sELAM tURKIYE BEN AZERI TURKUYUM BAKUDE YASHIYORUM ! Sivassporun macina bakiyorum kardesh kibi deyecem iyi oynuyorsunuz hizli atak var amma defans cok iyi deyil benge mesala defansin anlashma problemi olduqunu dushunuyorum hatlar arasindaci (defansada ) lider olmali amma bunu sivassporda coremiyorum arkadashlar bizde azerbaycanda futbol sovetler donbeminde cok iyi olmush Banishevski Turabov Shevcenko kimi dunya unlulerini azeri futbolu yetishdirmish amma ozgur olduqdan sonra para ne biliyim devlet meraqi olmadiqi kin futbol yok omla seviyesine dushmush artiq shimdilerde 2 yol olur futbola merak var ! shimdi ben size ne anlatmak istiyorum azeri oyuncu Reshad Sadiqov 100 -100 iyi defansci bakin bolqaristan sofiyasi istedi citmedi turkliyede kayseride oynadi iyi oynadi amma malesef sakatlandi geri dondu shumdi iyi oynuyor artiq alin shu futbolcuya llahima yemin ederim o futbocu cibi defansci cox ararsiniz kardeshler bashqa futbolcularda var 17 yashli azeri futbolcular artiq cok guzel oynuyor alin 1-2 yila yildiz olur amma bunlarin azebaycanda yildiz olmasi mumcun deyil cuccu bizde parasi olan takim yok avropaya cikamiyorlar amma sizde iyi takimlar var yani sivassporum parasi bizim takimlarimizin hepisinin parasindan 2-3 defa cok siz bu 17yashli iyi oyunculari alipda sonradan avrupaya tanitip pazarlayaraq daha cok para kazanirsiniz ve komnada olaraq bashariya ulashirsiniz ! Sivasspor uqurlar !
eyvallah azeri gardaşım...Ama burası taraftar forumu burdan futbolcu alamıyoruz yine de sağol verdiğin bilgiler için...İKİ DEVLETİZ AMA TEK MİLLETİZ...HEPİMİZ TÜRK OĞLU TÜRKÜZ
__________________ HER GÜNÜM CENAZE
HER GÜNÜM ŞEHİT
BUNLARIN SEBEBİDİR
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...
saq ol kardesh ben burdan yonetmenlere sesleniyorum )) a birde allahu ekber tabi Turuk kanimizla canimizla turkuz Ataturkun dedeiyi cibi 2 devlet 1 millet !
bence Azeri arkadaşım sana katılmıyorum niye dersen "Abdurrahman Dereli,Sedat Bayrak,Hayrettin Yerlikaya,Murat Sözgelmez" bu isimlere dikkat et bu dörtlü bence defansı çok güzel koruyor.ama orta sahaya takviye kesinlikle lazım...
evet oalbilir bunun için diallo transfer edildi ama sakatlıklardan kurtulamadı.. azeri gençlere gelince olabilir denenebilirler diyecem.. bu istanbul takımları ve gençlerbirliği g.antep afrikadan futbolcu getiriyorlardı bu yaşlarda azerbaycandan yetenekli isimler neden gelmesin...