Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Yeni futbolcular !!!
Alt 13.11.2007, 00:10   #1
Azeri_Turk
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Azeri_Turk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil Yeni futbolcular !!!

sELAM tURKIYE BEN AZERI TURKUYUM BAKUDE YASHIYORUM ! Sivassporun macina bakiyorum kardesh kibi deyecem iyi oynuyorsunuz hizli atak var amma defans cok iyi deyil benge mesala defansin anlashma problemi olduqunu dushunuyorum hatlar arasindaci (defansada ) lider olmali amma bunu sivassporda coremiyorum arkadashlar bizde azerbaycanda futbol sovetler donbeminde cok iyi olmush Banishevski Turabov Shevcenko kimi dunya unlulerini azeri futbolu yetishdirmish amma ozgur olduqdan sonra para ne biliyim devlet meraqi olmadiqi kin futbol yok omla seviyesine dushmush artiq shimdilerde 2 yol olur futbola merak var ! shimdi ben size ne anlatmak istiyorum azeri oyuncu Reshad Sadiqov 100 -100 iyi defansci bakin bolqaristan sofiyasi istedi citmedi turkliyede kayseride oynadi iyi oynadi amma malesef sakatlandi geri dondu shumdi iyi oynuyor artiq alin shu futbolcuya llahima yemin ederim o futbocu cibi defansci cox ararsiniz kardeshler bashqa futbolcularda var 17 yashli azeri futbolcular artiq cok guzel oynuyor alin 1-2 yila yildiz olur amma bunlarin azebaycanda yildiz olmasi mumcun deyil cuccu bizde parasi olan takim yok avropaya cikamiyorlar amma sizde iyi takimlar var yani sivassporum parasi bizim takimlarimizin hepisinin parasindan 2-3 defa cok siz bu 17yashli iyi oyunculari alipda sonradan avrupaya tanitip pazarlayaraq daha cok para kazanirsiniz ve komnada olaraq bashariya ulashirsiniz ! Sivasspor uqurlar !
Azeri_Turk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Yeni futbilcular !!!
Alt 13.11.2007, 00:29   #2
emresengul58
Yiğido

emresengul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Yeni futbilcular !!!

eyvallah azeri gardaşım...Ama burası taraftar forumu burdan futbolcu alamıyoruz yine de sağol verdiğin bilgiler için...İKİ DEVLETİZ AMA TEK MİLLETİZ...HEPİMİZ TÜRK OĞLU TÜRKÜZ
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk
emresengul58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Yeni futbilcular !!!
Alt 13.11.2007, 00:30   #3
Azeri_Turk
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Azeri_Turk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Yeni futbilcular !!!

saq ol kardesh ben burdan yonetmenlere sesleniyorum )) a birde allahu ekber tabi Turuk kanimizla canimizla turkuz Ataturkun dedeiyi cibi 2 devlet 1 millet !
Azeri_Turk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Yeni futbolcular !!!
Alt 04.12.2007, 14:07   #4
GAZİANTEPTEN
Acemi Yiğido

GAZİANTEPTEN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GAZİANTEPTEN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Yeni futbolcular !!!

Azeri_Turk
Gardaşım hoşgelmişin, safalar getirmişin
GAZİANTEPTEN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2007, 15:05   #5
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1142 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

bence Azeri arkadaşım sana katılmıyorum niye dersen "Abdurrahman Dereli,Sedat Bayrak,Hayrettin Yerlikaya,Murat Sözgelmez" bu isimlere dikkat et bu dörtlü bence defansı çok güzel koruyor.ama orta sahaya takviye kesinlikle lazım...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2007, 15:30   #6
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1283 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

hoş geldin gardaşim valla beni çok mutlu ediyor yabancı ülkelerden gelmeleri ama yabancı ülke demicem ÇÜNKÜ AZERBAYCAN BİZİM ÜLKEMİZ BİZİM KARDEŞİMİZ
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2007, 15:54   #7
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

hoşgeldin gardaş...kardeş ülkelerimizden gelenlerin yorum yazması mutluluk verici...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.12.2007, 17:22   #8
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

evet oalbilir bunun için diallo transfer edildi ama sakatlıklardan kurtulamadı.. azeri gençlere gelince olabilir denenebilirler diyecem.. bu istanbul takımları ve gençlerbirliği g.antep afrikadan futbolcu getiriyorlardı bu yaşlarda azerbaycandan yetenekli isimler neden gelmesin...