıyor stattan. Söylenecek çok şey olmasına rağmen artık sadece Sivasspor diyerek susuyoruz üzülüyoruz. Bu formanın hakkını vermeyenin Allah belasını versin... İzlemeye desteklemeye devam ama umutlar tükeniyor...
kagansenbas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kagansenbas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.03.2016, 23:51   #66
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ümit'in fendi Mesut u yendi...Ben takıma ilk geldiğinde de Sivassporun ilacının Mesut Bakkal olmadığını;Çünkü bu takımın beraberliklerle değil,hücum futboluyla ligde kalacağını yazdığım mesajda söylemiştim...Mesut Bakkal bundan sonraki maçlarda süper hocalık yapar;her maçı kazanıp ligde kalır ;büyük bir futbol mucizesine imza atarsa ben de efendice Mesut Hoca dan özür dileyen bir başlık bile açabilirim...Geçen haftaki maçtan sonra Etzaz Hussian gibi 22 yaşındaki bir oyuncuyu bütün lig maçlarında bu yılda Avrupa ligi maçlarında oynatan Molde takımının hocasının istafa etmesi gerektiğini söylemiştim...Çünkü Hussain bizim takımda yedek kalıyor hatta bugünkü maçta 18 e bile alınmadı..Hussain in yerine oynattığı oyuncular adeta sahada döküldüler.....Hele 2 haftadır Teixeria'ya yaptığını hepimiz biliyoruz...Ben Mesut a da kızamıyorum çünkü adamın kapasitesi bu...Mesut Bakkal bu zamana kadar sadece ilk antrenörlük yıllarında GB. kazandığı bir lig 6. lığı var..Vizyonu dar bi hoca..Kolay kolay genç oyuncu oynattığı,ortaya çıkardığıda hiç görülmemiştir...Düşünün uzun zamandır takımda oynamayan İ.Akın,Adem gibi oyuncuları kurtarıcı diye sahaya sürüyor.....Takımda ilk geldiğinde yeni hoca motivasyonundan dolayı bir canlanma oldu hepsi o kadar.....Mesut Bakkal şanslı da bir hocadır bakarsınız üst üste maç bile kazanabilir..Ama umarım bu kaybedilen puanları ilerki maçlarda aramayız..Adam ne kadar sağlamcılık yapıyor;geçen maçta 1 puana resmen yattı;bu hafta da aynı taktikle oynadı ama papaz pilav yemedi...Olan da sivasspora oldu...Sivassporun 3 puanlara ihtiyacı var;Mesut Hoca hala beraberlik peşinde...Bu maçlardan 3 puan alamazsak ilerdeki Bursa,Başakşehir,bjk,Fb ,Trabzonspor maçlarından nasıl 3 puan alacağız...Bizi ligde bıraktığı sezon 6 beraberlik ve hükmen Ankaraspor galibiyetiyle ligde kalmıştık..Şu anda da takımın galibiyete ihtiyacı varken hala tek forvet ve sıkı savunmanın mantığı nedir...Son maçta İ.Akın ve Adem i oynatıp Texieria yı son 15 dak. da oyuna almanın mantığı nedir...Elinde 22 yaşında Hussain,24 yaşında Texeria gibi hücum özelliği olan oyuncular varken hala Hasan Kabze ile maça başlamanın anlamı nedir...Senin 3 puana ihtiyacın varken 2. yarı Teixeria yı oyuna alıp neden çift forvete dönmezsin Mesut Hocam...Rakibi 2. yarıya 2 oyuncu ile başlayıp maçı alacağım mesajı verirken sen aynı oyuncularla oyuna devam etmek sana ne kazandırdı...Biz burada boş boş konuşuyoruz...Haftaya Kasımpaşa maçı belki de M.Bakkal ın son maçı bile olabilir..Ama Mesut Hoca şanslı hocadır derler bir de bakarsın tesadüfü bir golle maçı alır yoluna bir müddet daha devam eder..İşin lamı cimi kalmadı...Takım malesef dibe doğru çökmüş durumda...Umarım Mesut Hoca ile yollar en kısa zamanda ayrılır..Düşeceksek seneye de bu takımı çalıştıracak bir hocayla şerefimizle maç kazanarak düşelim diyorum..Bu aşamada Osman ÖZKÖYLÜ bile Mesut BAKKAL dan sivasspora daha faydalı olur...Malesef Mesut Hoca son 2 maçta çıkardığı kadroyla oyunu okuyamama ve zamanında gerekli değişiklikleri yapamayarak kendi ipini ve sivasspoun ipini de çekmiştir..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2016, 23:59   #67
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne diyorsunuz kardeşim.Şu ligin en çok taraftarı olan takımlarından Sivasspor.Bugün tartışılacak en son şey bu.Bugün bu muhteşem taraftarı
yönetimin nasıl salak yerine koyduğunun tartışılması gerekiyor.
Burada bulunduğum süre içerisinde açmış olduğum konuların geneli taraftar ağırlıklıdır...Bu konuda siz saygıdeğer Sivas halkına nacizhane çağrılarda bulundum..Bursaspor taraftarı olarak olması gereken konumumuzu Sivasspor tribününe lanse etmeye çalıştık...''En çok taraftarı olmak '' emin olunuz Sivassporum için en çok istedğim olaydır...Fakat bu söyle şu durumda pek mümkün görünmüyor...
Alt 05.03.2016, 00:00   #68
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mactan önceki yorumumdu. sadece 1 tsk almis. olsun sorun degil. o arkadasa bende buradan tsk. ediyorum.
bir insan tuttugu takimin kazanmasini ister ama bu gercekleri görmeye engel olmamali. malesef buradakilerin cogu hep hayal satayorlar, insanlari kandiriyorlar.
neyse, pes etmek yok.. son duraga kadar devam... artik neresi olursa..
Kendinle çelişkiye düşmüşün..Bizde pes etmek yok,yola devam babında hep Sivasspor kazansın istiyoruz..Bak sende hayalperestsin '' Neyse pes etmek yok,son durağa kadar devam''
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.03.2016, 00:00   #69
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ümit'in fendi Mesut u yendi...Ben takıma ilk geldiğinde de Sivassporun ilacının Mesut Bakkal olmadığını;Çünkü bu takımın beraberliklerle değil,hücum futboluyla ligde kalacağını yazdığım mesajda söylemiştim...Mesut Bakkal bundan sonraki maçlarda süper hocalık yapar;her maçı kazanıp ligde kalır ;büyük bir futbol mucizesine imza atarsa ben de efendice Mesut Hoca dan özür dileyen bir başlık bile açabilirim...Geçen haftaki maçtan sonra Etzaz Hussian gibi 22 yaşındaki bir oyuncuyu bütün lig maçlarında bu yılda Avrupa ligi maçlarında oynatan Molde takımının hocasının istafa etmesi gerektiğini söylemiştim...Çünkü Hussain bizim takımda yedek kalıyor hatta bugünkü maçta 18 e bile alınmadı..Hussain in yerine oynattığı oyuncular adeta sahada döküldüler.....Hele 2 haftadır Teixeria'ya yaptığını hepimiz biliyoruz...Ben Mesut a da kızamıyorum çünkü adamın kapasitesi bu...Mesut Bakkal bu zamana kadar sadece ilk antrenörlük yıllarında GB. kazandığı bir lig 6. lığı var..Vizyonu dar bi hoca..Kolay kolay genç oyuncu oynattığı,ortaya çıkardığıda hiç görülmemiştir...Düşünün uzun zamandır takımda oynamayan İ.Akın,Adem gibi oyuncuları kurtarıcı diye sahaya sürüyor.....Takımda ilk geldiğinde yeni hoca motivasyonundan dolayı bir canlanma oldu hepsi o kadar.....Mesut Bakkal şanslı da bir hocadır bakarsınız üst üste maç bile kazanabilir..Ama umarım bu kaybedilen puanları ilerki maçlarda aramayız..Adam ne kadar sağlamcılık yapıyor;geçen maçta 1 puana resmen yattı;bu hafta da aynı taktikle oynadı ama papaz pilav yemedi...Olan da sivasspora oldu...Sivassporun 3 puanlara ihtiyacı var;Mesut Hoca hala beraberlik peşinde...Bu maçlardan 3 puan alamazsak ilerdeki Bursa,Başakşehir,bjk,Fb ,Trabzonspor maçlarından nasıl 3 puan alacağız...Bizi ligde bıraktığı sezon 6 beraberlik ve hükmen Ankaraspor galibiyetiyle ligde kalmıştık..Şu anda da takımın galibiyete ihtiyacı varken hala tek forvet ve sıkı savunmanın mantığı nedir...Son maçta İ.Akın ve Adem i oynatıp Texieria yı son 15 dak. da oyuna almanın mantığı nedir...Elinde 22 yaşında Hussain,24 yaşında Texeria gibi hücum özelliği olan oyuncular varken hala Hasan Kabze ile maça başlamanın anlamı nedir...Senin 3 puana ihtiyacın varken 2. yarı Teixeria yı oyuna alıp neden çift forvete dönmezsin Mesut Hocam...Rakibi 2. yarıya 2 oyuncu ile başlayıp maçı alacağım mesajı verirken sen aynı oyuncularla oyuna devam etmek sana ne kazandırdı...Biz burada boş boş konuşuyoruz...Haftaya Kasımpaşa maçı belki de M.Bakkal ın son maçı bile olabilir..Ama Mesut Hoca şanslı hocadır derler bir de bakarsın tesadüfü bir golle maçı alır yoluna bir müddet daha devam eder..İşin lamı cimi kalmadı...Takım malesef dibe doğru çökmüş durumda...Umarım Mesut Hoca ile yollar en kısa zamanda ayrılır..Düşeceksek seneye de bu takımı çalıştıracak bir hocayla şerefimizle maç kazanarak düşelim diyorum..Bu aşamada Osman ÖZKÖYLÜ bile Mesut BAKKAL dan sivasspora daha faydalı olur...Malesef Mesut Hoca son 2 maçta çıkardığı kadroyla oyunu okuyamama ve zamanında gerekli değişiklikleri yapamayarak kendi ipini ve sivasspoun ipini de çekmiştir..
Mesut Hoca yanlış kişi değil geldiği tarih ve Sivassporun konumu yanlış kardeşim...
Alt 05.03.2016, 00:10   #70
Erenozdenn
Acemi Yiğido

Erenozdenn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 411 Erenozdenn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hep yazdım yine yazacağım. Düşmemizin tek sebebi, vizyonsuz yönetimdir. Hala çıkıp taraftar falan demeyin artık. Dünyanın hiçbiryerinde böyle rezil bir topluluğu kimse izlemez. Bu günlerin geleceği kaç senedir belliydi. Hala inanmak istemiyoruz ama Eskişehir maçı sonrası zaten düşmüştük. S.çtık, sıvama aşamasındayız sadece.
Son bir şey, Allah rızası için biri gidip şu hocalık yapamayan sözde hocaya söylesin, I. Akını görmek istemiyoruz artık. Oynayacaksa da açıklama yapsınlar, bizim göremediğimiz özelliklerini açıklasınlar.
Beddua etmeyi sevmem ama, kimin ne kadar emeği varsa Sivasspor'un bu hale gelmesinde, hepsinin Allah belasını verir umarım.
Erenozdenn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Erenozdenn'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı