Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı
Nerden biliyorsunuz bu yönetimin yerine daha kötüsünun gelecegini ?
Belki daha vizyonlu, hedefi olan bir Yonetim gelecek ?
Neden surekli olumsuzluga endekslisiniz ?
Iste tamda bu dusunce oldugu icin Sivasspora kimse sahip cikmiyor, yaw birakin baska insanlarinda önünu acin onlarda ekmek yesin.
|
Yoneticilik makami ekmek kapisi degil zengin ve okumus insanlarinin hizmet etme makami.. Illa ki bu isten para da kazaniyorlar kazanacaklar da tabi, ama olmasi gereken bu.. O koltuga ilk okul terk birini oturtursan IHO gibi, o adam kulubu batirir, soyup sogana cevirir..
Eger ki bana yuzde yuz biri gelecek kulubu ileriye tasiyacak diye garanti verebiliyorsan, amenna basimizin ustunde yeri var.. Ama ya gelip sirf kendi reklamini yapmak icin orda burda gevsek gevsek konusup milyonlarca transfer borcu yapip odeyemeyip, eczanelerden ilac, belediyeden de para dilenecek duruma dusersek (orduspor= nedim turkmen), o zaman bil ki o adami destekleyip oy verenlere oldugu gibi sana ve eski yonetimi elestirenlerin ne anasi kalir sayilmadik ne bacisi.. Agir oldu ama bi sivas sevdalisi olarak neyi kast ettigimi ne demek istedigimi anlamissindir.. Sunu göz onunde bulundurmuyorsunuz cunku.. Bu takim bi donem sponsor bulmakta bile zorlanmis.. Is adamlari en ufak yardimda bile bulunmaktan cekiniyorken, aynen bu adamlardan medet umup, yeni yonetim olmalarindan ve su an ki yonetimden daha iyi olmalarani istiyorsun.. Cok sey istiyorsun.. Amasi mamasi yok bu isin.. Gelecek yonetimin durust niyetli oldugunun Garantisini asla veremezsin, veremedikten sonra da kusura bakma ama benden ve benim gibi dusunenlerden koca kulubu kimseye teslim ettirmeyiz..
Derseniz ki eger mecnun baskani yonetimi sevmiyor bu is adamlari o yuzden maddi destek vermiyor.. O zaman derim ki hic mi memleket sevdasi yok bu adamlarda..
Sizin anlamadiginiz ve anlayamadiginiz, aklinizin yetmedigi su.. Transfer demek degil ki stadlar dolsun forma satislari %200 artsin.. Bizim takima cicinho gibi bi adam geldi.. Sirf cicinhoyu seyretmek icin kac kisi stada gidiyor? Demek istedigim bizim turk milletinin gozunde "yildiz" oldugu gibi "siradanlasmak"ta cok kolay..