Sead Ramoviç "Burada çok mutluyum"
Bosna Hersekli kaleci Sead Ramoviç, Sivasspor'da çalışma deneyimi bulduğu için çok mutlu olduğunu bildirdi.
Uzun süren sakatlık döneminin ardından takımdaki yerini alan Ramoviç, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligin 6 haftasından itibaren takımla birlikte olabildiğini belirtti.
Her futbolcu için sakat geçirilen günlerin kötü bir dönem olduğunu vurgulayan Ramoviç, ''Benim için daha zor geçti. Ailem, arkadaşlarım, çevrem burada değil, ülkemde. Kötü günlerim geride kaldı. Takıma döndüm'' ifadesini kullandı.
Diğer kaleciler Alişan ve Akın ile çalışmanın kendisi için mutluluk olduğunu ifade eden Ramoviç, takımın her maçta gol yemesinin kendisi açısından çok büyük bir sorun olmadığını belirtti. Bosna Hersekli kaleci, ''Bir gol yersin iki gol atarsın, iki gol yersin üç gol atarsın. Önemli olan atılan gollere karşılık verip, üzerine de çıkıp galip gelmektir. Biz zaten bu yönde çalışıyoruz'' yorumunu yaptı.
Bosna ile Türkiye'de kültürlerin birbirine çok benzediğini de anlatan Ramoviç, ''Bu yüzden Türkiye'de bir sıkıntı yaşamıyorum. Burada güzel bir yaşam var. Türk ve Bosna yemekleri birbirine çok benziyor. En benzer yemeğimiz menemendir ve ben de çok severim'' açıklamasını yaptı.
Sivasspor'da çalışma deneyimi bulduğu için de çok mutlu olduğunu aktaran Ramoviç, şunları kaydetti:
''Sivasspor'da çok iyi insanlarla birlikteyim. Çevremde herkes bana çok yakın davranıyor. Kendimi burada mutlu ve her açıdan tatmin edilmiş gibi hissediyorum. Keyfim yerinde. Sivasspor'da çalışma deneyimi bulduğum için de çok mutluyum. Sivas çok güzel bir şehir. Tabi ki bir Las Vegas değil.
Böyle bir beklentimiz de yok zaten. İnsanları güzel, bize yaklaşımları güzel. Boş zamanlarımda dışarıya çıkar arkadaşlarımla gezerim, bir kahve içerim. Sivas'ta mutluyum.''
Pazar günü yapacakları Konyaspor maçına değinen Ramoviç, bu maçta tek hedeflerinin galibiyet olduğunu bildirdi.
Rıza Çalımbay'ın çok iyi bir teknik direktör ve insan olduğunu da belirten Ramoviç, şöyle devam etti
''Yaptığı antrenmanlarda ve çalışmalarda çok büyük zevk alıyoruz. Bizlere yaklaşımı çok iyi. Bizi çok iyi motive ediyor. Taraftarlarımızı çok seviyorum. Hem maçlarda hem de günlük yaşantımızda bizi çok iyi destekliyorlar. Onlara bizi destekleyin diyemiyorum, zaten ellerinden geleni yapıyorlar.''
|