Krallara Değil Kralcılık Yapanlara
Kapansın yollarım sensiz gidersem
Son gülüşüm olsun sensiz gülersem
Kahrolayım senden başka seversem
Ecel olsun bana senden başkası
Haram olsun bana senden başkası
İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın
Bugünüm yarınım derdim kahrımsın
Değişmez kaderim alın yazımsın
Kör olsun gözlerim ele bakarsam
Sensiz olan bir tek hayal kurarsam
Ölümsüz aşkını hiçe sayarsam
İlk ve son sevgilim gerçek aşkımsın
Bugünüm yarınım derdim kahrımsın
Değişmez kaderim alın yazımsın
Ne zaman Sivassporun macını seyretsem işte bu şarkıyı söylüyorum ben inanıyorum bu takım bişeylere ulaşıcak eminim takım kötü futbol oynasada futbolcuların üstünde aşırı yük bindirilsede malum kurum kuruluş ve şahıslar tarafından inancımı yitirmedim olurda şampiyon olamazsak yinede üzülücem ama bizlerin elinden gelen bişey olmayacak imkan takımın elinde bizim isteğimizin yanında onların isteği daha fazla olmalı...Şuanki durum bana çok eskiyi anımsattı Sivasspor ikinci ligteki son 6 7 maçıydı yine bu sitede bi yazı yazmıştım içiniz rahat olsun bu takım artık 1.ligde diye gerçi yazıma ummadığım tepkiler aldım o zaman koyun can derdinde kasap et derdinde diye tepkilerdi o tepkiyi veren kardeşler o gün inançları sıfırdı takıma ama son 1 2 aydır görseniz lig bitmeden takımı şampiyon edenlerde aynı arkadaşlar...Neydi değişen bunuda düşündüm o zaman basın medya kurum ve kuruluşlar bu kadar ilgilenmiyordu takımla site 200 250 kişilik bir grupla Bismillah demişti sanal aleme şimdi binleri buldu site herkes son 2 aydır Sivassporu konuşuyor ilgi tavan yapmış ayaklar yerden kesilmiş her gazetede çarşaf çarşaf resimler posterler derneklerimiz kuruldu ogün özel mesajdan birisine bi mesaj atmıştım bak gör burada ilerleyen zamanlarda Kraldan çok kralcı olucak diye işte lig bitmeden takımı şampiyon yapanlarda kralcılık oynayan kardeşlerimizdi zannetmiyorumki şimdiki laflarıda aynıdır şampiyon olamazsakta Gönüllerin şampiyonu olduk diye ama Gönüllerin şampiyonası diye bi organizasyon yok ne Türkiyede nede Avrupada...Bu sözlerimi kimler üzerine alırda cevaplar bilmiyorum yazılarımın destek görmesi için yada yazı yazmış olmak için zaman kaybetmem zaten onun içinde içim rahat birilerine gider bunlar onuda biliyorum...Demek istediğim destek olunucaksan destek olunsun desteğin fazlası köstek olmaktan başka bir işe yaramaz,sonuçları kötü olur bir laf vardır "kimseye haddinden fazla değer verme ya kendi değerin ayaklar altına alınır yada değer verdiğin kendisini bulutların üstünde sanır" ben bu durumu yaşadım ben kendi adıma konuşuyorum eğer bu takım bizlerin aşırı ilgisinden bunalarak motivasyonu düşüyosa ben hem siteyi bırakırım hemde ilgimi azaltırım herşey bir ilki başarmak içinse ben kendimi gözümü kırpmadan feda ederim ve etmişliğimde var...Herkese Sevgiler
|