Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor A2 (Paf Takımı)

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

A2 Gökhan Bölükbaşı: Amacımız Futbolcu Yetiştirmek
Alt 22.10.2010, 12:32   #1
Harput0658
Usta Yiğido
 
Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.046
Thanks: 2.445
371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart A2 Gökhan Bölükbaşı: Amacımız Futbolcu Yetiştirmek

Resmi Sitemizde bir röpörtajla karşılaştım. Röpörtaj görmeye alışık değildik. Arasa sıra böyle röpörtajlar yapılırsa hoş olur.

Sivasspor’umuzun A2 takımı Antrenörü Gökhan Bölükbaşı resmi internet sitemize açıklama yaptı.

Sivasspor A2 takımı antrenörü Gökhan Bölükbaşı, geçen hafta deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor maçında hakemin taraflı davrandığını belirterek, “Karadeniz bölgesi birbirine yakın olduğu zaman isteseler de istemeseler de bilinçaltında ayrımcılık yapıyorlar. Maç başladı zaten peş peşe kartlar çıkmaya başladı. Kartlar çıkınca zaten bazı oyuncuların ikinci hamleyi yapma şansları yok. Pozisyon icabı faul yapması gerekirken yapamıyorlar. Gördükleri kartlarda zaten faullerden değil çok basit hareketlerden hafif bir itiraza bile kart gösterdi. Geçen hafta Adana’yı 5-1 yendik. Burada da bazı şeyleri bekliyorduk ama Rizespor bizden yaşça büyük bir takım ilk on birlerinde sadece bir tane 91 doğumlu var gerisi 88-89-90 doğumlu. Bizde 8 futbolcu 91 ve 92 doğumlu 3 tane 89 ve 90 doğumlu var. Rakipde de tam tersi hatta süper ligde oynamış oyuncuları vardı bizim futbolcularımız daha acemi olduklarından dolayı çok acemice goller yediler 3 tane bireysel hata. Baktığımızda 3-0 bitti ama 3-3 de getirebilirdik son dakikalarda kaçan gollerimiz vardı. 3-0’dan sonra futbolu bırakmamak güzel bir şey. Bireysel yaptığımız hatalar var stoperin topu kaptırması, ofsayt taktiğinde bir futbolcunun bunu bozması bunlar hep Rizespor maçının eksileri zaten dersini aldık toplantıyı yaptık bu hafta ki Ankaragücü maçına biraz daha toparlanmış olarak çıkacağız. Eksiklerimizde vardı bunların başında Ziya geliyor bunun sevindirici yanı bizim adımıza Ziya’nın A takımda oynamasıdır. Amacımız da o zaten kazanmak kaybetmek en son konuşacağımız şey önemli olan bizim A takıma futbolcu verebilmek ve onun başarısı. Alt yapılarda önemli olan da bu kaybetmişsiniz kazanmışsınız bunlar pek de önemli değil önemli olan A takıma oyuncu verebilmek o futbolcunun başarılı olabilmesi” dedi.

Pazartesi oynayacakları Ankaragücü maçına da değinen Bölükbaşı, “Ankaragücü’yle pazartesi günü dış sahamızda 13:30 da oynayacağız. Ankaragücü kötü başladı ilk 2-3 hafta kötü oynadılar daha sonra dağılan Ankaraspor’dan aldıkları futbolcularla baya bir toparladı son 4-5 haftadır malubiyeti olmayan bize göre ligin en iyi takımlarından biri olan Rize’yi de yendiler. İyi bir maç olacak bizimde eksiklerimiz var hazırlanmaya başladık Rize maçını unuttuk artık” dedi.

Ligde oynadıkları 7 maçında değerlendirmesini yapan Bölükbaşı, “Şimdiye kadar oynadığımız iki maçtan memnun değilim. Bunlar içerdeki Erciyesspor maçı 3-1 kaybetmiştik, diğeri de bu Rizespor maçı o da dönem dönem böyle geçiyor onun haricinde Konyaspor maçından çok memnunum, mağlup olsak da Orduspor maçından memnundum. Futbol adına iyi şeyler yaptık bunu iki maçta sahaya yansıtamadık. Bu iki maçta da 3er gol yedik. Birde şu var biz A takıma futbolcu gönderemesek de bunları pilot takımımıza gönderiyoruz sonra yeniden alıyoruz. Son örnek Ziya’da olduğu gibi. Geçen sene A2de 42 futbolcu oynattık. Bu rekordur yani diğer takımlar 20 futbolcu oynatırken biz 42 futbolcu oynattık. Bunu niye yaptık herkesi oynatalım herkesi görelim futbolcu olup olmayacaklarını görebilmek amacıyla yaptık. Her takım hep aynı 11’le oynuyor bizim bir 11’miz diğer 11’mizi tutmuyor. Geçen sene mesela bir takımla 4 kere oynadık diyorlar ki: “4 maçta da farklı takımla çıktınız” diyor bize. Bunun amacı futbolcu yetiştirmek. Maçı kazanıyorsunuz 15 gün sonra o maç unutuluyor yorumlara bakıyorum Tv kanallarında, bütün yorum yapanlar skora göre yorum yapıyor bu büyük bir hata bakacağımız tek şey A takıma kaç futbolcu çıktı. Geçen sezon A takıma Kağan’ı verdik bu bizim için büyük bir başarı. Her sene bir futbolcu verdiğimiz zaman bu bizim için büyük bir başarıdır. Dün 94 doğumlu bir oyuncumuz A takımla antrenmanlara çıktı bu Sivasspor kulübünde bir ilktir. U18 takımında Yakup, Mesut Hoca antrenmanda izlemiş beğenmiş A takımla çalışmasını istedi. Bunlar bizi mutlu ediyor. Yoksa dediğim gibi Adana’yı 5-1 yendik, Riza’ye 3-0 yenildik haftaya Ankaragücünü yeneriz bunlar futbolda olan şeyler önemli olan dediğim gibi Türk futboluna bir futbolcu verebiliyor muyuz?. Amacımız futbolcunun iyi olması. Alt yapı olarak kendilerine saygı duymayı öğretiyoruz. Kendilerine saygı duyarlarsa rakibe de saygı duyacaklar. Bizim inandığımız şey bu genç çocukların tek rakibi kendileri” şeklinde konuştu.

Bölükbaşı, Ankaragücü maçının hazırlıklarının devam ettiğini söyleyerek, “Ankaragücü hazırlıklarına bugün sabah yaptığımız antrenmanla başladık. Yenileme antrenmanı yaptık. Okulu olan üniversitede okuyan futbolcularımız var az kişiyle çalıştık. Bir profesyonel takım A takım nasıl hazırlanıyorsa bizde öyle hazırlanıyoruz. İbrahim’in cezası devam ediyor. Onun haricinde Tolga’nın biraz sakatlığı var oda maça yetişecek gibi bunların dışında eksik futbolcumuz bulunmuyor.

Alt yapıya verdiği desteklerden dolayı Mecnun Başkanımıza ve Murat Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yakında yine seçmelerimiz var bütün okulları tarayıp tek tek alt yapıya futbolcu kazandırmaya çalışacağız. 98-99-2000 doğumlular” dedi.

http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber...cu-yetistirmek
__________________
Birgün Herkes Önünde Eğilecek
Harput0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Harput0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: A2 Gökhan Bölükbaşı: Amacımız Futbolcu Yeti
Alt 22.10.2010, 12:38   #2
kangal06
Tecrübeli Yiğido
 
kangal06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 504
Thanks: 199
91 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 kangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOKkangal06 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: A2 Gökhan Bölükbaşı: Amacımız Futbolcu Yeti

barcelona arsenal manchester united ve bu seviyedeki diğer takımlar bile altyapıya önem veriyor ve oradan oyuncular bekliyorsa bi bildikleri vardır herhalde...
kangal06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
amacımız, bölükbaşı, futbolcu, gökhan, yetiştirmek


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git