Sevgili taraftar!! Burda aynı soruları birbirimize sormakla yanıt bulamayacağımızı artık anladığım için
www.sivasspor.org.tr adresindeki iletişim linkinde;
http://www.sivasspor.org.tr/tr/iletisim
"Teknik Heyete Soru Sormak İstiyorum" bölümüne ben aşağıdaki metni yazdım ve gönderdim. Bence herkes bu kötü gidişin sebeplerine ilişkin kendi düşüncelerini ve sorularını yazsın göndersin veya benim metni kopyala/yapıştır yapıp göndersin. Artık bu sessizlik son bulsun.
"Son günlerde alınan farklı ve ağır mağlubiyetler bu takıma gönül vermiş taraftarı kahretmektedir. Özellikle ilk yarının son bulması ile başlayan ara transfer dönemi ve sonrasındaki süreçte, takımda her konuda gözle görülür bir düşüş yaşanmaktadır ve bu düşüş gün geçtikçe daha ağır bir şekilde takımda hissedilmektedir. Avrupa Kupalarına katılma hedefi ile sezona başlamış bir takımın, ara transferde takıma yaptığı takviyeler ile takımdan gönderilen oyuncular arasında yapılan kıyasta, taraftarda takımın sanki özellikle kötü bir gidişe sürüklenmek istendiği izlenimi yaratmaktadır. Özellikle sportif direktör Murat Erdoğan'ın takımdan ayrılış sebebi taraftarın kafasında soru işaretleri yaratmış ve sebebi hala anlaşılamamıştır. Şimdi taraftar olarak cevapları maalesef bu taraftarla paylaşılmayan; ama kötü gidişe direkt etki ettiği aşikar şu soruların yanıtlarını almak istediğimizi saygıyla belirtiriz:
1-) Korcan neden ve nasıl sakatlanmıştır? Kaç hafta sahalardan uzak kaldı veya kalacaktır?
2-) Fenerbahçe maçında çok iyi oyun çıkardığı tüm otoritelerce onaylanan Nihat, neden ilk 18'e bile girememekte iken farklı mağlubiyetlerde etkisi aşikar olan Mahmut'ta ısrar edilmektedir?
3-) Futbolcular üzerinde son günlerde bariz bir biçimde görülen, umarsız ve ciddiyetsiz tavırlar neden ve nasıl oluşmuştur? Özellikle son haftalarda görülen gereksiz kartlar ile cezalı duruma düşen oyuncular ile "Nasılsa banko oyuncuyum." düşüncesi ile oynayan oyuncular gerektiği gibi uyarılmakta mıdır? Hatta yaptıkları bariz hatalar neticesinde ceza ve yaptırımlara maruz bırakılmaktalar mıdır?
4-) Taraftar olarak forvetsiz sistem oyunu anlayışına saygımız vardır; fakat alınan mağlubiyetler ve kötü gidişe "dur" denebilecek alternatif sistem arayışlarına girişilmekte midir?
5-) Ara transfer politikası hangi kriterler göz önüne alınarak yapılmıştır? Özellikle sezon başından bu yana alınan santrafor hattı elemanları neden bu kadar etkisizdir? Rakiplerin hemen hemen tümü ara transferde çok iyi transferler yapmış olmasına rağmen, neden istenen oyuncu bulunamamaktadır. Bu takımda gözlemci yok mudur?
Hemen hemen tüm taraftarın son haftalarda kafasında beliren bu soru işaretlerine cevap bulamadığı ve forumlarda birbirlerine bu soruları devamlı sormakta olduğunu bildirir, bu arma ile taraftar bütünlüğüne önem verilen bir yönetim anlayışı ile soruların yanıt bulmasını saygılarımızla arz ederiz."