Alıntı:
mahoi Nickli Üyeden Alıntı
ABDULLAH ABİNİDE SENİNDE CANIN CEHENNEME BELLEMİŞSİNİZ TARAFTAR GELMİYOR GERİ ZEKALIMISINIZ SİZ YA YADA KAFA DOLDURUYORSUNUZ.TARAFTAR NE İZLEMEYE GELECEK BASİRETSİZ FUTBOLCULARIMI OYUNA HAMLE YAPMAKTAN ACİZ HOCAYI MI.SENİN TUZUN KURU HERHALDE SİVASTA İNSANLAR GEÇİM DERDİNDE HEMŞERİM BUNA RAĞMEN YİNE İYİ TARAFTAR GELİYOR.BİZ BU TAKIMIN TAKIR TAKIR FUTBOL OYNADIĞI YILLARIDA GÖRDÜK.İNSANLAR ZEVK ALMADIĞI OYUNU İZLEMEYE GELİRMİ İNSANLAR ENAYİMİ MERSİN MAÇINI İZLESEM NE OLUR İZLEMESM NE OLUR.İZLEMESN DAHA İYİ OLUR EN AZINDAN MORALIN BOZULMAZ.ONUN İÇİN HİÇ KİMSENİN TARAFTAR GELMİYOR AZ GELİYOR DEME HAKKI YOKTUR ÇIKACAKSIN ASLANLAR GİBİ OYNAYACAKSIN BAK TARAFTAR GELİYOMU GELMİYOMU.
|
aynen öyle abicim artık millet gözünü açsın ya hafta içi Galatasaray Akhisar maçına gittim gs nin taraftarı kalkıpta tezehürat yapmadı stad mükemmel iki yüz kişi karşılıklı geçip bağırsa ambiyans oluşuyor ama senin dediğin gibi millet işkence izlemeye gelmiyor gelmezde abicim .
erdalla farukla oturup kahvede okey oynayacak yaştaki adamları futbolcu diye yutturmaya çalışırsan kimse yemez bunu ...
sorun kesinlikle hocada değil ben değişmeyen neler onlara bakarım yönetim ve futbolcular mesele burda ...ancak yönetim bugüne kadar çok güzel politikalar güttü (!) bundan sonrada bırakıp kaçmak yok ...
yazılacak çok şey varda ahhh ahhh ...