-->: İMZALAR ATILDI...
Sivasspor 4 isimle imza şov yaptı...
28 Haziran 2006 15:10
Süper Lig'de bu sezon ikinci yılını yaşayacak olan Yiğidolar transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Kırmız-Beyazlı ekipte 4 futbolcu ile imza şov yaptı...
Sivasspor'da, anlaşma sağlanan Tolga Doğantez, Hasan Yurt, Mert Sağlam ve Serdar Akdoğan ile sözleşme imzalandı.
Sivasspor kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan basın sözcüsü Fikret Ünsal, kadrolarını güçlendirerek yeni sezona iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Bu kapsamda teknik direktör Karol Pecze ve genel menajer Bülent Uygun'un çalışmaları sonucu bugün 4 oyuncuyu daha renklerine bağladıklarını ifade eden Ünsal, yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağlayacaklarına inandığını belirterek, ''Sivasspor'un en iyi yerlere gelmesinde zannediyorum emeklerini esirgemeyecekler, en iyi şekilde
çalışacaklar'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından, bir dönem Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Samsun'da forma giyen savunma oyuncusu Tolga Doğantez (30) ve Gaziantep'ten orta saha oyuncusu Hasan Yurt (28) 1 yılı opsiyonlu 2'şer yıllığına;
Beykoz'dan savunma oyuncusu Mert Sağlam (26) ve Kahramanmaraş'dan Serdar Akdoğan (24) ise 3'er yıllığına kendilerini kırmızı-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Futbolcular daha sonra tesislerde basın mensuplarına yeni formalarıyla poz verdi. Tolga Doğantez, yeni takımı Sivasspor'da başarılı olmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirterek, ''İstikrarlı bir şekilde sezonu tamamlamak istiyorum. Oynayabildiğim kadar en üst düzey futbolu ortaya koyacağım'' dedi.
Geçen sezon forma giydiği Samsunspor'un küme düşmesinin hatırlatılması üzerine Doğantez, ''Bu sene inşallah düşme korkusu yaşamadan Sivasspor'un ligi tamamlamasını istiyorum'' diye konuştu.
İmza töreninde yöneticilerden Faruk Taşseten, Uğur Akkuş ve Ömer Sepet ile genel menajer Bülent Uygun da hazır bulundu.