Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
Alt 08.01.2008, 10:12   #1
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor'a seslendi...

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor’a seslendi: Onlarla gurur duyuyoruz. Her Anadolu insanı gibi ben de şampiyon olmalarını istiyorum.

‘Sivas’la gurur duyuyorum’

Açıkça söylemek gerekirse Sivasspor’la gurur duyuyorum. Gerçekten hem Başkan Mecnun Odyakmaz, hem de Bülent Uygun gönlümün aktığı insanlar. İnşallah ikinci yarıda ‘olmaz’ denileni yaparlar. Bütün temennimiz onların başarılı olması. Her Anadolu insanı gibi ben de Sivasspor’un şampiyon olmasını isterim.
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FurkaN'a Teşekkür Ediyor...
--->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
Alt 08.01.2008, 10:31   #2
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....

evet bende okudum güzel düşünceleri için kendisine teşekkürler
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 10:58   #3
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 864 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sağolsun varolsun...... . ...
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 11:07   #4
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

Güzel temennileriniz için teşekkürler Ünal Hocam.

Ah şu gururu,
bizdeki gurursuzlar da bir nebzecik duyabilseler...!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
Alt 08.01.2008, 11:16   #5
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor’a seslendi: Onlarla gurur duyuyoruz. Her Anadolu insanı gibi ben de şampiyon olmalarını istiyorum...
sivasspor gerçekten tarihinin en güzel anlarını yaşıyor.. ülke genelinde sivasıma büyük sevgi ve sempatinin olması çok hoş bi şey.. Rabbim bozmasın inşallah.. ünal hocanında bu sözlerinde çok samimi olduğunu iyi biliyorum.. gerçekten kalbi tamiz insan belli ediyor kendini, her ne kadar bize 3 puanı vermesede konya maçında
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 11:31   #6
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 856 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

unal hocam guzel yorumlarin icin tskkurlerrrr
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
Alt 08.01.2008, 11:49   #7
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1558 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor'a seslendi...
8.1.2008

Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ilk yarının lideri Sivasspor’a seslendi: Onlarla gurur duyuyoruz. Her Anadolu insanı gibi ben de şampiyon olmalarını istiyorum.

Ünal Karaman, 16 yaşında Konya’dan ayrıldı ve neredeyse çocukken gurbete çıktığı memleketine şimdi teknik direktör olarak döndü. “Stada 50 metre mesafede otururdum” diyor Karaman... Ve devam ediyor.
Milli Takım’dayken, Sivasspor dahil bir çok Anadolu takımından teklif almama rağmen, memleketimin takımı Konyaspor’dan teklif gelince hemen kabul ettim.
‘İyi işler yaptık’
Aslında, geldiğimizde tablo hiç de hoş değildi. 16. sırada ve 4 puanlı bir Konyaspor vardı. Ve bunun üzerine 21 puan ekledik. Önce 3 puan parolasıyla işe başladık. Üzerine ölü toprağı serpilmiş, umutsuzluğun kol gezdiği, ‘Nasıl olsa bu takım düşer’ söylentilerinin dolaştığı ve Türkiye Kupası’ndan elenmiş bir Konyaspor’la karşılaştım.
‘Alternatifli kadro’
Öncelikle negatif durumu, pozitife çevirmek için işe başladık. Konya kökenli arkadaşlardan kurulu bir teknik heyet oluşturduk. Gelinen nokta, tabii ki sezon başına göre iyi. Ama bugün Kayserispor dahil, herkes ateş çemberinin içinde. Sarıyer ve Manisa örnekleri hala hafızalarda. Benim gönlüm, forma rekabetinden yana. 11 oyuncunun yanına bir 11 daha ekleyip, alternatifli ve taktiksel anlamda değişken bir takım oluşturmak amacındayım. Takımdan iyi verim alabiliyorum. Yükselişimiz sürecek, hedefimiz Avrupa Kupaları’na katılmak.
‘Can Arat çok önemli’
Transferde Fenerbahçe’den Can Arat’ı istedik. Bu konuda haber bekliyoruz. Aslında Can’ı kiralık olarak değil, en az 1,5 yıllık istiyorum. Çünkü, Can yeni sezona hazırlanma döneminde benim için çok önemli bir oyuncu olacak. İnşallah transfer gerçekleşir.
‘İlk hedef Beşiktaş’
İkinci yarıda 8 maçımız içeride ve bunların 4’ü büyük takımlarla. Alınacak sonuçlar, bizim hedeflerimiz açısından belirleyici olacak. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Ligin ikinci yarısına kazanarak başlamak istiyoruz. Stratejimiz, her hafta ileriye doğru bir adım atmak.
‘Sivas’la gurur duyuyorum’
Açıkça söylemek gerekirse Sivasspor’la gurur duyuyorum. Gerçekten hem Başkan Mecnun Odyakmaz, hem de Bülent Uygun gönlümün aktığı insanlar. İnşallah ikinci yarıda ‘olmaz’ denileni yaparlar. Bütün temennimiz onların başarılı olması. Her Anadolu insanı gibi ben de Sivasspor’un şampiyon olmasını isterim.
Tunç KAYACI

Belediye darbesi: 0-2Konyaspor, Antalya’da düzenlenen Metin Oktay Futbol Turnuvası’nın final maçında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Rakibi karşısında fazla etkili bir oyun ortaya koyamayan Yeşil-Beyazlı takım, 20. dakikada Efe’nin golüyle 1-0 yenik duruma düştü. 45’te Erman’ın penaltı golüne de engel olamayan Konyaspor, sahadan mağlubiyetle ayrılırken, turnuvada ikinci oldu. Side’deki Emirhan Spor Tesisleri’nde oynanan maçın sonunda şampiyonluğu elde eden Büyükşehir Belediye ise kupaya ulaştı.

‘Fenerbahçe bizi oyalıyor’
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Can Arat transferi konusunda Fenerbahçe’nin kendilerini oyaladığını ifade etti. Konuyla ilgili cuma gününe kadar haber beklediklerini söyleyen Dağlı, “31 Ocak’a kadar verilecek kesin kararı beklemekte ısrarlıyız. Stopere mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Tabi alternatif isimler de elimizde mevcut. Can Arat transferi gerçekleşmezse, yerine gelecek oyuncu büyük ihtimalle yabancı olacak” dedi.

Kale sorunu çözülüyor
Yeşil-Beyazlılar’ın, Sırp kaleci Damir Kahriman ile görüşmelere başladığı bildirildi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Sırbistan 1.Lig takımlarından FK Vojvodina’nın kalecilerinden Damir Kahriman’ın Antalya kampına katıldığı ve sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi. Açıklamada, 23 yaşındaki kalecinin, ülkesinin U-21 Milli Takımı’nın da kalesini koruduğu kaydedildi.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 12:54   #8
GeliyoruzTS
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 GeliyoruzTS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok merak ediyorum ilk üçe giremiyince ne yazacaksınız şu siteye..
GeliyoruzTS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2008, 12:59   #9
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1267 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

gecen sene yazdıklarımızı yazarız herhalde
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....
Alt 08.01.2008, 13:02   #10
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1212 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: Ünal Karaman'dan Sivasspor'a....

Alıntı:
GeliyoruzTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
çok merak ediyorum ilk üçe giremiyince ne yazacaksınız şu siteye..
zaten kimse biz ilk 3e giremezsek başarısız saymaz..duruşumuz yeter bizim...tarihe geçtik ...3. yılımız için büyük başarı....ama bazılarının 30 yıl önceki başarılarıyla hala övünmesi gibi biz de 30 yıl sonra bu başarıyla övünmeyecez..daha ileriye gideceğiz inşallah..